Olet täällä

Kilpparin tumputusbloki - 16.11.2020 06.19

https://www.youtube.com/watch?v=by_038n0Cog

Mikko Mäkinen-podcast

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki - 14.11.2020 12.00

Olli Rehn tai Jan Vapaavuori on seuraava presidentti. Halla-ahon maksimi on toinen kierros, ja tuskin lähtee edes ehdolle. Haaviston maksimi on toinen sija, ja tuskin on hänkään ehdolla tuomion jälkeen. Lepomäki ja Marin reaalipolitiikan teossa vahvimmillaan, presidentiksi ehtivät hyvin myöhemmin. Väyrysellä ja Vanhasella sauma olla toisella kierroksella, mutta etenkin Vanhanen lähimenneisyyden terveyshuolineen vaikea nähdä edes ehdokkaana.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 12.11.2020 12.00

Tinggeli kirjoitti:
Eli kun riittävän kauan jotain asiaa toitottaa, niin siihen aletaan pikkuhiljaa uskomaan. Jotain väsytystaistelua siis.

Näitä olisi kannattanut miettiä siinä vaiheessa, kun RussiaGateHoax ja FinePeopleHoax valjastettiin osaksi vallankäyttöä demokraattipuolueen agendaa puolustavan median osalta.

Näytä koko viesti
Glögikausi - 9.11.2020 05.51

Taide-esine kirjoitti:

Faktapohjaiselle journalismille olisi Suomessa todella tarvetta, mutta sitä on turha odottaa.

Kuntavaalien osalta mielenkiintoista nähdä onnistuvatko pitämään kokonaan vaaliteemojen ulkopuolella sen, että tämän vuoden toukokuusta on ollut voimassa poikkeuslaki siitä, ettei konkurssiin aseteta yrityksiä velkojien hakemuksesta normaaliin tapaan. Vaalien jälkeen tulossa melkoinen konkurssivyöry, jos onnistuvat lykkäämään asian hoidon normalisoinnin sinne saakka.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 9.11.2020 04.11

Aki Pyysing kirjoitti:

Mutta Dharmat ja vastaavat eivät teoistaan ota koskaan mitään vastuuta, vaan jatkavat salaliittoteorioiden levittämistä uusilla nickeillä. Lähinnä ylpeilevät kun ovat teknisesti niin alfauroksia, ettei niitä pysty kokonaan pysäyttämään

Liittyykö salaliittoteorioihin ja dharmoihin sijoitustoiminnan esittely ja markkinointi mitä tulee USA:n vaaleihin, kuten Biden-vedoissa on pääosin ollut teemana? Trumpin puolesta puhuvat ovat puhuneet suullaan ja Bidenin puolesta rahoillaan käsittääkseni, ainakin tämän foorumin keskustelun osalta?

Näytä koko viesti
Glögikausi - 7.11.2020 11.22

Jos on kuunnellut Mäkistä ja Kimmo Timosta heidän viikottaisessa NHL-podcastissaan, niin tuo sama poliittinen ote on ollut siellä esillä jo tovin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 7.11.2020 10.54

Vaikkei varsinaisia todisteita pollien smoothaamisesta tiettyyn suuntaan olisikaan, niin ne toimivat kuitenkin hyvin varainhankinnassa demokraattiselle puolueelle muutamassa osavaltioissa esim. senaatinvaalissa, missä mm. yhdessäkin tapauksessa etukäteen pollien mukaan tiukka kilpa johti siihen, että päädyttiin keräämään 300 miljoonaa dollaria lopulta viidentoista %:n tappioksi päätyneen edustajan kampanjaan.

Näytä koko viesti
Luotettavia valeuutisia - 3.11.2020 10.25

Onhan tässä monenlaista muuttujaa mukana mitä tulee tähän vaalivedonlyönti-ilmiöön. On porukkaa, jotka suht ison seuraajamäärän Twitter-tileillä paasanneet nyt kuukausia Bidenin voitosta, polliensa ja galluppiensa kanssa ja nyt ovat sitten yllättäen moni viime viikonloppuna todenneet, että on hedgattu positiosta merkittäviltä osin riskit pois. Sattumoisin osa tästä porukasta myös vanhoja Kryptovaluutta-buumin hypettäjiä, kun se oli kuumimmillaan. On jos jonkinmoista noisetreidaria, ketkä liikuttavat markkinaa, ja nyt on tullut sitten aika surettaa voitot pois.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 3.11.2020 05.56

Juha kirjoitti:

 

Mikä mietityttää?

 

- Kerroin Bidenille on edelleen 1,5 ja laidoissa roikkuu ihan reippaasti rahaa. Onko todella niin ettei tälläiseen löytyisi tarpeeksi "viisasta rahaa" ja mahdollinen ylikerroin voisi säilyä näin pitkälle? Tämä on kuitenkin ehkä uskottavissa monien seikkojen perusteella...

Suomen skenen viisaan rahan vedoista bottom line on siinä, että betsien kokojen perusteella lyödään noin 5% odotusarvoetua keskimäärin mitä asiasta keskustelujen perusteella on nähtävissä, puheiden perusteella taas saa Biden vetojen edusta paljon suuremman vaikutelman, mutta kun on "walk the walkin" -aika "talk the talkin" -sijasta päädytään pienempään odotusarvoon, mitä vahvojen Biden-myönteisten kannanottojen perusteella olettaisi. Puhutaan siis samaan aikaan vuoden parhaasta vedosta, mutta panoskoot ovat samaan aikaan kuin hyvin arkisissa 1,05OA:n vedoissa.

Näytä koko viesti
Luotettavia valeuutisia - 1.11.2020 01.16

Mäkelä kirjoitti:

Barcelona rahavaikeuksissa ja palkkoja pitää leikata noin 140 miljoonalla jotta seura pysyisi pystyssä, sinäänsä outoa kun ei FFP-säännöstä ole edes puhuttu Barcan osalta ja nyt on yksi ainoista isoista eurooppalaisista seuroista joka on ongelmissa rahallisesti. Barcelona käsittääkseni on aikalailla pyörinyt lainarahalla ja velat maksettu aina pois seuraavan kauden tuloilla ja nyt ongelma on se että ei katsojia niin homma voi kosahtaa käsiin ja sitten joku sheikki tulee ja ostaa seuran pois halvalla.

Nyt kun Manchester City voitti oman FFP-casensa CAS:ssa, niin tarkoittanee sitä, että aika turha rangaista muitakaan seuroja, jos menee vain rahat hukkaan oikeutta käydessä sen jälkeen kuin CAS peruu muidenkin rangaistukset Cityn tavoin.

Näytä koko viesti