Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 23.10.2020 06.51

Lepardi kirjoitti:

 

Båth kirjoitti:

Moderaattori teki kyllä ison eron verraten ensimmäiseen väittelyyn. 

 

Minun mielestäni moderaattorin merkitys on tässä aika pieni. Chris Wallacekin tulisi ihan hyvin toimeen noin säyseällä asenteella väittelyyn lähtevän Trumpin kanssa. Selvästi Trump oli uusinut pelikirjansa totaalisesti sitten ensimmäisen väittelyn ja kuulosti paikoin melkeinpä poliitikolta.

Ajattelin tämän sitä kautta, että Trumpin ensimmäisen väittelyn huono suoritus oli ehkä enemmän formaatin ja moderaattorin ansiota kuin varsinaisesti Trumpin huonoutta. Tänään taas moderaattorin toiminta oli jopa Trumpia suosiva, mikä auttoi selkeyden myötä huomattavasti. Rentous säilyi ja oli mahdollista pysyä halutuissa teemoissa pienemmällä ponnistelulla kiinni.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 23.10.2020 06.01

Moderaattori teki kyllä ison eron verraten ensimmäiseen väittelyyn. Biden voitti Health Care-väittelyn, Trump hyvin pitkälti muut aiheet. Antifa jäi käsittelemättä, joten siitä pisteet Bidenille, ettei tarvinnut kiemurrella enää sen osalta, kun muissa aiheissa teki jo tiukkaa. Vedonlyöntimarkkinat adjustanevat vielä isosti ennen vaalipäivää, mikäli Tony Bobulinski-saaga jatkuu tai vastaavasti lässähtää kasaan. Bidenilta sen verran vahvoja torjuntavoittoja nämä väittelyt, että vaatisi kannettavasaagaan vielä lisää pykäliä, mikäli Trump meinaa pollien osalta kääntää enää mitään oleellista edukseen.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 21.10.2020 06.32

Valkoisen työväenluokan Trump-kannatuksen vuoden 2016 vaaleissa monen mielestä väärällä tavalla oikein ennustanut Trafalgar Polls on jälleen eri linjoilla muiden kanssa mitä tulee 2020 vaalituloksen ennustamiseen.

https://thehill.com/homenews/media/522016-trafalgar-chief-pollster-predicts-trump-victory-polls-predominantly-missing

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.10.2020 09.42

Seiskat ei Sun Tzuita viestintäkonsultteina tunne. Hyväntahtoisena eleenä ehdotuksen tein, vaikka se mielellään toisin täällä ilmeisesti näettiinkin.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 13.10.2020 08.49

https://www.sijoitustieto.fi/sijoitusartikkelit/haastattelu-jens-kyllonen-sijoitustiedon-osakkaaksi

 

#pyysinggate tiimoilta saattaisi olla kommentoinnin paikka myös Jensille mikäli on eri mieltä kohua herättäneestä aiheesta.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 12.10.2020 08.46

Huomiotalousmielessä hyvää PR:ää sivustolle. Eiköhän tämä päädy vielä huomiseen Maikkarin Loikkasen mediaohjelmaan, kuten Vuorenpäänkin tapaus viime viikolla. Jos tästä oikeasti jotain ongelmaa tulee, niin sitten pistää saman varjobannin päälle, kuten Dharman blogiinkin, mikäli woke-jengi tykkää liikaa kyttyrää.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 22.9.2020 12.46

https://www.youtube.com/watch?v=6MWKSxsBIvw

Amerikkalaisen yrittäjän, joka työllistää tuhansia näkemys yllä olevassa linkissä. Aika vahvalla identiteettipolitiikan positiolla oleva saa olla, jos haluaa työntekijöitä tuolla tapaa lyödä, kuten Bidenin tavoite on. Tosin onhan meillä Suomen Kokoomuksessakin yllättävän paljon "Bidenin demareita", joille tuo kelpaisi enemmän kuin hyvin.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 19.9.2020 04.07

Merta kirjoitti:

...

----------------------

 

Vertaistukiohjaajaan yhteys, hoitosuhde peliongelmaan mahdollisimman pian käyntiin. Tsemppiä! Net Entin ja Aspiren keskusteluketjuissa on suoria voittajia, joille rahasi ovat menneet, mikäli haluaa nähdä sen toisen puolen ja kovuuden ilmiöstä minkä kanssa olet tekemisissä.

 

Tässä on pokerin puolelta esimerkki, miltä näyttää peliongelma vähän vanhemmalla ikää: https://www.youtube.com/watch?v=ciWWWewakc4 https://www.youtube.com/watch?v=UhBqnl0KKS8

 

Sinulla on vielä elämä edessä, mikäli kykenet muutokseen 29-vuotiaana.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 18.9.2020 07.06

Suomen Urheiluvedonlyöjät ry ja Pokerinpelaajat ry saavat kyllä tehdä ihmeen, jos tosissaan meinaa että edes 20% sauman oikeasti omaisi asian kääntämiselle. Kansanedustajista asian puolesta on muutama yksittäinen edustaja (alle 5% kaikista nykyedustajista), mutta ei varsinaisesti yksikään puolue.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 17.9.2020 11.57

Fiilismieheltä hyvä esiintyminen tänään Valavuori-Livessä myös Teslan tiimoilta! Mielenkiintoista settiä!

Näytä koko viesti