Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 23.10.2021 10.08

Voiko saatuja peukkuja shortata? Vois toimia jos/kun ei indexin mukana pysy. Etukäteen nimimerkistä tehtyihin ennakkoasenteisiin tulis peukkupörsslssä uutta kulmaa kun esim dharmalta tulis yleisarvosanallisesti positiivista viestiä. Tai toiseen suuntaan Akilta katois yhtäkkiä kirjoitustaito.

 

Myin modulightit ja palan nordeaa

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 23.10.2021 03.15

No et varmaan pidä. Tesla vaan sattuu olemaan sähköhypen keihäänkärki. Lennä mukana siihen asti kun liito jatkuu, hyvät sulle, ota massit sillä sitähän sijoittaessa haetaan. Todellinen tilanne on se että sähköautoilu on miinusmerkkinen ympäristölle vielä pitkään perttiperussuhailijalle toisin kuin mielikuva millä töpseliautoja myydään. Hypen takia suunta on oikea vaikkei sillä mitään pitkään aikaan vielä pelasteta. Haitat vielä samalla tasolla ellei isommat kuin fossiilivermeissä. 

Autona tesla on huonolaatuinen paska ja kuten joku viisas on sanonut, lafkaa pitäs kutsua akkuvalmistajaksi. Kovasti innovoidaan, siitä on pitkät matkat toteutukseen. Meemimusk tunnetusti lupailee asiat tapahtuvaksi, puolivillainen toteutus tullut uskovaisille järjestään saataville reilusti myöhässä.

Omistin teslaa jossain vaiheessa, ateistit tippuu kelkasta lopulta. Tämähän on mielestäni päätylaidan esimerkki arvon hinnoittelusta jostain pilviverhossa olevasta tulevaisuudesta. 

Voisiko joku kertoa millä Tesla voisi pitää sijansa markkinoilla kun usealta vanhalta automerkiltä tulee järkevämpi/luotettavampi/halvempi? kottero? 

Plussat kyllä sähkisautoskenelle. Kasvukipujen aika menossa. Roaming maksut latureissa samalla tasolla kuin 3g:n ensiaskeleissa.

 

 

Näytä koko viesti
ETF-kisa IV - Yksi long tai short ETF mista tahansa 8.10.2021-1.2.2022 - 8.10.2021 11.15

#Basso Pasanen#Cyber Security#HACK#LONG#62.42#

Aiheena pitäs nykypäivän menolla edetä kuin häkä. Todennäkösesti todellisuus iskee takaportista sijoittajan takaporttiin.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 25.9.2021 07.52

Näköjään sensuuri iskenyt viesteihin. Pieni todennäköisyyskuittaus oli ja itsekin sen spämmiksi ilmoitin. Helvatan vaikeeta foorumoida kun usein esim blogiin huonosti kuuluva aihe herättää itsessä vastausreaktion. Mihin sitä pitäs kirjottaa, vai pitäskö mihinkään...

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 4.9.2021 11.10

https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/gunshot-victims-hors...

Idiootit haittaa idioottien uhreja. Pääasia tuntuu olevan että kauppa käy. Helposti saadaan aseet ja mömmöt.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 29.8.2021 02.59

Mulla olis kysymys antivax tyypeille/ trolleille. Mitä voitatte?

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 21.8.2021 10.58

Vahva plussa Pyysärin kulutus suunnitelmille. Paljon puhutaan siitä että porukka makuuttaa fyffet tuottamattomissa käyttötileissä, pankaa rahat töihin ja sijoittakaa. Sijoittaminen on tietyssä mielessä myös saman rahan pitämistä poissa kulutuksesta. Jostain kuullut että jotkut rattaat pyörii kun ostetaan ja myydään. Pördessä ei taida massit suoranaisesti tätä kehää pyörittää joten jos sieltä euroja irrottaa (kerska/kestävään) kulutukseen niin sieltä se peukku ylös mielestäni löytyy. Eikä täältä mitään "6 feet under" mukaan tarvita. Raamatut voi käyttää krematorion syttypaperina. Helvetin vaikeeta vaan sihdata varanto plusmiinusnolla tilanteeseen lähdön hetkelle. :)  

Ja mitä noihin rokotevaistaisiin tulee, tuttu tai vieras niin saa ottaa pultit. En jaksa uskoa sillä asenteella olevien välittävän muista omaa napaansa pidemmälle. Omassa mielessä se rokotus/karanteeni/etäily turvaa heikompia. Saa ainakin puhtaamman omantunnon kun ei ole  välillisesti tappanut jonkun isovanhempaa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 14.8.2021 07.39

En tiiä mutta itellä on ainakin kovaa kisaväsymystä koko aiheeseen. Vähän hälläväliä fiilis kun homma jatkunut niin pitkään. Joo käytän maskia, 2xpfizer otettu, etätöitä 1,5v. Tartuntaluvut, kuolemat ei enää herätä tunteita eikä niitä puheenaiheeksi jaksa ottaa. Ainoa mikä saa sappikivet muljahtamaan on rokotevastaiset ja hälläväliä-nuoriso. Koen sen niin että joku ulkopuolinen vaikuttaa omaan eloon/olemiseen joka olisi jo aika päivää sitten voinut normalisoitua. Osa puhaltaa samaan hiileen ja samaan aikaan spedet hilluu kastelukannun kanssa yläpuolella. Mikä fiilis muilla?

Näytä koko viesti
Mielenkiintoisia pienyhtiöitä maailmalla - 7.8.2021 08.24

Kyllä. Omistan Weber grillin ja lisähärpättimiä hankkiessa on tullut päädyttyä "tarvike" vaihtoehtoihin. Esim omaan malliin paistoparila 80-90€ ja bulkkiversio 20€. Rasvankeräys foliovuoka weber stanssauksella ja hinnalla on jo oma vitsi.

Näytä koko viesti
Citycon - 7.8.2021 07.20

ScatterBrain kirjoitti:

Miksi tämä sijoitustieto.fi:n mahdollisesti #1 suositusosake menestyy näin huonosti?

Pahaa tekee niiden puolesta jotka on isosti tässä osakkeessa. Kehitys -30% vs. indeksi YTD.

Samaan aikaan Ruotsin vastaavat kirmaa.

 

Paljonko omistat ruåttin vastaavia?

Aika turhanpäiväistä kommentointia/kysymyksiä. Ihan sama kuin sanoisin että miks ei kaikilla oo kaikki kiinni kumikengissä. 

(Ticker : CROX)

 

Näytä koko viesti