Olet täällä

Ukrainan tilanne - 27.1.2023 11.52

Eiköhän kyseiselle kansalle käy kaikki mitkä rautakangella irti ja mukaan saa. Sotalaitteiston voi sit modernisoida jesarilla, eikös joissain lennokeissa/droneissa tms. ollut jotain garminin naveja teipattuna? 

Toi taleban kuvio kuulostaa todella säälittävältä ja hyvä niin. Kirpparilöydöt voi joskus olla kivoja mutta niillä on perävalotakuu.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 8.1.2023 01.19

Jos Teslan arvon arvottaisi valveutunut ostajakunta ilman hypepördesijoittajia, ilman lahkolaisia, ilman amerikkaa, puhuttaisiin nykyarvosta että ollaan korkealla.

Vuos taakse ja oli 70% korkeemmalla arvostus. How so ?

Aika jännä, chip tuotannossa ei olla tultu alas vaan sama tilanne edelleen. Mistä johtuu?

Ei kelpaa selitykseks että kaikki oli yliarvostettua ennen alaskorjausta. Samat vitun puffaukset joka tuutista teslan maailman valloituksesta. 

Jos jotain järkeä lafkasta joskus löytyis niin kieltäis muskin ilmoitukset ja lupaukset asioista.

Kaikki kusee, kaikki myöhästyy, kaikki self drive tappaa. Ainoa mitä musk tälläselle autotyypille on antanut on se ettei teslaa tule itselle koskaan omistukseen.

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 6.1.2023 01.06

Kuulun joukkoon joka ei ymmärrä eikä halua ymmärtää Teslaa auton valmistajana. Pördemielessä tietenkin kiinnostaa jos pennosia olis tiedossa.

En usko että se arvoansa kokonaan menettää, aina löytyy uskovaisia ylä ja alamäistä riippumatta kuten applella. Brändi/ekosysteemi/design what ever, pitää joukon koossa, mutta ei se lahkolaisuus nyt ihan samaa luokkaa ole, Jobs vs. Dogecoin-man.

Kun tuotteessa ei taida olla juuri mitään mullistavaa tulevina vuosina vs. oldtimer kärryvalmistajat tulevina vuosina, niin nää paskapuheilla muka egolokiset kärryt on samalla viivalla. 

Teslalla on myös lähes maailman vanhimmat automallit lanseerausaikaan perustuen. Kilpailee jonku Intian ja ryssän kanssa siitä.

Näin ollen, olen vaffasti tämän tiimoilla jr:n support kelkassa. 

Well, This was just my 2 assholes.. ehh..what was it.... my 2 cents. Because everyone has 2 assholes.

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 23.12.2022 11.05

Ei ne jenkkilässä ainakaan korkojen putoamista ennusta. Juuri arvailivat että 2023 lopussa olis 5% kun nyt on 4,5. Eikös täällä hieman mukaellen perässä mennä ja tuosta kulmakeroimella se että täällä takapajulassa kaik korjaantuu hitaammin niin...

Näytä koko viesti
Mörssin Pörssit - 23.12.2022 10.46

Nyt kun botteja ilmaantuu kuin sieniä sateella niin jokainen voi olla sisällöntuottaja, designer, koodari, taiteilija tai vaikka biisintekijä muutamalla botin ohjeistuksella. Vitun erikoista aikaa tullaan elämään. 

Esim. Aki laiskottuu ja kertoo botille pari punttipainoo ja kiinteistöpuljujen velkatilanteen ja postauksia tulee automaagisesti, "pätevästi" ja yleisöön uppoovasti. Oikeesti Akilla on Tallinnan kassulla lakerikenkä pokkapöydän jalkatuen välissä, tai on maistellu JR:n lohimarinadit ja tohvelit tamppaa mikonkadulle silloin ku pitäs vuosiruno pyöräyttää. ;)

Mistä näistä kohta enää tietää tai mihin luottaa.

Google piilotti oman bottinsa kun rahantulo loppuis klikkihuorailun puutteesta. Jos nää nykybotit ottaa jotenkin kovaa jalansijaa niin kyllä google tulee oman bottinsa kanssa kaikki muut jyräämään. Sen verran edellä se on että nämä nykyiset botit hetken aikaa saa toisiltaan kysellä että missä mennään.

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 29.10.2022 01.08

Tämä ei ole kritiikkiä, eli read accordingly. Olet aika vauhdikkaasti ollut mieltä esim evo citiköön lapuista että höpinät on monesti long näkökulmaa ja tulevaa. Eikö oma pakka kestä istua mielipiteen päällä? Tuntuu että yhtäkkiä nää longit pitää puhaltaa pihalle, puuhastella day treidit ja loppujen lopuks puskee öpaut kaikki hittoihin päivän hintaan. Pelimies oot mut paljon menee puheet/teot kontekstissa tuuliviiriin. 

Käänteinen groundhogday?

Näytä koko viesti
Lisämiljoonia peesaamalla - 29.10.2022 12.38

Onko Velho basson blokissa? Ei tarvi vastata tahi ressata. Pistä vaan tarinan jatkumo. "Elämme ihmeellisiä aikoja"  Jengiä varmasti kiinnostaa blogarin ajatukset ja tilanteet. Samaistumispisteitä haussa varmaan monella ettei käy styykkeen päälle..

Näytä koko viesti
Lisämiljoonia peesaamalla - 24.9.2022 12.58

Uuuh, nyt alkoi kiinnostamaan. Mikäs kiesi sieltä alle tulee? Teukka Salaman ex-vette? 

Itsellä löytyy kesäauto jonka ennen sijoittamista olen hommannut. Arvon nousut olleet sellaista luokkaa vanhasta kärrystä vs. nykypörde joten mieluusti omistaisin tällä hetkellä arvonsa pitävää tavaraa. Toki tuollaisessa assetissa nousupomppuja ei tule joten pappasalkkukamaa.

Kovat on paskimman sijoituskuukauden miinukset sulla kuten varmasti muillakin. Kun on muita tuloja niin noi on vaan numeroita. Itse olen palkkatöissä ja en oo tainnu tänä vuonna pörssipakkasten takia vielä netota kuin parin kk liksan. Life is..

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 30.8.2022 12.50

Farseer kirjoitti:

Joo, itselläni tuo siis tekee vähän kinkkisemmäksi. Kuitenkin tulee "kerta kuukaudessa"-siivoustahdillakin sellaiset 600€+ suoraa vähennettävää.

Enkä tiedä voiko miinusmerkkisistä pääomatuloista vähentää myöskään työhuonevähennystä ja muita tulonhankintakustannuksia. Tietääkö joku näistä?

Eiköhän nuo toimi ihan erillisinä eikä vaikutusta toisiinsa. 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 27.8.2022 01.09

Sulla PP kun on toi minimaalisen kulutuksen ideologia osaan elämän aiheista niin mietin että mihin sitä fyrkkaa keräilet. Jälkikasvulle joo osin mutta what then..? Onko se vaan sun master plan jota ajattelit että toinen polvi saattaa noudattaa vai mietitkö että jos susta aika joskus jättää niin ihan sama vaikka hassaavat "isän perintönä" kaiket pitkävetoon ja pokkaan huonolla menestyksellä?

Itse kerkesin junnuna unelmoida juhlavasta lähdöstä nuoruuselämään. Mitä hittoi ois voinut ollakaan.. No faija joi kaiket, "takas lähtöruutuun".

Juopotteluun meni bisnes, meni xmilj. markkojen metsät. 

Lessons sort of learnd.

En tiedä mikä tän mun postin pointti olikaan mutta väli siinä että olet vahvasti keski/yläluokkaa tai olet kela-sossu asiakas voi olla mitaltaan kossupullo.

 

Näytä koko viesti