Olet täällä

Kysymyksiä/Vastauksia - 14.5.2022 11.45

Kiitos vastauksesta. Sp500 löytyy kyllä ilmaseks. Mitäköhän vaatis ite byggaa /ylläpitää pelkkä Suomi ja vaikka pelkästään mainosrahoitteisena..?

Tällaisessa ei päästä varmaankaan ihan pelkillä avoimilla rajapinnoilla. 

Edit. Hautajaiset pidettiin jo ajatukselle...

Näytä koko viesti
Kysymyksiä/Vastauksia - 14.5.2022 05.46

Löytyykö jostain kotimaisista osakkeista anaalien arvaus konsensus targettien nousupotentiaaleja prossina? 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 15.4.2022 02.15

;)

PP:n pitäs kirjautua pörssiin! 

Day-traderit sais äksöniä. Longit nyökyttelis siihen asti kun pp-hitas kääntyis kaakkoon. Instikat ei lähtis ees messiin kun lukais lekuripaprut. Piensijoittajapeesaajat taputtaa tahtia aamulenkin varressa. Bulleilla bulletit valmiina huomisen tuulahduksiin.

Merkkaan minimit :)

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 15.4.2022 01.00

Nämä niin kutsutut lippulaivat sodankäynnillisesti on pitkälti statuspullistelua. Hitaita liikkeissään ja kooltaan helppoja maaleja. Pitää mennä lentotukialus tasolle jotta todellista uhkaa esittävät. Toki sellaisen rampauttaminen buustaa omia ja alentaa vihun moraalia. Todellinen meritaistelu käydään mobiilimpien yksiköiden kanssa. 

Tais Suomella olla jo 90-luvulla Raumaluokan botskeja jotka jotain alumiinirunkoisia joista torpedot mainoksen mukaan meni vain läpi. Operointi varmaan onnistui kys paatilla 10 henk voimin.

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 23.3.2022 02.42

Kuolintiedot haetaan väestötietojärjestelmästä henkilötunnuksen perusteella kaikille tartuntatautirekisteriin tallennetuille SARS-CoV-2-positiivisille tapauksille ja yhdistetään tietoihin, jos kuolema on tapahtunut 30 päivän sisällä laboratorion ilmoittamasta näytteenottopäivästä. 

 

Sanoo THL.

Näytä koko viesti
Miten nousta kuopasta? - 19.3.2022 08.03

Kaverin puolesta kyselen.. on syvällä kuopassa niin sieltä ei huuto kuulu.

Päällä äkillinen likvidin tarve 4 rahaa. Likvidinä löytyy 1 raha. Rahastossa 5 rahaa josta 1 raha on "nousuja". 

Nostaakko 3 rahaa rahastosta vai törkätä tässä maailman tilanteessa se 1 likvidi rahastoon ja nostaa sieltä 4? Mitens raati itse tekisi ?

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 5.3.2022 02.37

Ei, erittäin vahva ei. Suomi ei mene natoon. Välitilaan jäädään. Tuntuu että forumilla on pörssin menoja seuraava ote asioihin. Ensin hutkitaan, sitten tutkitaan. 

Pörde rommas kun neukut sai aikaseks nuotion ydinvoimalan läheelle, woohoo -3,5% .. ainoa vaan että ei vaaraa ollut, ekaks hutkittiin.

Nyt täällä voorumilla on kovasti menty natoon ja hehkutettu kun kannatus on yli 50 pojoo, ainoa vaan että sen hutkinnan jälkeen nekin prossat on alle 50. 

Mieluusti kuulisin ajatuksia siitä kuinka laskeviin kursseihin tartutaan kiinni tai jätetään tarttumatta. 

Setämiehet on peliä pelannut pidemmän pätkän joten jeesit tai ajatukset pitkästä laskumarkkinasta olisi tarpeen.

JR:lle leffaehdotus ihan vaan mister D quotella.

D motherfucker D

https://m.youtube.com/watch?v=DExMicaR-7E

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 19.2.2022 04.18

Mitenköhän tuo menee venäjän kari ketosen liikehdinnät peilaten siihen onko jenkeissä dem vai rep pressa? Onko hiljaisempaa kun rep vallassa. Enemmän se ainakin dem jengiä karsastaa joka tainnu enemmän ryssänpelkoa viljellä kylmästä sodasta asti.

Näytä koko viesti
Citycon - 12.2.2022 01.50

"What we got here, is failure to communicate, some man just got reach.". tjsp -kansanruusut

Fyrkenstainin kommentti kyllä tuntui kovasti negalta mutta pistetään artikulaation piikkiin. Jatka vain samaan malliin, foorumi toimii kun pohditaan esille tuotuja mielipiteitä vaikka ne hieman sotisi omaa "uskoa" vastaan. Luulen että suurin osa allekirjoittaa tämän.

 

 

Näytä koko viesti
Sampo - 12.2.2022 01.30

Tinggeli kirjoitti:

 

Basso Pasanen kirjoitti:

Otetaan karu esimerkki. 99% maksaa autoon liittyvistä vapaaehtoisista vakuutuksista liikaa kun tietämys läheellä nollaa, piste. Tai vaikka tietämystä olisi, silti maksaa liikaa.

 

Yleensä liika maksaminen johtuu liian alhaisesta omavastuusta. Kun sitä omavastuuta vähän säätää ylös niin jo muutaman vuoden jälkeen tapahtuvan vahingon omavastuun on maksettua ja silti jää voitolle.

 

 

Eikös tämä ole täydellinen esimerkki siitä mitä vakyhtiöt parhaimmillaan pajunköyttä syöttää.

Sä olet jostain jäämässä voitolle?

Näytä koko viesti