Olet täällä

Lisämiljoonia peesaamalla - 24.9.2022 12.58

Uuuh, nyt alkoi kiinnostamaan. Mikäs kiesi sieltä alle tulee? Teukka Salaman ex-vette? 

Itsellä löytyy kesäauto jonka ennen sijoittamista olen hommannut. Arvon nousut olleet sellaista luokkaa vanhasta kärrystä vs. nykypörde joten mieluusti omistaisin tällä hetkellä arvonsa pitävää tavaraa. Toki tuollaisessa assetissa nousupomppuja ei tule joten pappasalkkukamaa.

Kovat on paskimman sijoituskuukauden miinukset sulla kuten varmasti muillakin. Kun on muita tuloja niin noi on vaan numeroita. Itse olen palkkatöissä ja en oo tainnu tänä vuonna pörssipakkasten takia vielä netota kuin parin kk liksan. Life is..

 

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 30.8.2022 12.50

Farseer kirjoitti:

Joo, itselläni tuo siis tekee vähän kinkkisemmäksi. Kuitenkin tulee "kerta kuukaudessa"-siivoustahdillakin sellaiset 600€+ suoraa vähennettävää.

Enkä tiedä voiko miinusmerkkisistä pääomatuloista vähentää myöskään työhuonevähennystä ja muita tulonhankintakustannuksia. Tietääkö joku näistä?

Eiköhän nuo toimi ihan erillisinä eikä vaikutusta toisiinsa. 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 27.8.2022 01.09

Sulla PP kun on toi minimaalisen kulutuksen ideologia osaan elämän aiheista niin mietin että mihin sitä fyrkkaa keräilet. Jälkikasvulle joo osin mutta what then..? Onko se vaan sun master plan jota ajattelit että toinen polvi saattaa noudattaa vai mietitkö että jos susta aika joskus jättää niin ihan sama vaikka hassaavat "isän perintönä" kaiket pitkävetoon ja pokkaan huonolla menestyksellä?

Itse kerkesin junnuna unelmoida juhlavasta lähdöstä nuoruuselämään. Mitä hittoi ois voinut ollakaan.. No faija joi kaiket, "takas lähtöruutuun".

Juopotteluun meni bisnes, meni xmilj. markkojen metsät. 

Lessons sort of learnd.

En tiedä mikä tän mun postin pointti olikaan mutta väli siinä että olet vahvasti keski/yläluokkaa tai olet kela-sossu asiakas voi olla mitaltaan kossupullo.

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 6.8.2022 10.24

Kyllähän ihmisillä edelleen on tallessa primitiivisiä vaistoja joita varmaan pariutumisessa/lisääntymisessäkin on. Jos oot stud statuksella, niin varmasti käy flaksi paremmin. Naiset näkee etuja lisääntymiseen vaikka olisi nykypäivän mausteita mukana.

Näistä säilyneistä primitiivisistä vaistoista esimerkki on tilanne jossa vaikka kuuluu kova ääni (paukku,räjähdys, jylinä yms) jostain selän takaa. Ihminen vetää olkapäät korviin suojellakseen arinta paikkaa eli kurkkua. Tuo tulee primitiivisestä ajasta kun petoeläimiä jouduttu pelkäämään. 

Varmasti sexyhommissa on nykypäivänä näitä nyansseja mukana mutta on homma kyllä paljon muutakin. Kehitys kehittyy.

 

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 29.7.2022 01.26

PikkuPro kirjoitti:

 

Basso Pasanen kirjoitti:

Onko sulla PP käryä mikä mahtaa olla mediaani euromäärä voitetuista ja hävityistä vedoista? Eikö sulla ollu semi isoa pitkäaikaisvetoa joukossa? Ka. ei varmaan ihan varianssissa kerro järkeviä.

Eli tuleeko paljon jos on tullakseen, pataan aina x määrää jne. 

Itse pelaan vähemmän ja olen karsinut pois vakion ja monivedon. Tykkään mielummin voitella useammin. 

 

Mun täytyy nyt sanoa, että en juurikaan ymmärtänyt kysymystä. Pitkäaikaisvetoja on juu ollut mutta ne on mennyt aika breikkiin käsittääkseni. Voittaminen on kyllä kivempaa, tämän oon itsekin havainnut.

Ihan ite ku lukee kyssäriä niin ei välttämättä oo sama ajatuksen ja kirjoitetun välillä. :)

Muokataan..

Millä paakulla paat vetoo? Ei ka vaan mediaani.

Jos osuu niin paljonko tulee? Ei ka vaan mediaani.

 

Näytä koko viesti
Sinch AB - 29.7.2022 01.21

Omistin tätä n. viikon verran tuossa pulkkamäessä millä tultiin lopulta takaisin koronan edeltäneille tasoilla. Siinä kohtaa taisi pers rei.. eiku anaalit arvostaa ihan toiseen suuntaan kuin kurssi sitten liikkui. Oli yritysostoksia yms. Pitikös tästä tulla osinkoautomaatti? Oliskos foorumin tietäjillä sniffiä? Hinta on omiin tappioihin 1/4 nyt. Koronakäyrä on kyllä melkoinen, boomasko business..

Näytä koko viesti
One more Push 28.6.2021 - 26.10.2027 - 26.7.2022 05.59

Onko sulla PP käryä mikä mahtaa olla mediaani euromäärä voitetuista ja hävityistä vedoista? Eikö sulla ollu semi isoa pitkäaikaisvetoa joukossa? Ka. ei varmaan ihan varianssissa kerro järkeviä.

Eli tuleeko paljon jos on tullakseen, pataan aina x määrää jne. 

Itse pelaan vähemmän ja olen karsinut pois vakion ja monivedon. Tykkään mielummin voitella useammin. 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 24.7.2022 01.26

Hyvää pohdintaa.

Rakentavasti kysyn. Kirjoitatko itselle vai yleisölle? Tuo suomi/englanti/pokeri -kieli saattaa olla pikkasen epäselkoa monelle lukijoista. 

Eihän tätä nyppimättä varmaan olis kommentoinut. Itse voisin antaa luunapin joka kerta kun pokkatermejä käytetään pelipöydän ulkopuolella. En kuitenkaan tässä pahaa verta ole hakemassa. Alkoi vaan pokkasanat tekstistä pomppimaan silmille. :) 

 

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 23.7.2022 01.22

Mitä vitun väliä kuinka monta uhria wr:llä on käytöksensä johdosta? Eikö yksi riitä? Jos hs värittää niin so what, uhri löytynee.

Tuomio mikä lienee ottaa vasta ne uhrikertoimet.

Jos tyyppi olis lain edessä nuhteeton niin somen tuomio on vähintään ansaittu. Jo vuosikausia NBA starat on muijille pistänyt paprun allekirjoitetavaksi ennen ku ne messiin otetaan. Varmistetaan sillä molemmin puolin hyväksikäytön esto.

Uskon tyypin kusipäisyyteen, mitätön poliittinen asema joten mustamaalaus epätodennäköistä.

 

Näytä koko viesti
Harvia - 19.7.2022 11.51

Harvia alkaa näyttää nyt samalta kuin Kamux, maailman valloitus menossa, muutama yllättävä muuttuja tulokseen vaikuttamassa, hypeindeilmaa mukana, harri hodlerlilla paskat housussa. nm. "omistan paljon kalliimpia kamux lappuja mitä markkinoilta saa". 

Yv:llä voi näitä kysellä, ei monelta löydy. Femman alennus ostohintaan neuvoteltavissa. ;)

Näytä koko viesti