Olet täällä

Citycon - 15.7.2019 01.36

Jospa Citycon ei halua tulla maalitetuksi. Tosin sitä Helsingin Sanomien mukaan maalittaminen on luonnollista ja joissakin tapauksessa ehdottomasti tehtävä. Vrt. pyrkimys karkoittaa asiakkaat Kärkkäiseltä. Cityconin tapauksessa arvelisin pelkona olevan herättää mahdollistin terroristien kiinnostusta Cityconin omistamiin kauppakeskuksiin.

Näytä koko viesti
Pohdittavia seikkoja liittyen päätökseen ostaako omistusasunto - 11.4.2019 01.44

Jostain syystä viesti tuli kahteen kertaan.

Näytä koko viesti
Pohdittavia seikkoja liittyen päätökseen ostaako omistusasunto - 11.4.2019 01.42

Kannatta otta huomioon indeksirahastojen tähän astisesta voitosta maksettava vero. Helsingissä mahdolliseen asunnon arvon nousuun on sijainnilla suuri merkitys. Vanhemmissa taloissa kannattaa tutustua huolella talon tehtyihin ja tuleviin remontteihin. Tosin pienissä asunnoissa maksuosuus voi jäädä todellisia kustannuksia suuremmaksi.

Näytä koko viesti
Nordea - 28.3.2019 06.54

Nallen yhtiökokouksen avauspuuheenvuoron englanninkielisessä osuudessa hän totesi vallitsevan miinus koron olevan itse asiassa mahdoton tilanne. Tilanne, jota on jo kestänyt vuosia ja jonka on luvattu jatkuvan. Hän piti koron hallintaa inflaation hallintaa tärkeämpänä. Näin jos ymmärsin oikein. Johtopäätökseni; negatiivisen koron jatkuminen johtaa jossain vaiheessa kriisiin.

Aika lohduton oli von Koskull vastatessaan kysymykseen pankin arvon pitkän tähtäimen kehittymismahdollisuudesta. Hänen mukaansa pankin kasvu on suoraan riippuvainen talouden kasvusta. Ennen saattoi pankin kasvu olo kolme kertaa talouden kasvu. Nyt ja tulevaisuudessa se on talouden kasvu + tai -

Onko em. tulkittavissa niin, että Nordea tyytyy jatkossa vain orgaaniseen kasvuun Pohjoismaissa eli vähän niin kuin Telia.

Onko jo aika luopua pankkiosakkeista? ... ja ehkä muistakin? 

Näytä koko viesti
Osakesäästötili tul(l)ee vihdoin Suomeenkin - 15.3.2019 11.50

Mielenkiintoista nähdä pitääkö kilpailu tilin hoitomaksut kurissa. Tähän astinen kokemukseni niin vapaaehtoisesta eläkkeestä kuin vakuutuskuoresta korkeat kulut syövät tuottoa. Puhumattakaan siitä, että valtio on omalta osaltaan muuttanut sääntöjä vuosien saatossa säästäjälle epäedullisemmaksi.

Näytä koko viesti
Nordean kotimaan vaihdon ongelma Nordealla kauppaa käynneille sijoittajille - 24.1.2019 08.09

Vihdoin tänään sain Nordeasta sellaisen firmani arvopaperikaupan tuotot, jossa oli hankintahinnat myös lokakuun lopulla myymilleni Nordean osakkeille. Hyvä näin.

Näytä koko viesti
Nordean kotimaan vaihdon ongelma Nordealla kauppaa käynneille sijoittajille - 23.1.2019 04.31

Yksityisasiakkaille näyttää olevan e-tulosteissa arvopaperikaupan tuotot, jossa on mukana kaikkien Nordean osakkeiden hankintahinnat. En osannut etsiä näitä tietoja nettipankista. Nordea ei ole vuorokaudessa pystynyt vastaamaan asiaa koskevaan kysymykseeni esim. Katsokaa e-tulosteista.

Yrityksen tilillä ei tällaisia e-tulosteita ole löydettävissä, joten sen puolen Nordean myynnit ovat Nordealle tekemästäni kysymyksestä huolimatta edelleenkin ilman hankintahintaa.

Näytä koko viesti
Nordean kotimaan vaihdon ongelma Nordealla kauppaa käynneille sijoittajille - 23.1.2019 11.23

Nordea pyysi eilen lisää tietoja ongelmastani. Onkohan niin, että olen ainoa, jolle on käynyt näin?

Näytä koko viesti
Nordean kotimaan vaihdon ongelma Nordealla kauppaa käynneille sijoittajille - 18.1.2019 06.33

Nyt omistamieni Nordean osakkeiden hankintahinnat näkyvät oikein. Ongelmana ovat myytyjen Nordean osakkeiden hankintahinta. Fuusiovastikkeiden ajo näille osakkeille on ilmeisesti jätetty suorittamatta?

 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj - 19.1.2017 05.44

Miten mahdollinen suomalainen kilpaili tulee vaikuttamaan Sagan kurssiin?

Näytä koko viesti