Euroviisut 2024 -

Ei ollut kyllä mikään vuosisadan tipsi tämä. Kohdetta ei ole yhdelläkään bookkerilla tai pörssissä auki, ja kun joskus avaa, niin 1,30 tasolta avannee. Kauheasti tuohon vaadittavaa parempia pinnoja taas ei Suomen jatkoonpääsylle uskallakaan sitten antaa; Euroviisut ovat arvaamatonta hommaa. Kuitenkin niihin kilpakumppaneihinkin olisi ihan fiksua tutustua ennen kuin 90-prosenttisia huutelee, ja Suomelta vie huomiota samassa semissä esim. viisujen todennäköinen televoittaja:

https://www.youtube.com/watch?v=kmg8EAD-Kjw

Ykkössemi on kakkossemiä luokkaa 4x kovatasoisempi. Kakkosesta tuon 90% uskaltaisi antaa W95manille jatkoon, mutta tässä en näe mitään tolkkua betsata ellei kerroin ole lähempänä 1.5. Suomea ennakkoon kovempia ovat ainakin Kroatia, Ukraina, Liettua ja Islanti (jolla todnäk Palestiinan edustaja). Näiden jälkeen Suomi varmaan suunnilleen 5. suosikki, ja itsekin joo uskon että jatkoon riittää. Mutta se on pienestä kiinni mikä eurooppalaisiin lopulta kolahtaa ja marginaalit ovat semeissä kärjen jälkeen yleensä suht pieniä.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Jep, ei Halla-Aho nyt Stubbia voita missään todellisuudessa kaksintaistelussa. Halla-Aho vs Haavistoa olisi hauska päästä todistamaan, X:t kävisivät jo melkein yhtä kuumina kuin jenkkilässä, ja tulisi varmasti tiukka taisto.

Stubbista on omaan silmääni tullut jotenkin vähän HMV. Kakkoskierroksella voittaa kaikki, mutta onko ihan älytön ajatus ettei pääsisi kakkoselle, jos "varman" finalistin äänestäjät jäävät nukkumaan samalla kun Halla-Aho ja Haavisto saavat joukkonsa liikkeelle? Halla-Aholla tuntuu olevan ajoitus ns. lankulla ja Haaviston joukkojen mobilisoinnille se on mannaa.

En minä näistä toki mitään ymmärrä, BF:n markkinareaktioita on vaan ollut hauska seurata. Jos jotain pitäisi veikata, niin Stubb vs Halla-Aho 2. kierros ja siitä Stubbille murskavoitto.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Sivustaseuraajan huomiona, ilmeisesti Halla-Ahon gallup-tulokset ovat pikkuisen kuitenkin saaneet vedonlyöjätkin varuilleen. Pari päivää sitten ulkomuistista 38 tason pyynnit täyttyivät iloisesti, nyt ei matchata kakkosellakaan alkavia.

Henkilökohtaisesti löydän kyllä sen 5% Halla-Aholle presidenttiyteen. Populistivoittajia on viime vuosilta maailman sivu täynnä ympäri maailman, mistä näistä tietää.

Näytä koko viesti
Suomen presidentinvaalit 2024 -

Pikkulimittien bookkereilta löytyy jo actionia 1. kierroksen ääniprosentteihin. Kaikki tasakertoimilla, mitä mieltä olette näistä over/undereista:

Stubb 26%
Haavisto 22.5%
Halla-Aho 17.5%
Rehn 13%
Urpilainen 7%
Andersson 7%
Aaltola 2.5%
Essayah 2.5%
Hjallis 1.5%

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

~5500?

Rautalangasta vääntäen ihan ei -GTO-näkökulmastakin: Mitä syvemmillä pelataan ja mitä huonommassa positiossa olet, sitä vähemmän haluat maksuja. Nyt annat Akille mahdollisuuden a) vedellä settiä positiosta millä tahansa parilla, mikä on pitkässä juoksussa hyvin tappiollista nimenomaan sinulle, b) flattailla kaikenlaisilla postflop hyvin pelaavilla käsillä, mikä jälleen tekee asiat itsellesi hyvin vaikeaksi ja usein myös kalliiksi.

Propellipäät todistakoon peliteorian osalta jos jaksavat.

Näytä koko viesti
Kilpparin tumputusbloki -

Anttihan nimenomaan ehdotti puhdasta sethunttausta. Olet oikeassa siinä, että kakkospari on erittäin nihkeä käsi postflop silloin, kun ei settiin osu. Kalliiksi tulee usein hunttaajalle, kun aletaan makselemaan niitä parempia ei-setillisiä floppeja.

Mutta kun tarjoat iloisesti oddsit vedellä settiä, niin suosittelen kaikille sitä vetelemään. Tuo käsi oli siitä koominen, että ensin selkeän virheen tekee Kilppari, mutta jostain syystä sen sijaan että Aki exploittaisi ko. virhettä, tämä päätyykin tekemään vielä isomman virheen. Kilpparin 5-betistä minulla ei ole mielipidettä, koska riippuu siitä voiko Akilla olla 4bet-bluffeja, jotka on kippaamassa, ja näitä levelöintisotia on paha sivusta kommentoida. Tuskin oli ihmeellinen virhe ainakaan, mutta Akin maksu 5-betiin oli luonnollisesti jäätävä.

Pidemmän päälle nuo 3-bet sizingit noilla stäkkisyvyyksillä tulevat kuitenkin kalliiksi 3-bettaajalle eikä maksajalle. Nyt lumipallo lähti vyörymään hyvin hämmentävään suuntaan, mutta suosittelen yrittämään oppia kädestä jotain sen sijaan että nyökytellään selkääntaputtelijoille ja suututaan aiheellisesta kritiikistä.

Ei tästä kuitenkaan sen enempää, onnea SM-kisoihin!

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

PelleSnuslos wrote:

Ei tossa kilpparin 3-bet koossa mitään aivokuollutta ole, ton kokosia betsejä kaikki turnausjyrät lyö mikä riittänee todisteeksi.


Tällainen sizing olisi ollut standard tyyliin 20BB stäkeillä vuonna 2007. Stäkkien syvyys huomioiden ollaan hyvin kaukana sekä optimista että siitä, miten osaavat pelaajat 2020- (tai edes 2010-) luvulla OOP 3-bettaavat.

Näytä koko viesti
Akin pokeriblogi -

Aki Pyysing wrote:

Aki avasi napilta 300/600 -blindeilla 1500. Kilppari 3bet 4000, mie 4bet 12000, Kilppari all-in, mie maksu karvan alle 40K stäkillä. Nämä kaikki aika tarkkoja.

Pareja tulee harvoin, joten niiden kippaaminen on arveluttavaa, sanoin viimeisen maksun perusteluksi jo pöydässäkin. Jos kippaan Kilpparin 3bettiin, imo ei pidä sorsia avatakaan. Maksussa pienillä pareilla positiostakaan ei ole juuri valoa, ainakaan jos settiä jahtaa, koska niitäkin tulee tosi harvoin.


Vaikka 3-betien maksaminen pikkupareilla setin toivossa ei yleensä ole kannattavaa, tässä on se päivänselvästi ainoa oikea ratkaisu. Kun vastustaja tekee ison virheen käyttämällä näin aivokuollutta 3bet-sizingia, joka mahdollistaa erikoispelin (setin vetämisen loisto-oddseilla ja implied oddseilla), niin ne kannattaa hyödyntää.

Pitää maksaa 2500 pelatakseen 8900 potista. Vaikka kipattaisiin 100% flopeista, joissa ei osuta settiin, niin implarit on väkisin tarpeeksi hyvät maksuun. Eri asia, jos vastassa olisi taitavampi pelaaja, joka tarjoaisi huonommat preflop-oddsit (ja jonka ei voi ihan kerran kerrasta olettaa sekoavan postflop).

Todella isoihin virheisiin eksytään siinä vaiheessa, kun löydetään 4bet/call tai maksetaan ajatuksena muuvitella sokkona kaikenlaisilla keskikorkeilla flopeilla.

Ei kovin upea suoritus kummaltakaan, mutta objektiivisesti katsottuna Kilppari tämän paremmin pelasi. 
 

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
CassieFin kirjoitti:

 

Dumppasin viikoloppuna 80% coineista, bitcoineja, eth ja rippleä. Kolmesta eri börssistä. Kraken ja Bitstamp olivat maksaneet tänään rahat. Kolmas pörssi vähän arveluttaa, onkohan niillä likvidejä varoja tilanteessa, kun kukaan ei osta ja kaikki haluaa myydä? oma nosto aika merkittävä... saa nähdä

 

 

Oliko kolmas pörssi tämä sijoitustiedonkin suosittelema CoinMotion? Itse olen odotellut 4 päivää, edelleen pending-tilassa eikä kukaan vastaa viesteihin. Saitilla lupaus että pankkisiirrot tehdään vuorokaudessa. Ei nyt muuten huolestuttaisi, mutta tässä dumpissa näistä ei kyllä koskaan tiedä.

E: Nostin itse kaiken. Summa oletettavasti keskivertosijoittajaa isompi mutta ei mikään megajytky todellakaan.

Näytä koko viesti