Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Tuli peesattua Solanaa ja se onkin raketoinut mukavasti! Saako kysyä oliko mielessä jotain hintaa missä alkaisit itse kotiuttamaan voittoja siihen Gibraltarin kämppään?

Näytä koko viesti
Astralis -

Jos olen ymmärtänyt oikein niin CS.pelaajilla on jonkun kokoiset omistusosuudet firmasta, mikä kyllä insentivoi niitä tekemään jatkosopimuksia ja hankkimaan menestystä CS puolelta.

Parhaana skenaariona nään itsekkin koko firman buyoutin isolla preemiolla, samaan tyyliin mitä jotkut arabit ostelee valioliiga seuroja, niin voi löytyä joku CS fanittava nuori arabiprinssi, joka haluaa omistaa CS parhaan tiimin.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Onko tämä henkilöihin vienti nyt yritys osoittaa, että kuolemista ei olisi eettistä lyödä vetoa vai mitä ihmettä?

Täysin eri asia lyödä vetoa tuttujen ihmisten kuolemisesta, enkä siihen lähde. Eikä siinä edes lyötäisi vetoa siitä asiasta mistä ollaan eri mieltä, eli sinun arviostasi koronakuolemien kokonaismäärästä Suomessa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 -

Olet kuitenkin vedonlyöntimiehiä, kun olet blogissasi monesti kertonut vedoistasi esim. valioliigaan.

Sovitaanko, että sinä ehdotat luvun monta koronakuolemaa on lokakuun loppuun mennessä tullut lisää suomessa, ja otat siihen overin ja minä underin. 2 kerroin, 1/1. Voit valita kuolleiden lukumäärän niin, että se on mielestäsi sinulle hieman +EV. Ja panos sellaiseksi ettei tule paha mieli hävitessä tai voittaessa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Täältä myös kiitosta kaikista tulleista ja tulevista kolumneista, varmasti 90%+ tullut luettua.

Myös iso vaikutus ollut oman sijottamisen aloittamiseen, ja osuneita peesejäkin on mahtunut matkalle! :)

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) -

Tasan tuplat, saldo 99906, ei kai tähän voi olla muuta kuin tyytyväinen. Onnistuin myymään kaiket ennen maaliskuun pahinta dippiä, ja onnistuin ostamaan aspirea, kamuxia, smart eyetä ynnä muita foorumi ja twitter suosikkeja nopeasti reagoimalla.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -

Astralis Group 4,22 DK

maailman paras CS-joukkue jonka arvo on listautumisen jälkeen puolittunut. Iso potentiaali kurssin käännökseen tai yritysoston kohteeksi päätymiseksi.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Pitääkin ens kerralla käyttää tätä menetelmää, kun voittaa vaikka 2kilon potin Akilta omahassa: "Sun pitää maksaa mulle 20kiloa extraa, että toi biitti tuntuu yhtä pahalta sun nettovarallisuudessa, kun jos mä oisin hävinny tän potin."

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Onneksi olkoon valmistumisesta ja edelleen todella kovista pokerisuorituksista!

Videopeliteollisuuden megatrendin puolesta olen itsekkin liputtanut jo pitkään, erityisesti esportsin uskon nousevan vielä todella pitkään katsojamäärissä. Ensimmäiset sijoitukset tein sen pohjalta 2016 helmikuussa, kun mietin miten hyötyä sijoittamalla peliteollisuuteen, ja tuli valittua lopulta "ihan" hyvät hepat Nvidia, AMD ja Logitech. Panokset oli harmittavan pienet ja satuin myös myymään ne pois helmikuussa ennen pahimpia koronadippejä, mutta jäi kyllä myös ostamatta ne takaisin ja missasin viime kuukausien rakettinousut. Nyt ne näyttäis kyllä olevan jo niin hurjissa hinnoissa, että vaikea sanoa mihin liito voi jatkua. Hyvä tuotto silti 4 vuodelle.

Muita ajatuksia videopeliteollisuuteen sijoittamiseen on ollut Modern Times Group, joka omistaa esimerksiksi ESL-esports striimaus brändin, energiajuoma teollisuus, joka on vahvasti mukana videopelimaailmassa, ja esim Monster Energy tai Red Bull löytyy melkeen joka eventistä sponsoroimassa.

Pelituolit ja kaikki muu pelaamiseen liittyvät oheistuotteet, kuulokkeet, näppikset, hiiret yms.

Valveen olisin sijoittaunut kauan sitten jos se olisi ikinä ollut mahdollista, muista pelifirmoista ei ole kokemusta. Pitäisi osata ennakoida mikä peli lyö läpi ennenkuin se lyö kunnolla läpi, että pääsisi hyviin tuottoihin. Esportsia voisi käyttää tässä jonkinlaisena mittarina, jos osaa arvioida mikä uusi peli soveltuu hyvin esportsiin, niin että sen ympärille muodostuu kunnon esports tuote, missä riittää pelaajia ja katsojia, niin se varmasti tekee pelintekijäfirmasta tuottoisan.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

https://twitter.com/ddale8/status/1276341601632206848?s=20

Toisaalta jos trumpin vastaukset kysymyksiin on tätä luokkaa, niin ei sielläkään kauhean vahvasti mene.

Näytä koko viesti