Olet täällä

Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 4.3.2021 01.54

Täältä myös kiitosta kaikista tulleista ja tulevista kolumneista, varmasti 90%+ tullut luettua.

Myös iso vaikutus ollut oman sijottamisen aloittamiseen, ja osuneita peesejäkin on mahtunut matkalle! :)

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 31.12.2020 03.16

Tasan tuplat, saldo 99906, ei kai tähän voi olla muuta kuin tyytyväinen. Onnistuin myymään kaiket ennen maaliskuun pahinta dippiä, ja onnistuin ostamaan aspirea, kamuxia, smart eyetä ynnä muita foorumi ja twitter suosikkeja nopeasti reagoimalla.

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 - 24.12.2020 03.27

Astralis Group 4,22 DK

maailman paras CS-joukkue jonka arvo on listautumisen jälkeen puolittunut. Iso potentiaali kurssin käännökseen tai yritysoston kohteeksi päätymiseksi.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 8.12.2020 02.51

Pitääkin ens kerralla käyttää tätä menetelmää, kun voittaa vaikka 2kilon potin Akilta omahassa: "Sun pitää maksaa mulle 20kiloa extraa, että toi biitti tuntuu yhtä pahalta sun nettovarallisuudessa, kun jos mä oisin hävinny tän potin."

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 12.8.2020 04.39

Onneksi olkoon valmistumisesta ja edelleen todella kovista pokerisuorituksista!

Videopeliteollisuuden megatrendin puolesta olen itsekkin liputtanut jo pitkään, erityisesti esportsin uskon nousevan vielä todella pitkään katsojamäärissä. Ensimmäiset sijoitukset tein sen pohjalta 2016 helmikuussa, kun mietin miten hyötyä sijoittamalla peliteollisuuteen, ja tuli valittua lopulta "ihan" hyvät hepat Nvidia, AMD ja Logitech. Panokset oli harmittavan pienet ja satuin myös myymään ne pois helmikuussa ennen pahimpia koronadippejä, mutta jäi kyllä myös ostamatta ne takaisin ja missasin viime kuukausien rakettinousut. Nyt ne näyttäis kyllä olevan jo niin hurjissa hinnoissa, että vaikea sanoa mihin liito voi jatkua. Hyvä tuotto silti 4 vuodelle.

Muita ajatuksia videopeliteollisuuteen sijoittamiseen on ollut Modern Times Group, joka omistaa esimerksiksi ESL-esports striimaus brändin, energiajuoma teollisuus, joka on vahvasti mukana videopelimaailmassa, ja esim Monster Energy tai Red Bull löytyy melkeen joka eventistä sponsoroimassa.

Pelituolit ja kaikki muu pelaamiseen liittyvät oheistuotteet, kuulokkeet, näppikset, hiiret yms.

Valveen olisin sijoittaunut kauan sitten jos se olisi ikinä ollut mahdollista, muista pelifirmoista ei ole kokemusta. Pitäisi osata ennakoida mikä peli lyö läpi ennenkuin se lyö kunnolla läpi, että pääsisi hyviin tuottoihin. Esportsia voisi käyttää tässä jonkinlaisena mittarina, jos osaa arvioida mikä uusi peli soveltuu hyvin esportsiin, niin että sen ympärille muodostuu kunnon esports tuote, missä riittää pelaajia ja katsojia, niin se varmasti tekee pelintekijäfirmasta tuottoisan.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 26.6.2020 10.31

https://twitter.com/ddale8/status/1276341601632206848?s=20

Toisaalta jos trumpin vastaukset kysymyksiin on tätä luokkaa, niin ei sielläkään kauhean vahvasti mene.

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 30.5.2020 04.15

Otetaas johtopaikka takasin laugh

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 31.3.2020 11.55

Johtopaikka? Koronat väistelty ja paskapelifirmoilla nousuun

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 25.2.2020 10.07

Olisikohan rahapelifirmat coronan levitessä hyviä longeja, kun ihmiset istuu kotonaan ja karanteeneissa ties missä tylsistyneenä niin helpommin siinä alkaa naputtelemaan vähän nettikasinoa yms. Ehkä vasta ennen osareita, jos ne laskee muiden mukana ennen sitä, mutta tekee sitten vahvoja tuloksia.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 4.11.2018 11.26

Tuli kans katottua aika nopeesti 2 tuottari läpi. Vaikka dokkari onkin tehty aika Avery - Dassey myönteisesti ja siitä johtuva bias pitää omissa arvioissa ottaa huomioon, niin silti oma riidi on kyllä aika vahvasti se, että molemmat ois syyttömiä koko murhaan. Ei tunnu oikein olevan mitään vedenpitävää todistetta syyllisyydestä ja kutakuinkin kaikki todisteet on uusien Zellnerin asiantuntijoiden mukaan epäluotettavia tai hämäriä. Lisäks ihan omat henkilöriidit mitä ottanu molempien käyttäytimisestä ja puheista vaikuttais syyttömiltä. Jos vaan sais uuden oikeudenkäynnin niin luulis, että jury päättäis täl kertaa toisin.

Mut hienointa olis kyllä, että löytyis oikeesti joku vedenpitävä todiste tai uus tutkintamenetelmä, mikä sulkis 100% varmuudella miehet syyttömiks eikä pelkästään niin, et ois reasonable doubt. Tai sitä se varmaan vaatiikin, että uuden oikeudenkäynnins ees sais. Ois kyl siistiä jos pystyttäis kehittämään joku 100% luotettava valheenpaljastustesti esimerkiks.

Näytä koko viesti