Olet täällä

Usa Vaalit 2020 - 26.6.2020 10.31

https://twitter.com/ddale8/status/1276341601632206848?s=20

Toisaalta jos trumpin vastaukset kysymyksiin on tätä luokkaa, niin ei sielläkään kauhean vahvasti mene.

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 30.5.2020 04.15

Otetaas johtopaikka takasin laugh

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 31.3.2020 11.55

Johtopaikka? Koronat väistelty ja paskapelifirmoilla nousuun

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 25.2.2020 10.07

Olisikohan rahapelifirmat coronan levitessä hyviä longeja, kun ihmiset istuu kotonaan ja karanteeneissa ties missä tylsistyneenä niin helpommin siinä alkaa naputtelemaan vähän nettikasinoa yms. Ehkä vasta ennen osareita, jos ne laskee muiden mukana ennen sitä, mutta tekee sitten vahvoja tuloksia.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 4.11.2018 11.26

Tuli kans katottua aika nopeesti 2 tuottari läpi. Vaikka dokkari onkin tehty aika Avery - Dassey myönteisesti ja siitä johtuva bias pitää omissa arvioissa ottaa huomioon, niin silti oma riidi on kyllä aika vahvasti se, että molemmat ois syyttömiä koko murhaan. Ei tunnu oikein olevan mitään vedenpitävää todistetta syyllisyydestä ja kutakuinkin kaikki todisteet on uusien Zellnerin asiantuntijoiden mukaan epäluotettavia tai hämäriä. Lisäks ihan omat henkilöriidit mitä ottanu molempien käyttäytimisestä ja puheista vaikuttais syyttömiltä. Jos vaan sais uuden oikeudenkäynnin niin luulis, että jury päättäis täl kertaa toisin.

Mut hienointa olis kyllä, että löytyis oikeesti joku vedenpitävä todiste tai uus tutkintamenetelmä, mikä sulkis 100% varmuudella miehet syyttömiks eikä pelkästään niin, et ois reasonable doubt. Tai sitä se varmaan vaatiikin, että uuden oikeudenkäynnins ees sais. Ois kyl siistiä jos pystyttäis kehittämään joku 100% luotettava valheenpaljastustesti esimerkiks.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 2.1.2018 06.54

Onko tuolla logiikalla mikään ikinä kuplassa, vaan aina hinta perustuu kysyntään ja tarjontaan?

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 19.12.2017 03.43

Kerrotko vielä mihin se systeemi tarkalleen perustui, kun sulta tuli niin epämäärästä viestiä siitä teoriasta. Betsasitko koko ajan huonompaa pelaajaa omassa syöttövuorossa, panoskokoja ei osuessa nostaen. Oliko muita toimenpiteitä?

Näytä koko viesti
Todella hyvä idea mutta mistä etsimään sijoittajia? - 14.12.2017 03.30

Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, että vaikka kerroin olisi yli 2 ja vaikka kyseessä olisi tenniksessä syöttäjä (silloin toki reilusti huonompi pelaaja jos syötössä yli 2 kerroin), niin sillon sen pisteen voittamisen todennäkösyys on silti pienempi kuin se kerroin? :D  Millään panostussysteemillä ei alikertoimia betsaamalla saa voitollista projektia. Siihen en ota kantaa, että vaihtuuko pisteen voittotodennäkösyydet jostain pelaajien psykologisista syistä esim 40-0 tai 0-40 tilanteissa, jolloin voisi mahdollisesti löytääkkin jotain ylikertoimia, mutta eikö silloin kannattaisi betsasta pelkästään niitä pisteitä? Luulisin, että vedonlyöntiyhtiöt olisi niistäkin kyllä paremmin kartalla kaiken datan kanssa mitä niillä on, kun perus Paavo Suomesta.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.8.2017 01.31

Kaikki roguen pointit on ihan valideja, mutta ne on ihan samoja juttuja mitkä on kaikille vähäänkään otteluun perehtyneellä tiedossa, ja on turha esittää nyrkkeily-experttiä, jos ei sitä oikeasti ole (en tiedä onko sulla nyrkkeilytaustaa).

Totuus on, että tämä matsi on freak-show, eikä kukaan nyrkkeilyn tai mman asiantuntijakaan voi varmasti ennustaa matsin kulkua. Jos noita voiton metodeja haluaa tarkastella tuulari-rahan / ammattilais rahan näkökulmasta, uskoisin silti, että sitä on ajautunut liikaa Conorin tyrmäykselle. Sen verran conor fanitkin varmaan laskeskelee, että conorin ainoa voittomahis on tyrmäyksellä eikä 12 erän tuomaripäätökselle, niin ihan hyvin nään niiden betsaavan mielummin vähän isommalla kertoimella conorin tyrmäysvoittoa. Jäljelle jää mayweather by tko/ko ja mayweather tuomariäänin. Oma mutu sanoisi, että mayweather by tko/ko ois noista parempi kohde, fiksu raha kattonu ehkä enempi tilastoja missä mayweather ei oo vuosiin tyrmänny ja painaa sitä alas, kun taas itse annan vähän enemmän painoarvoa mayweatherin haastatteluille, missä se on sanonu, että lähtee hyökkäämään ja että matsi ei tuu ikinä menemään tuomariääniin. Mutta tää toki vaan omaa mutua.

Ja mitä tulee kaikkiin sopupeli epäilyihin yms, niiden mahis tässä kyseisessä matsissa on niin pieni, ettei sen vaikutusta kannata laskea mihinkään mukaan.

Oddscheckeristä muuten näkee aika hyvin missä on parhaita kertoimia, ei niilläkään kyllä läheskään kaikkia sivustoja.

Näytä koko viesti
Asuntosijoituksilla irti oravanpyörästä - 8.8.2017 08.15

Kysyn nyt täältä kun tietoa ja keskustelua on. Katsoin ~400k asuntoa helsingistä, jossa tontti-vastiketta maksettaisiin 410e/kk, tai mahdollisesti tontti olisi lunastettavissa ~100k hintaan. Asunnonvälittäjältä kun kysyin tätä tontin lunastusta niin sanoi, että: "Tällä hetkellä lunastetuista tonttiosuuksista uudelleen myydessä on saatu  takaisin 0-30%." ja suositteli mielummin maksamaan tonttivuokraa. Oonko ymmärtäny tontin lunastuksesta/ostamisesta jotain täysin väärin vai puhuiko välittäjä vaan omiaan, miksi ihmeessä tonttiosuuksesta uudelleenmyydessä saisi vain 0-30% takaisin?

Näytä koko viesti