Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Gamblerrr3 kirjoitti:

Välilä tekniikasta. Mitä mietteitä tietäjillä on IOTA:sta tällä hetkellä?

Itellä on luottoa ollut jo jonkin aikaa ja sen takia isohko bettikin sisällä menemättä sen syvällisemmin siihen onko hinnassa kuplaa vai ei ja minkäverran..

Tekniikka kiinostaa lähinnä paljon ja tämä vain lisäsi entistä enemmän luottoa: https://www.youtube.com/watch?v=GwhJQ67zxbg

Kattokaa jos kiinostaa ja pistäkää kommenttia!!

Fixun olonen kaveri tämä Daavid!yes

Kotikutoinen hashfunktio joka oli rikki, kun tästä huomautettiin sanoivat ettei hätää koska oli rikki tarkoituksella. Lisäksi suuri määrä väitteitä joita monet kummastelee. ( https://www.quora.com/What-are-the-big-risks-with-the-blockchain’s-supposed-replacement-the-IOTA-tangle/answer/Jordan-Mack-3?share=4a6216f8&srid=n5mP ) Hyviä pojat markkinoimaan niin kuin oli Bitconnecti:kin myös!

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

node kirjoitti:

jacccc kirjoitti:

Uskon "3. sukupolven", eli lohkoketjujen yhteistoimintaa ratkovien projektien nousevan paljon esille tämän ja seuraavan vuoden aikana.

Tajusin itse vasta vähän aikaa sitten että lohkoketjuissa on perustavaa laatua oleva ero dotcomiin. Dotcomissa oli thin protocol, fat apps ja tässä juuri päin vastoin. Olemme vasta ihan alussa ja nyt on alkamassa todellinen kilpailu protokollatasolla - näiden päälle tulee myöhemmin palvelut. Lohkoketjut ovat lähempänä Linuxia, joka toimii taustalla, mutta tällä kertaa vain on mahdollisuus tokenien ansiosta sijoittaa tulevaisuuden protokolliin. Tälläistä mahdollisuutta ei ollut dotcomissa.

Eli lohkoketjujen yhteistoimintaa parantavat protokolla, lohkoketjujen protokollat ja varsinkin protokollat, jotka liittyy smartcontracteihin on se minne olen itse menossa. Veikkaan että isompi katse alkaa siirtymään noin tämän vuoden aikana näihin isosti.

Voin olla myös täysin väärässä, mutta tässä oma näkemykseni. Joten haastan teidät kaikki heittämään lisää hyviä näkemyksiä näihin liittyvistä projekteista - vielä on vähän aikaa ennenkuin muut tulevat.

Erittäin hyvää pähkäilyä! Itse ihan samoilla linjoilla ja näen itse TCP/IP olevan se mikä tulee näkemään kilpailua jonkun lohkoketjuverkostoarkkitehtuurin myötä. Elastos voisi olla tällainen. https://www.reddit.com/r/Elastos/comments/7xihw9/elastos_a_beginners_gu…

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

KunChipitKarkaavat kirjoitti:

:)

Voisitko esimerkkien tai muuten argumentoiden osoittaa johtopäätökset, jotka Rogerilla ovat metsässä.

 

En, koska en osaa puhua ”weissmania”, mutta heitän jonkinlaisena analogiayrityksen: sanotaan, että valuuttajärjestelmä kokisi joka vuosi yhtä suuren muutoksen kuin oli kultakannasta luopuminen ja kelluvaan valuuttaan siirtyminen. Miten se vaikuttaisi valuuttojen vertailemiseen muita (staattisia) arvopapereita vastaan?

 

Bitcoin on jatkuvasti muutosmerkittävyydeltään vastaavanlaisen kehityksen ikeen alla jos mietitään vain sen ”valuuttaulottuvuutta” (-> segwit pohjustuspäivitys-> salamaverkot ja nopein maksutapa maailmassa - > rajapinnat muihin lohkoketjuihin esim hajautettu luototus(?) - >???). Lohkoketjuna itsessään sillä on toki paljon muutakin potentiaalia ja nivoutuu yhteen lohkoketjujen yleisen kehityksen kanssa.

 

Ei mulla sinällään ole häntä vastaan mitään. Ainoastaan oldschool pankkiiri ”kassavirtaistamassa” aikakautemme ehkä disruptiivisinta teknologiaa, epäorganistamalla sen Mona Lisan tasolle, jotta voi tehdä keinotekoista vertailua perinteisiä assetteja vastaan, saa mut hieman näkeen punaista.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Nousee niskakarvat pystyyn kun kuulee Wessmanin ja lohkoketjut samassa lauseessa. Pari vuotta sitten väittelin hänen kanssaan siitä kuinka uutta valuuttaa voidaan luoda tyhjästä, hän ei millään halunnut päästää irti ajatuksesta, että ”ensin talletukset sitten lainaus niistä vastaan”.

 

Wessman on ajattelija joka rakentaa näkemyksensä omiin tuttuihin peruspilareihin ja koittaa sitten nähdä suurempia kokonaisuuksia näihin peruspilareihin nojaten, perspektiiviä vain kasvattamalla. Sama kuin keskustelisin maailmanpolitiikasta mummoni kanssa joka ei viimeiseen 30 vuoteen ole tiennyt muusta kuin Suodenniemen asioista. Kehitys kehittyy niin kovaa, että Wessmanin tyylinen ajattelumalli tuottaa johtopäätöksiä, jotka ovat hyödyllisiä kuin eilisen lehti. Wessman on kuin koodattu AI, joka pärjää tetriksen tasoisessa pelissä ja joka saa intuitiivisen AI:n raivon partaalle.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Pololla oli pari keissiä kun nostot ei rullanneet ja porukka joutu tappeleen niitä. Syytä epäillä, että siellä oli hetkellisesti rahat loppu (kaikki hakkeroinnit ei tule julkisuuteen). Toisin sanoen mulle se on pörssi joka voi kipata jos mennään isosti etelään päin tai nostot jäädytetään. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Signaalit näyttäisi siltä, että karhu on päässyt niskan päälle bitcoinissa.

Tässä todiste siitä ,että kaikki kryptokeskustelu ei aina ole höttöä. Kannattaa katsoa projekti Modum ja heidän redditistä ketju "big concerns..." kuinka projektia haastettiin tavallisen sijoittajan argumentein. Ja on myös hyvä projekti. Iso julkkari tulossa tammikuussa ;)

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Berndale Capital, FXopen, activtrades, exante uskaltaa suositella, mutta shorttia ei vielä

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Satuin lueskelemaan tätä ketjua vieraana ja ajattelin tulla jakamaan toisaalle kirjoittamani analyysin, koska se sopii hyvin keskustelun teemaan kryptopörsseistä:

"

Tein aika syvällisen analyysin KUCOIN vaihtopörssistä ja voin suositella lämpimästi sen osuuksien poimimista.

Pohjustuksena: Ongelmani on ollut pitkään, että Kraken ei toimi juuri nimeksikään. Bitfinex ei voi luottaa, koska he ovat samaa porukkaa Tetherin kanssa, josta velloo kaikenlaisia huhuja. Poloniex on jo pitkään ollut mustalla listalla. Bittrex komissiot ovat kalliita. Olen siis päätynyt käyttämään Binancea. 

Binance tarjoaa mahdollisuuden 50% alennuksiin komissiossa, jos komission maksaa heidän omalla tokenilla jota voi kätevästi ostaa heidän pörssistään. Binancen päivävoluumi on nyt 3 miljardia ja he ottivat ykkössijan haltuun pörsseistä. Kaikkien pörssien yhteenlaskettu päivävoluumi on noin 50 miljardin hujakoilla (samaa luokkaa NY osakepörssin kanssa!). Binancen oma tokeni jolla siis saa alennuksen komissioihin on noussut elokuun 0.10 sentistä nyt jo yli 10 dollarin (100x nousu kuukausissa!). Näyttäisi kuitenkin, että Binance on saamassa varteenotettavan haastajan Kucoin pörssistä.

Hong Kongiin rekisteröity Kucoin vie pörssin oman tokenin hyödyt vielä pidemmälle. He tarjoavat samaan tapaan alennusta komissioista, tosin ainoastaan 30% saakka. Se mikä tekee heidän toimintamallistaan kuitenkin täysin poikkeuksellisen on, että he antavat Kucoin tokenin (KCS) omistajille takaisin 90% päivittäisistä komissioista (50% suoraan + 40% suositteluohjelman kautta). Toisin sanoen he pyörittävät alkuun bisnestä tappiolla ja pyrkivät räjähdysmäiseen kasvuun. Tuo strategia näyttäisi toimivan sillä päivittäinen vaihto on noussut nyt joulun aikana noin 10 miljoonasta lähelle 50 miljoonaa. Lisäksi NEO ekosysteemin paljon odotetut kärki-ICO:t tulevat kaikki ensimmäisenä treidattavaksi Kucoin pörssiin (Red Pulse, Deep Brain Chain avasivat jo ja Qlink starttaa treidauksen 29.12 klo 20 Suomen aikaan). Kovassa nousussa ollut RaiBlocks on myös tulossa Kucoinille, joka on ensimmäinen kunnon treidauspaikka tuolle tokenille. Lisäksi heiltä tulee tasaisesti uusia avauksia (mm. Bounty0x, True Flip, suomivärinen Dent, ...)

Tähän saakka heidän alustansa on keränyt kehuja ja rullannut hyvin vaikka kasvua on tullut pyrähdyksenomaisesti. Aina kun lagi on alkanut vaivaamaan on pörssin pojat myös ilmoittaneet tekevänsä tiettynä ajankohtana serveriuppit joilla potkua nostetaan seuraavalle tasolle. Hennot extrapolaationi päivävoluumin kehityksestä liikkuvat 100 miljoonan paremmalla puolen tammikuun loppuun mennessä. Keväällä rikkoutunee 500 miljoonan raja jonka jälkeen vain taivas on rajana. Tuossa vaiheessa pörssiä ei enää tappiolla voi/kannata luonnollisesti pyörittää joten KCS tokenin omistajien osuus komissioista laskeekin pikku hiljaa volyymin kasvaessa, lattian ollessa kunnioitettavat 15% suoralle palautukselle (suositteluohjelman bonukset ilmeisesti pysyy voimassa).

Mikäli nyt ostaa 1000 KCS tokenia (n. 2000€) ja Kucoin pörssin päivittäinen vaihtovolyymi saavuttaa myöhemmin 1% kaikista kryptomarkkinoista (Binancen osuus on 6% tällä hetkellä joten tuo on ihan realistinen arvio) joiden on arvioitu olevan 200 miljardia päivässä 2018 loppuun mennessä, tarkoittaisi se kaikki muuttujat huomioiden noin 2000€ vuotuisia osinkoja pelkästään alkuperäiselle parin tonnin panostukselle (ilman suositteluohjelman bonareita). KCS Tokenin hinta itsessään olisi tuolloin noin 20x nykyhetkestä! Ai niin, koska osingot ovat komissioita pörssissä vaihdetuista tokeneista tarkoittaa se, että kerrytät myös kaikkia pörssin tokeneita itsellesi vaihtovoluumia mukaillen. Mukana voi olla tulevia helmiä (x10,x20, x50 arvonnousuja tekeviä tokeneja) joten todellisuudessa osingot ovat vielä suuremmat sillä osingot/tokenit nostanevat arvoaan.

Vaikka arvioni osuisivatkin yläkanttiin nyt on joka tapauksessa hyvin aikainen hetki hankkia tuon pörssin tokenia joten metsään tässä ei voi mennä eli omat saa varmasti pois parikertaisesti. Kannattaa liittyä ja hankkia pörssin tokenia nyt ja seurata sen jälkeen hetki voluumin ja tokenin hinnan nousua coinmarketcapista olenko oikeassa. Suosittelen toki tekemään lisäksi omat analyysit, mutta mikäli sait tästä mielestäsi hyödyllisen tipsin voit käyttää suosittelulinkkiäni/koodia : 

Mode edit: Poistettu linkki. Kaupallinen toiminta tälläkään foorumilla ilman ylläpidon lupaa ei ole sallittua.

(ps. itsellesi ei tästä tule mitään hallaa, ainoastaan talolle jää vähemmän)

(pps. tulen seuraamaan Kucoinin kehitystä tarkasti. Mikäli haluat päivityksiä poikkeavista tapahtumista tähän liittyen vaihdetaan s-postit privana niin voin informoida jos/kun sellaisia tulee).

 

-Teemu

 

 

Näytä koko viesti