Olet täällä

Ehkä Vanha ja Viisas? - 21.5.2019 12.53

Nuori ja Tyhmä kirjoitti:
Strategiani tässä vaiheessa on tankkailla yrityksiä, joiden osakkeet pyörivät max 15,00€ hujakoilla. Käytän Grahamin p/e lukua < 22,5, joka tosin tietääkseni on jo hieman vanhentunutta tietoa.

Avaisitko tätä hieman? Mikäli olen oikein ymmärtänyt osakkeen nimellisarvolla ei ole merkitystä? Vai oliko tässä viittaus vain siihen, että miten "kalliita" yksittäisiä lappuja olet valmis ostamaan?

Kiitos kirjasuosituksesta. Olettaisin kirjallisuuden olevan tässä tilanteessa parasta ja halvinta opiskelumateriaalia smiley

 

Näytä koko viesti
Ehkä Vanha ja Viisas? - 16.5.2019 04.01

Moikka!

Oli ihan pakko tehdä itsekin tunnukset ihan vain tätä blogia kommentoidakseni. Aikalailla samanlainen tarina tosin velkaantumisen juurisyy on eri, eli itsellä ongelma ei ole päihteiden kanssa. Voin kuitenkin samaistua tilanteeseen. Mikään talousongelma-foorumihan Sijoitustieto ei varsinaisesti ole, vaikka itsellä mielessä onkin ollut aloittaa keskusteluketju, jossa käsiteltäisiin miten itse perseilystä rahatilanteesta pääsisi järkevimmin pois. Itse en ole kertonut kellekkään tilanteestani IRL.

Elämän ongelmista ainakin rakkauden löytämiseen raha auttaa suuresti ellei jopa ratkaise koko ongelmaa. Tuo oli tismalleen oikein kirjoitettu, että raha ratkaisisi kaikki rahaongelmat ja näin pääsisi käsiksi sitten elämän ongelmiin. Jotenkin alemmuuskompleksi ja häpeä iskee, kun 24k ulosottovelka on juurikin äsken mainitsemani este, että elämän ongelmia pääsisi ratkomaan ja samalla luen Sijoitustietoa jo toista vuotta. Superrahaston korkotuotto ei nyt päätä huimaa, mutta jostain on aloitettava smiley

Toivottavasti päivityksiä tulee blogiin, tsemppiä yes

Näytä koko viesti