Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Nestettä lisätty @35,45 vaikka saattaa tuo tuosta laskeakin vielä. Orionkin näyttää houkuttelevalta.

Näytä koko viesti
Sijoitustieto.fi - Kehitysehdotukset ja palaute -

Viestien muokkaus ei tunnu toimivan, ainakin kirjautumattomana vanha muokkaamaton viesti jäi kummittelemaan. Mistään ei tunnu löytyvän yksinkertaisia ohjeita viestien julkaisemiseen mikä on hämmentävää ottaen huomioon että aktiivisimmilla on tuhansia viestejä takanaan. Voiko esim. omia viestejä poistaa, tallenna ilmeisesti tarkoittaa lähetä (mikä logiikka tässä on?), onko välissä moderointia vai miksi muokkauksessa on aikaraja jne.

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Pahoittelut, tämä lähtee kun keksin mistä. Erikoista että tyhjän kentän pystyy julkaisemaan, muokkasin edellistä mutta se taitaa päivittyä viiveellä tai sitten on osaltani vain muuta osaamattomuutta.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin -pörssikaupankäyntiketju -

Keskiviikkona Sampoa @45,43 . Osto myöhästyi kerran Orionin myynti takkusi  -joku laittoi lappua myyntiin 47:n hujakoilla siihen malliin etten saanut haluamaani ja vähintäänkin ansaitsemaani hintaa vaan jouduin lopulta luopumaan omistani @47,05. Hieman pidemmältä ajalta ketju kuului (kerron silti): Nokiaa lisää @4,22 - laput ulos @4,48, Nestettä @43,06 - vähennys @48,05 , Orionia kyytiin @46,85 @44,80 ja @43,59 ja nyt siis hevosen vaihto. Koska en ymmärrä puoliakaan siitä mistä täällä puhutaan tekisin lienee viisaasti jos noudattaisin Akin neuvoa ja ilman sen kummempia liikkeitä tuuppaisin indeksiin, mutta en voinut olla huomaamatta että Nordealla antoivat Orionille (45,35) ja Sammolle (45,45) hyvin erilaiset tavoitehinnat 37,5 ja 60. Pidän myös ajatuksesta että yhtå pörssiyhtiötä ostamalla saattaa pian omistaa kahta, siinähän tuplaa omistuksensa.

Näytä koko viesti
Stockmann (Lindex) -

"Stockmannin osakkeenomistajat Konstsamfundet ja JC Holding yhdistävät voimansa." 

https://www.epressi.com/tiedotteet/talous/stockmannin-osakkeenomistajat…

Näytä koko viesti