Aki Pyysing

+11893
Liittynyt:
16.12.2013
Viestejä:
6598

Olen lyönyt yhden euroviisubetsin eläissäni: Se oli Ukraina voittaa yleisöäänestyksen 2022. Osui muuten, joten miulla on 100% träkki Euroviisubetseistä. Tuottoprosentti ei tosin ollut kummoinen. Mutta PikkuPro yllyttää miuta lyömänän toisen

PikkuPro wrote:

Artsipappa wrote:

Vain voittaja pääsee suoraan finaaliin, eli semien kautta. Tosiaan televote riittää finaalipaikkaan erittäin suurella todennäköisyydellä, mutta finaalissa maksimissaan tulostaulun vasen alalaita imo. Kansainvälinen jury rankkasi UMK:ssa viimeiseksi. En jaksa uskoa että saa kun satunnaisen sieltä täältä finaalissakaan.

Joo, kiitti. Näin aattelinkin ja aika sama näkemys. Eli finaalissa - jonne siis mennään heittämällä jos ei superjäätyminen paineen alla - "asiantuntijapuoli" hiljainen mut yleisöltä tulee keskinkertaisesti - vitusti. Ei mihinkään nollakerhoon jää se puoli. Aattelen, että top 10 on mahkut mut ei se salee toki ole ja paljon riippuu momentumistakin ja miten "nolo setämies" hoitaa PR puolta kun toi toinen hahmo vähemmän vola. Täytys saada sellane "piilokhool" nolo setämies meininki päälle vs "ihan vaan vitun handpalm nolo". Pienestä kiinni miten vierähtää. Musta vaikuttaa ihan skarpilta jäbältä se ikkuna95 eli imo outteja on  hyvälle momentumille mut kattellaan finaalissa.

Mut vielä kerran ja tästä saa Kilppari nostaa hirteen jälkikäteen: All-in Betfair Suomi finaaliin yes koska sinne menee 90% tämän päivän näkemyksellä. 100% teleäänet ja biisi, joka sytyttää osaa eli ei oo seinäruusubiisi niin riittää finaaliin. Kertsi voi olla tyyliin 1,3 vaan mut +EV. Akin kohde, mahtuu kohtuu paljon action lopussa.

Ehkä lyönkin. En tosin löytänyt kohdetta Betfairista, joka johtuu siitä, että "ei vielä" tai "digisaurus ei löytänyt".

Kumpi on kyseessä? Ehkä nimittäin lyön toisenkin. Tämähän on freeroll: Joko voittaa rahaa tai voi vittulla loppuelämän huonosta vinkistä.

Muutakin euroviisuvetokeskustelua saa tähän ketjuun kernaasti laittaa.

3
0
22.2.2024 - 07:09

AnttiAltcoin

+17
Liittynyt:
5.2.2018
Viestejä:
9

Ei ollut kyllä mikään vuosisadan tipsi tämä. Kohdetta ei ole yhdelläkään bookkerilla tai pörssissä auki, ja kun joskus avaa, niin 1,30 tasolta avannee. Kauheasti tuohon vaadittavaa parempia pinnoja taas ei Suomen jatkoonpääsylle uskallakaan sitten antaa; Euroviisut ovat arvaamatonta hommaa. Kuitenkin niihin kilpakumppaneihinkin olisi ihan fiksua tutustua ennen kuin 90-prosenttisia huutelee, ja Suomelta vie huomiota samassa semissä esim. viisujen todennäköinen televoittaja:

https://www.youtube.com/watch?v=kmg8EAD-Kjw

Ykkössemi on kakkossemiä luokkaa 4x kovatasoisempi. Kakkosesta tuon 90% uskaltaisi antaa W95manille jatkoon, mutta tässä en näe mitään tolkkua betsata ellei kerroin ole lähempänä 1.5. Suomea ennakkoon kovempia ovat ainakin Kroatia, Ukraina, Liettua ja Islanti (jolla todnäk Palestiinan edustaja). Näiden jälkeen Suomi varmaan suunnilleen 5. suosikki, ja itsekin joo uskon että jatkoon riittää. Mutta se on pienestä kiinni mikä eurooppalaisiin lopulta kolahtaa ja marginaalit ovat semeissä kärjen jälkeen yleensä suht pieniä.

4
0