Olet täällä
Luotettavia valeuutisia
Lehti: Hollantilaistutkija pääsi kirjautumaan Trumpin Twitter-tilille – helppo salasana yllätti täysin
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006696208.html
Tässä eräs aamu kymppivuotiaani twitter-tili oli lukittu, koska joku oli yrittänyt arvata salasanaa IP-osoitteesta, josta tilille ei ollut koskaan logattu. Mutta toki Trumpin tilille voi random-tyyppi päästä kokeilemalla viisi kertaa yksinkertaista salasanaa. Sitähän ei kukaan koskaan ole ennen keksinyt tehdä.
Joo ei. Täydellinen fake news. Twitterin tileille on suht vaikeaa edes yrittää murtautua brute forcella, koska järjestelmä vertaa koko ajan loggausyrityksiä historiaan ja reagoi sen mukaisesit. Noobeilla tili menee lukkoon, muilla ei tapahdu mitään.
Keskitetyt sähköiset potilasarkistot ovat ehkä kiinnostavinta tietoa, mitä Suomesta voi löytyä. Sotilaskohteista, pankkitileistä, jne. on lopulta aika vähän iloa käytännössä. Mekaniikka estää niiden hyödyntämisen. Mutta potilasarkistoista, erityisesti psykiatrisista, saa vallan avaimet ja valtahan on aina rahaa.
Vain idiootti sanoo lääkärille muuta kuin lääkkeen nimen, johon haluaa reseptin.
Vain idiootit kokoavat samaan paikkaan koko maailman varastettaviksi toisten idioottien ulostuloja. Rikoksetkin ovat julkisia, mutta fantasiat eivät ja siksi juuri niiden virallistaminen on pätevä syy päättää vaikutusvaltainen ja vauras elämänsä.
Motiivi ja tilaisuus.
Stuxnet ykkönen oli fiksu. Sitä levitettiin ympäri maailmaa harmittomasti. Meni kauan, ehkä vuosia, kunnes iranilainen laittoi saastuneen usb-tikun sisäverkkoon kytkettyyn koneeseen. Tämä ei vielä tehnyt juuri mitään. Levisi vain, kunnes löysi Siemensin tuotannonohjausjärjestelmän. Sinne se hautauti odottamaan. Sitten tuli Windowsin päivitys. NSA laski lennossa tarvittavia avaimia, jolla ko. Siemensin sentrifugien kontrollijärjestelmä päivitti Windowsinsa ja toimi näin man-in-the-middlenä. Tällöin vasta päästiin lataamaan se, mitä haluttiin sinne, mihin haluttiin. Ja sitten pistettiin vähän kierroksia ja sentrifugien laakerit pettivät.
Tätä nykyä Iranissa käytetätään todennäköisesti Linuxia ja vähemmän Siemensiä.
Alapeukkujen kesken arvotaan omat potilastiedot xml-muodossa. Kilpailu päättyy 23.10. klo 14 Lontoon aikaa, jolloin teetime.
3.11. coming soon near to you:
Sivut