Olet täällä

Luotettavia valeuutisia

Sivu:

Sivut

22.10.2020, 22:30
#1
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Lehti: Hollantilais­tutkija pääsi kirjautumaan Trumpin Twitter-tilille – helppo sala­sana yllätti täysin

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006696208.html

Tässä eräs aamu kymppivuotiaani twitter-tili oli lukittu, koska joku oli yrittänyt arvata salasanaa IP-osoitteesta, josta tilille ei ollut koskaan logattu. Mutta toki Trumpin tilille voi random-tyyppi päästä kokeilemalla viisi kertaa yksinkertaista salasanaa. Sitähän ei kukaan koskaan ole ennen keksinyt tehdä. 

Joo ei. Täydellinen fake news. Twitterin tileille on suht vaikeaa edes yrittää murtautua brute forcella, koska järjestelmä vertaa koko ajan loggausyrityksiä historiaan ja reagoi sen mukaisesit. Noobeilla tili menee lukkoon, muilla ei tapahdu mitään. 

Keskitetyt sähköiset potilasarkistot ovat ehkä kiinnostavinta tietoa, mitä Suomesta voi löytyä. Sotilaskohteista, pankkitileistä, jne. on lopulta aika vähän iloa käytännössä. Mekaniikka estää niiden hyödyntämisen. Mutta potilasarkistoista, erityisesti psykiatrisista, saa vallan avaimet ja valtahan on aina rahaa.

Vain idiootti sanoo lääkärille muuta kuin lääkkeen nimen, johon haluaa reseptin.

Vain idiootit kokoavat samaan paikkaan koko maailman varastettaviksi toisten idioottien ulostuloja. Rikoksetkin ovat julkisia, mutta fantasiat eivät ja siksi juuri niiden virallistaminen on pätevä syy päättää vaikutusvaltainen ja vauras elämänsä.

Motiivi ja tilaisuus.

Stuxnet ykkönen oli fiksu. Sitä levitettiin ympäri maailmaa harmittomasti. Meni kauan, ehkä vuosia, kunnes iranilainen laittoi saastuneen usb-tikun sisäverkkoon kytkettyyn koneeseen. Tämä ei vielä tehnyt juuri mitään. Levisi vain, kunnes löysi Siemensin tuotannonohjausjärjestelmän. Sinne se hautauti odottamaan. Sitten tuli Windowsin päivitys. NSA laski lennossa tarvittavia avaimia, jolla ko. Siemensin sentrifugien kontrollijärjestelmä päivitti Windowsinsa ja toimi näin man-in-the-middlenä. Tällöin vasta päästiin lataamaan se, mitä haluttiin sinne, mihin haluttiin. Ja sitten pistettiin vähän kierroksia ja sentrifugien laakerit pettivät.

Tätä nykyä Iranissa käytetätään todennäköisesti Linuxia ja vähemmän Siemensiä.

Alapeukkujen kesken arvotaan omat potilastiedot xml-muodossa. Kilpailu päättyy 23.10. klo 14 Lontoon aikaa, jolloin teetime. 

3.11. coming soon near to you:

 

 

8
+1
2
-1
8
2
23.10.2020, 09:42
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Turms kirjoitti:

 

k70 kirjoitti:

Iltasanomista poimittua ulkomaan uutisten tuottajan analyysia väittelystä. Vaikka en ole väittelyjä ja vaaleja sen tarkemmin seurannut, aika selkeäksi on tullut suomalaisen median suosikki vaalien voittajaksi. 

 

Minusta ei ole kovin erikoista että demokratian mallimaan lehdistö symppaa demokraattia, eikä avoimesti diktaattoreita fanittavaa kilpakumppaniaan.

"Demokratian mallimaa"? Suomi on puoluediktatuuri. Vaalijärjestelmässä puolueiden ulkopuolisten epätodennäköisempää nousta valtaan kuin Venäjällä Putinin vastustajien. Siis vaaleissa. Aina voi tapahtua vallankaappauksia. Puolueet nimittävät ministerit ja puolueet neuvottelevat hallitusohjelman.

Puolueet eroavat hyvin vähän toisistaan käytännössä. Pieni piiri valitsee suuret linjat ja puolueet myyvät linjat äänestäjilleen. Esimerkiksi EU:n, maahanmuuton, korkean verotuksen, ilmastonmuutoksen, elinkeinotoiminnan tuet ja rajoitukset. Todellista oppositiota ei ole kuin hajanaisesti, aivan kuten Venäjällä.

USA:ssa äänestetään kaikilla tasoilla monista käytännön viroista lainvalvojista pormestareihin. "Demokratian mallimaassa" Suomessa puolueet nimittävät pormestaritkin, eivät äänestäjät.

Trump pääsi republikaanien ehdokkaaksi, koska esivaali oli avoin kaikille toisin kuin demokraattien (sic). Demokraateilla sisäpiiri valitsee ehdokkaan, republikaaneilla äänestäjät.

Trump on maailman demokraattisimmin valittu valtionpäämies, jolla on todellista valtaa. Äänestettyjä nukkeja riittää. Monessa länsimaassa pressa valitaan demokraattisesti, mutta pressalla ei ole valtaa. Todellista valtaa käyttävä liittokansleri tai pääministeri valitaan sitten sisäpiirissä. Tai EU:n johto.

Tyypillistä diktatuureille on johtajien jatkuva omakehu itsestään ja maastaan. Miten on niin upeat hiihtäjät, koulujärjestelmä, lehdistönvapaus, jne. Sitten kun pintaa vähän raaputtaa, niin alla onkin aivan toinen todellisuus. Hiihtäjät ovat doupattuja, koulujärjestelmää verrataan Intiaan ja lehdistövapauksen airueet käyvät oikeus- ja moraalitaisteluja kilpailijoitaan vastaan valtion tuella. Ja kun se ei riitä, niin eriävät mielipiteet kriminalisoidaan "vihapuheena".

Miksi Suomessa jaksetaan ottaa niin valtavaa pulttia USA:n pressasta? Ei hän ole Suomelle tehnyt koskaan mitään. Syynä on tietysti pelko, että sama toistusi Suomessakin. Joku ulkopuolinen nousisi ja pistäisi vanhat korruptiorakenteet kerralla paskaksi. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa ja Suomessa se on media, jonka taustalla ovat Suomen oligarkit ja poliittinen eliitti.

Muistatteko, kun Yle kävi pääministerin kimppuun lautakasajutussa? Eipä ole sen jälkeen nykyisten ja entisten pääministerien taustoja pahemmin pengottu. AY-mafia saa toimia "demokratian mallimaassa" verovapauksineen, kelan asumistukiautomaatteineen ja kartelleineen. Entiset pääministerit saavat ottaa Putinilta rahaa.

Maahanmuutto, yhteisvaluutta, ilmastonmuutos, Venäjä-toimet ovat niin valtava ja Suomen perinteitä ja intressejä vastaan oleva kokonaisuus, että sen myyminen peruskyräilevälle kansalle on vaatinut koko eliitin yhteistyötä. Soraäänet voisivat kaataa koko jutun. Siksi Trumpia vastaan käydään niin raivolla. Jotta jokainen häntä symppaava leimattaisiin. Ihanan vapaamieliset suomenruotsalaiset nuoret naiset ovat näistä paraatiesimerkki. Kokeilepa iskeä muutamaa heistä MAGA-ajatuksissasi.

Kunnallisvaalit ovat ensi keväänä. Vuonna 2000 Helsingissä käytiin "Makasiini"-vaalit. Silloin huomio keskittyi yhden rakennuksen ympärille. Todellisuudessa tuolloin käytiin kansanvaihto- ja liikennevaalit. Nimittäin tuolloin voittaneet vihreät, Makasiinien puolustajat, aloittivat Helsingin valtavan laajentumisen, josta 70 % tuli ulkomailta. Helsinki on kasvanut 100 000 ihmisellä tuon jälkeen ja näistä 70 000 on maahanmuuttajia. 

Valtava rakentaminen, ml. puistot, metsät, rannat ja lentokenttä pian, miljardin euron vuosittaiset investoinnit väestönkasvuun ja utopistisen kalliit joukkoliikenneratkaisut (mm. maailman pisin joukkoliikennesilta). Näistä todellisuudessa äänestettiin vuonna 2000, mutta "demokratian mallimaassa" käytiin "Makasiini"-vaalit. USA:ssa sentään aidosti äänestetään vaihtoehtojen väliltä. Sellainen ei tietysti "demokratian mallimaan", jota "median demokratisoituminen" uhkaa, medialle sovi.

1980-luvulla Suomen koululaiset joukkoaltistettiin jatkuvasti luterilaisen kirkon propagandalle. Kerran viikossa kokoonnuttiin juhlasaliin uskonnolliseen tilaisuuteen ja joka aamu oma opettaja tai keskusradio välitti uskonnollista sanomaa. Meno on 2020-luvulla tasan sama. Nyt vain Jeesuksen tilalla on ilmastonmuutos. Indoktrinaatio on aivan sama ja samoin sen motiivi: esivaltauskollisuus ja koheesion vahvistaminen. Peruskamaa kaikissa diktatuureissa. "Demokratian mallimaa" in my ass. Demokratiassa lapset koulutetaan kyseenalaistamaan ja argumentoimaan.

Suomessa, "demokratian mallimaassa", Trumpin "pahuuden" kyseenalaistaminen on haram, tai kuten liberaalia taloutta ja yksilönvastuuta korostavan pääpuolueen nykyinen johtaja osuvasti totesi:

pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia

-Kansanuutiset 24.8.2015

 

 

5
+1
2
-1
5
2
23.10.2020, 10:31
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Brittien rokotusjärjestys:

Britannian ehdotus nojaa pitkälti ikäjärjestykseen. Siinä on yksitoista kohtaa.

Ensimmäiseksi rokotuksen saisivat hoivakotien asukkaat ja työntekijät.

Toiseksi rokotettaisiin kaikki 80-vuotiaat ja heitä vanhemmat sekä terveyden- ja sosiaalihuollon työntekijät. Sitten 75-vuotiaat ja vanhemmat, sitten yli 70-vuotiaat ja sen jälkeen yli 65-vuotiaat.

Britannian järjestyksessä kuudes ryhmä olisivat kaikki alle 65-vuotiaat suuren riskin ryhmiin kuuluvat aikuiset. Sitten lievemmän terveysriskin ryhmiin kuuluvat alle 65-vuotiaat. Tämän jälkeen rokotusjärjestys etenisi 50-vuotiaisiin saakka aina viiden vuoden välein.

Viimeisenä brittien listassa on koko muu väestö, jonka rokotusjärjestys on vielä määrittelemättä.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006696546.html

Tässä on sellainen ongelma, että sairaaloissa puolet potilaista on nuoria. Syynä tietty se, että korona leviää nyt nuorten keskuudessa. Mutta kun sairaalat alkavat täyttyä. Joka päivä tehdään uusi syksyn ennätys uusissa sairaalapotilasisäänotoissa. 

Toisin sanoen: rokotteen tulemisesta kestänee 1-1,5 vuotta ennen kuin rajoitteita voidaan purkaa. Nyt UK on menossa lockdowniin, samoin kuten merkittävä osa muutakin Eurooppaa. 

Syynä tähän on se, että rokote ei suojaa tartunnalta, vain pahalta sairaudelta. 

Joten varautukaa maailmanhistorian pahimpaan lamaan. Esimerkiksi lentoliikenne käynnistyy luultavasti aikaisintaan 2022.

0
+1
1
-1
0
1
23.10.2020, 11:31
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Sitten reissuun! Tn kahden viikon päästä tulee lockdown. Keskelle ei mitään golfklubille. Siellä on miehen hyvä olla.

Sain muuten eilen London Pride -leimapassini täyteen. Lasit olivat just loppuneet. Fcking rigged!

Scamming for the future - Trolling for living. Good life!

2
+1
1
-1
2
1
23.10.2020, 11:39
-8
Liittynyt:
5.1.2015, 21:12
Viestejä:
726

Laihuutta ja hyviä svingejä. Hattu on sijalla 12. matkalla voittoon! Donaldilta hyvä debatti yöllä. Kippis!

2
+1
0
-1
2
0
23.10.2020, 14:06
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Eksoottinen ajo. Rallikansaa nämä brititkin. Audi perässä koko matkan, eikä Suomen rekkareilla voi jäädä kakkoseksi. Onneksi on uudehkot jarrupalat ja -levyt ja kumit.

60 mph ja 11 % max kaltevuus. Voitin!

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 14:08
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Odottelen burgeriani just tuopin kanssa täällä. Teetime 14.00 vieressä.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 14:18
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Slice kirjoitti:

Laihuutta ja hyviä svingejä. Hattu on sijalla 12. matkalla voittoon! Donaldilta hyvä debatti yöllä. Kippis!

Olen laihtunut liiankin nopeasti. 73,6 kg ja tavoite 73,0 kg marraskuun lopussa. En halua menettää lihasta. Siksi tankkaan nyt lihaa ja teen vähän voimatreeniä.

Tapsalla hyvä meno. Toivottavasti kestää.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 14:20
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Jokereilla eeppinen kolmaserä. Pistin kiinni 3-0:ssa. Oli 4-0. Sitten vikat 10 min 4-4 ja jatkoaikavoitto. Onneksi katsoin apista 4-2:ssa ja avasin tv:n.

Nyt 4 koronatapausta Jokereissa. 

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 14:46
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Harvoin sitä enää oppii uusia riippuvuuksia. War zoneen jäin kiinni. Pelasi koko ajan ja ajattelin lopun aikaa. Ensin jämähti niska, sitten selkä. Piti poistaa peli.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 14:53
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Kah, uuder rekkaritkin tulleet. Kesti vaan 3 kk ja maksoi 3 e/d turhaan odottelu minimissään.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 15:34
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Tuhatvuotinen tammi ja kuvassa oikealla Tudor-linnan rauniot. Satavuotinen kenttä. Onhan täällä, mitä ihmetellä.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 15:53
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Ykkösteeboksi Cowdry golf club:

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 16:24
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

1.bogey par 4. Avaus pieleen. Par-putti 10 metristä pyörähti kupissa

2. Tupla. Par 4 hcp 3. Sokkoavaus erittän kaltevaan rinteeseen ja arvasin väärän puolen. 2 pistettä silti..slope 22 tänään

2 mailan tuuli

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 20:53
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Kenttä ruuhkautui perjantaiporukan takia. No, olin kahdessa ryhmässä 4,5 h ja juttelin mukavia. 17. oli jo niin pimeää, että pallon lentoa ei nähnyt. Onneksi par 3 ylämäki 155 m ja löin 2 m lipusta ja par. 18. löin driven pimeyteen ja toivoin, että tulisi väylällä vastaan. Ei tullut.

Nyt pubiin.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 21:39
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Hankala kenttä tuo on. Isot korkeuserot ja paljon sokkolyöntejä. Tosin muuta hankaluutta ei sitten juuri ole. 10 kertaa kun pelaisi, niin tulos paranisi huimasti.

Englannissa on kyllä kotonaan. Eläkeläisnaisella ryhmässä BHI-kausari ja kaikki golfaa. Pubit kotoisia ja ruoka sopii suomalaiseen makuun.

Ei muuten haittaa vasen ratti lainkaan.

Kotona odottaa brittikilvet. 6,5 v automme neljännet.

0
+1
0
-1
0
0
23.10.2020, 21:42
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Jokerien ensi viikon kotipelit peruttiin odotetusti. SKA:lla oli 60 ukkoa sairastuvalla yhtä aikaa, mutta pelasivat silti. Jokereilla 4 ja eivät pelaa. Yksi ryssä vastaa viittätoista suomalaista.

 

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 09:40
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Etelätuulta 53 mph. Hieno keli mennä etelärannikolle, jossa suojana Atlantin voimaa vastaan on valtavasti saaria. Lol. No sinne kuitenkin. Kunhan aamun verisyltty (Black pudding) on syöty. 

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 09:48
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Marinka (@marinka_pralinka) jakama julkaisu

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 10:44
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

HS: Toiset hakkerit alkoivat etsiä terapia­murtajaa – ja saattoivat löytää hänestä jälkiä, jotka johtavat Inkooseen

HS:n mukaan hakkerit löysivät tietomurtajasta jälkiä, jotka johtavat Inkooseen, mutta dataa on myös saatettu peukaloida tai jättää tahallisesti jäljelle.

Näin syntyy fake news:

Itsensä tietomurtajaksi nimeämä tyyppi copy-pastee ylilaudan keskuskusteluketjun tor-verkkoon. Ylilaudan mainoksesta näkee säätiedon Inkoosta. No nyt Hesari uutisoi, että voi olla, että on Inkoossa tai että on tarkoituksellinen hämäys. Saman konsernin toinen media tekee uutisen, jossa epävarmuus on jo vähäisempää.

Meanwhile in reality:

Tor-selaimella käytetty ketjutettuja palvelimia. Voi valita suoraan, mitä kautta haluaa haun tehtävän. 

Googlea nyt ei käytä kukaan. Duckandgo. Ja tuo evästejäljitys.

 

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 14:36
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The way the game was meant to be played 🤣

Henkilön chirps. (@chirps) jakama julkaisu

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 15:22
-8
Liittynyt:
5.1.2015, 21:12
Viestejä:
726

Tapsa, Barca-Real, ManU-Chelsea. Onhan tuossa yhdelle päivälle riittävästi. Tapsa-Real-ManU ns. varmat. 

Kuuklesta, g-spostista yms pitäisi alkaa hivuttautumaan eroon. YT ja YT-music vaan on selvästi parhaat mitä on.

Puhelimen selaimen voisinkin nyt vaihtaa. Mitä muita käytätte?

1
+1
0
-1
1
0
24.10.2020, 16:47
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Kierroksen jälkeen edellä ollut vanhempi rouva esitteli perusteellisesti seudun pubit. Soitti jopa siskolleen ja kysyi tarkennusta. 60 mph rajoitus, paikallinen perässä ja kuja-ajoa kovilla nousuilla, kova alamäkijarrutus märällä asfatilla ja 90 astetta vasempaan. Voitin! Täällä:

 

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 17:00
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Slice kirjoitti:

Tapsa, Barca-Real, ManU-Chelsea. Onhan tuossa yhdelle päivälle riittävästi. Tapsa-Real-ManU ns. varmat. 

Kuuklesta, g-spostista yms pitäisi alkaa hivuttautumaan eroon. YT ja YT-music vaan on selvästi parhaat mitä on.

Puhelimen selaimen voisinkin nyt vaihtaa. Mitä muita käytätte?

Werner heräsi viimein. ManU saa tänään turpaansa.

Tapsalla tasaisen hyvää. 

Peruskäytössä Google on hyvä. Muussa Tor, Duckngo, protonmail

0
+1
0
-1
0
0
24.10.2020, 18:29
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

0
+1
0
-1
0
0
25.10.2020, 06:49
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Sumutejupakka nosti Elokapina-liikeen kaikkien tietoisuuteen – Nyt nelikymppinen ”perusperheenäiti” Elina Kauppila kertoo, miksi rikkoo lakia

Elina Kauppilan mukaan elokapinalaiset mielihyvin ajaisivat ilmastotekoja salonkikelpoisemmin tavoin, jos ne vain toimisivat.

-HS

Tekisiköhän Hesari vastaavan jutun, jos joku liike menisi joka aamu ja lukitsisi Elonkapinaliikkeen aktivistien ovet ulkoa päin suomalaisen tuotannon ja hyvinvoinnin puolesta?

 

 

1
+1
0
-1
1
0
25.10.2020, 07:02
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Koronan toinen aalto ja ennakkotiedot rokotteista kertovat, että kestänee vielä 1,5 vuotta ennen kuin paluu normaaliin voi edes alkaa. Rokote ei suojaa tartunnalta, vain vakavalta muodolta. Siksi rajoitetoimia ei voida vähentää ennen 2022, jolloin vasta edes 50 % väestöstä on rokotettu.

Taloudellinen lasku tulee olemaan valtava. 

Voidaan puhua pysyvistä muutoksista, vaikka vanha elämänmuoto olisikin jälleen mahdollista. Poliittisesti äärioikeisto tulee nousemaan. Hesan kasvustrategia törmäsi seinään. Lentoyhtiöt kaatuvat kaikki.

Kiina ostanee vaikutusvaltaa yhä enemmän.

UK:ssa valtio maksaa muuten 80 % palkoista lockdownin aikana. Tätä juuri laajennettiin tier 2:een eli alemman tason lockdowniin. Työttömyys onkin edelleen noin 4 %.

Suomessa kuluttajia tai kansalaisia ei ikinä ole pelastettu tai edes tuettu. Pankit ja vientiyritykset kyllä. Kokoomuksen maaorjalinja.

Vieläköhän kokoomuslaiset kehtaavat huutaa työvoimapulaa? Puolet suomalaisista pelkää massatyöttömyyttä ja aivan aiheellisesti.

Valtion alijäämä on tänä vuonna jo 20 mrd e ja mitä sillä on saatu? Pidetty viiteryhmät hilloissa.

75 e/kk toimeentulotukea lisää on ainoa kansalaisten saama tuki.

Miksei veroja ole laskettu? UK:ssa ravintoloiden ja matkailun alv on laskettu 20->5 %.

Minun piti olla velaton 2023, jotta voisin ostaa korkosyklin huipussa halpoja assetteja velaksi. Nyt olen velaton 2023, mutta ostankin halpoja asuntoja velaksi korkosyklin pohjalla.

 

0
+1
0
-1
0
0
25.10.2020, 12:06
-8
Liittynyt:
5.1.2015, 21:12
Viestejä:
726

Real piti hyvin, vaikka Messi oli jälleen mahtava. ManU pelasi hyvän ottelun ja Pogba oli loistava. Valjun paras pelaaja ja selvästi. Mancini sai perjantaina koronan mutta ilmoitti parantuneensa huomispäivän otteluun Milania vastaan. Tapsa on pelannut loistavasti ja voittaa tänään kauniissa Italiassa.

Ranska ja Turkki keskustelee paraikaa uskonnoista ja henkisestä terveydestä: https://www.thehindu.com/news/international/france-reacts-after-erdogan-...

Joku Al-Qaeda-pamppu kuoli myös tänään.

Olen laiha ja velaton 25.10.2020 kl.16 mennessä.

1
+1
0
-1
1
0
25.10.2020, 12:57
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

0
+1
0
-1
0
0
25.10.2020, 13:34
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Kun raha on halpaa, assetit ovat kalliita ja toisin päin. Minä kontraan tätä. Kulttuurimarxistit rikkoivat biorytmini.

0
+1
0
-1
0
0
25.10.2020, 15:49
Käyttäjän Bidet kuva
OP
-32
Liittynyt:
28.9.2020, 21:01
Viestejä:
722

Eipä ole silmiini sattunut vielä sanaa " Apotti" Vastaamon tietomurron yhteydessä. 1+ mrd e -hanke ja kaikkien kaikki tiedot kätevästi yhdestä paikasta sähköisenä. Tätä sanoin koko ajan, mutta Kokoomuksen taustaryhmille piti saada urakka.

Saat mitä tilaat.

 

0
+1
0
-1
0
0

Sivut

Topic locked