Olet täällä

Smart Eye Ab - 13.1.2021 05.32

Ruotsalainen REDEYE seuraa Smart Eyeta. Tänään kirjotettu design winin varmistumisen jälkeen https://www.redeye.se/research/802459/smart-eye-another-massive-downplay...

Näytä koko viesti
Smart Eye Ab - 13.1.2021 03.34

Kyllä! Kiva istua kyydissä 8 ) oiskohan sieltä tulossa vielä muutakin? https://aijaa.com/Y90kAW

Näytä koko viesti
Vuodenvaihteen tilinpäätös omassa salkussa - 2.1.2021 01.53

Kirjotanpa muutaman lauseen minäkin! Tää on varmasti mun eka postaus tälle foorumille missä en kysy apua johonkin asiaan! :D Ekat osakkeeni ostin lokakuussa 2019 kun Jeans kirjotti muistaakseni blogissaan miten Kamuxissa on tulevaisuus. Rekisteröidyin Nordnettiin ja ostin Kamuxia muistaakseni äkkiä 1000 eurolla. En silloin(kaan) tiennyt pörssistä yhtään mitään. Soitin nordnetin aspaan kysyäkseni miten ostan osakkeita. Varmaan viikkoa kahta myöhemmin myin ne pois kun Pyysing kirjoitti että hän luopui omista Kamuxeistaan koska oli puhunut jonkun autoalan tuttavansa kanssa. Sitten uudenvuoden tienoilla ostin Nordnetin superrahastoja n 4 kilolla ja myin ne koronapaniikissa pois. Noin puoli vuotta kului ja olin käytännössä unohtanut koko pörssin olemassa olon kunnes jostain syystä törmäsin Inderesin Smart Eye ketjuun. Luin koko ketjun läpi mikä on omalle laiskalle ADD päälleni aikamoinen saavutus. Ostin Smart Eyetä lokakuun alussa ja muutama päivä myöhemmin lisää ja sitten vielä pari kertaa uudestaan. Koukku on nyt pahasti huulessa ja vaikken vieläkään mistään mitään tiedä niin käytän päivittäin aikaa sijoittamiseen liittyvien asioida opiskeluun. Uskon ja toivon saavani tästä tuottoisan harrastuksen. Tällä hetkellä oon tosiaan täysin All in Smart Eyessä mutta tarkoitus on lähtä hajauttamaan jatkossa, kunhan saa taas rahaa säästöön mitä sijoittaa!

En osaa näköjään upata kuvaa suoraan koneelta, mutta 66,03 % !

Näytä koko viesti
Smart Eye Ab - 8.12.2020 08.24

NYG kirjoitti:

 

mzone kirjoitti:

>Ylivoimaisesti paras (ainakin kotimainen) yksittäinen postaus aiheeseen liittyen löytyy Jeanssin blogista sivulta 85. Eilen kirjotettu.

Olihan se tosi hyvin tiivistetty paketti, mutta se oikea huippuduuni on kyllä tehty tuolla inden palstalla, missä on muun muassa soiteltu SmartEyen ja pääkilpailijan CEOt läpi jne. Sieltä löytyy kaikki tieto. En ole vielä aiemmin millään foorumilla, missään ketjussa tuon tason penkomiseen törmännyt.

 

Huomasitko mitään tuosta infrapunaa blokkaavien lasien käytöstä? Meinaan en usko että mikään eu tai muu tekee pakolliseksi laitetta joka ei toimi, jos on hyvät aurinko lasit päässä. Jätin ostamatta tämän takia aiemmin kun luin yhtä enkku threadia.

NYG, postasin kysymyksesi tonne Inden Smart Eye ketjuun, tässä vastaus: 

Ennen kuin lähdetään porukalla kaivamaan tietoa siitä miten SE hanskaa IR blokkaavat lasit, olisi hyvä tietää onko tämä todellinen vai teoreettinen ongelma, eli blokkaavatko mitkään “tavalliset” aurinkolasit IR:ää, pl. lasit jotka on valmistettu nimenomaisesti tekemään se?

Mikäli kyse on lasien ominaisuudesta joka on tietoisesti lisätty niihin, ja jolla ei ole muuta käyttöä kuin estää seuranta / tunnistus lasien läpi, ei tämä minun nähdäkseni ole ongelma. Jos auto ei näe silmiäsi, ja tämä on lainsäädännössä asetettu vaatimus, et aja. Tämä olisi vähän sama kuin “Entäs jos en puhalla” keskustelu alkolukollisen auton suhteen :grinning_face_with_smiling_eyes:

E:

Smart Eye Pro Technical Specifications:

Works with glasses and sun glasses of non IR type

Näytä koko viesti
Smart Eye Ab - 8.12.2020 05.18

Juu samaa mieltä! Koko inden ketjun oon lukenu itekki ja etenkin Aston ja Alhanko tehny aivan mielettömän duunin muitten eteen.  Oma salkku on n. 98% Smart Eyetä. Ylemmässä postissani viittasin lähinnä siihen että Jeanssin blogi posti on ylivoimasesti kaiken kattavin yksittäinen postaus kokonaisuuteen liittyen. Inden ketju jo +1200 postia pitkä, toki ehdoton lukemissuositus siihenkin kun vaan aikaa riittää

Näytä koko viesti
Smart Eye Ab - 8.12.2020 04.18

Ylivoimaisesti paras (ainakin kotimainen) yksittäinen postaus aiheeseen liittyen löytyy Jeanssin blogista sivulta 85. Eilen kirjotettu.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 9.11.2020 03.51

Betfairilla siis edelleen markkina auki, millon he ovat näitä makselemassa? Eilen illalla luin tästä ketjusta että Nordicbetiltä, Unibetiltä ja Betssonilta jengi on saanu jo rahansa pois, varmaan aika monesta muusta paikasta kans? 

Löin omat Biden betsini Betwayllä ja kävin eilen aspachätistä kyselemässä milloin rahat maksetaan? Vastaus oli että koska oon lyöny vetoni 1. ja 3. pv niin todennäköisesti jo tänään eli eilen. No eipä rahoja näkyny ja kävin äsken kyselemässä uudestaan. Vastaus oli tällä kertaa että Tammikuussa kun veto on ratkaistu. Heitin niille chättiin heidän policies sivuilta tän minkä olin lukenu ennen vetoa laittaessani. 

''Politics

Party Leader Markets

Unless otherwise specified, these will be settled on the next permanent leader of the party as determined by party selection rules; temporary or caretaker leaders will not count.''

Mutta heittivät vastapalloon tän:

''8. Vetojen ratkaisussa sovelletaan virallista tulosta, ellei säännöissä erikseen toisin mainita. Moottoriurheilukisojen palkintopalliseremoniat, yleisurheilun mitaliseremoniat ja vastaavat viralliset seremoniat muissa urheilulajeissa katsotaan virallisiksi tuloksiksi''

Eli tässä on nyt ilmesesti tosiaan pakko venata Tammikuun 20. pv asti!? Sen verran kysyin tuolta et jos Biden kuolla kupsahtaa ennen tätä niin veto kuulemma mitätöidään. Mitä te ootte mieltä?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 6.11.2020 11.06

Huomenta! Georgian äänet lasketaan siis kuitenkin loppuun tänään! Hienoa! Vieläkö Pennsylvaniassa lasketaan ääniä tälläkin hetkellä vai menikö ääntenlaskijat nukkumaan?

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 5.11.2020 04.11

Näyttäs Georgia menevän Trumpille? 98% kohal ero oli 18k votee ja nyt on 99% laskettu ja edelleen ero 18k

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 4.11.2020 09.20

hauturi kirjoitti:

100000 ääntä Virginiassa ei vielä muuta ko. osavaltion tulosta

Mutta kaikkihan menee uusiks mikäli tossa on yhtään perää. Toi Wisconsin vielä tohon päälle...

e: Ekan kuvan Lisa Lynn fb profiilikuvaus: Patriotic Conservative American who voted for Trump! #MAGA ja tokan kuvan Mike Coudreyn twiitti on poistettu. Muut uusimmat twiitit on kanssa vaalit on rigged propagandaa. Kuiteki melkein 300k seuraajaa ja Lisalla oli 28k. Astuinko silti miinaan?

Näytä koko viesti