Kryptovaluutat sijoituskohteina - 12.5.2017 - 19:37
Laskupäivä kirjoitti:

Huhhuh, piti käydä tarkistaa Etheriumin kurssi ja toden totta! Viimeksi ihmettelin sitä 13 taalassa, ja siitä romahti jonnekin seiskaan tai jotain kun oli hakkerointia ynnä muuta. NYT yli 70$ ja keulinut todella kovaa, samoin toi Monero (XMR) oli tuplannut ittensä puolessa vuodessa. Armstrong oli väärässä tässä, kiinalaiset siirtää rahaa ulkomaille tätä kautta KYLLÄ mutta ainakaan vielä Kiinan valtio ei ole blokannut toimintaa - ja kurssi nousee!

Otetaan tähän väliin Armstrong financen kuulumiset:

Kun Dow Jones (nyt 21k) nousee yli 23k niin retail (yksityiset ihmiset) lähtevät pördeen mukaan (edelleen yksityisistä sijoituksista vain 50% vuoden 2007 tasosta Arssin mukaan). Anyway, Dow Jones voi romahtaa jos menee alle 20k, mutta ainakin nyt smooth sailing ja voi keulia kovasti 23k pisteen jälkeen (nousee 30k sen jälkeen sukkana ja kovaa).

Le Penin voitto toisi EU:lle korjausliikkeen ja lopullinen romahdus ei tapahtuisi heti. Edelleenkin isossa kaavassa sama kuva Arssin mukaan; pääomavirrat virtaavat USA:n ja nostavat dollarin kurssia koska "isolle rahalle" edelleen ainut hyvä parkkeerauspaikka on USD ja US osakkeet. Sanon tähän omasta kokemuksesta että seuratkaa uutisia; Macronia kuvataan ja haastatellaan mutta ei Le Peniä. HS.fi:kin vääntää Le Peniä maan rakoon, noh jokainen laulaa maksajan lauluja.

EU on tässä muodossa Arssin mukaan tuomittu, pelkästään 20k ihmistä jotka työskentelevät AML/KYC-asioiden kanssa unionissa todistaa dragodian otteesta jolla EU puristaa jäseniään, jottei irtaantumista tapahtuisi. EU on pilannut Etelä-Euroopan maat yhteisvaluutalla. 90-luvulla EU-kantaisät olivat olleet Arssin luennolla. Arssi oli sanonut että yhdistäkää eri EU-maiden velat yhteiseksi tai koko paska kaatuu ennemmin tai myöhemmin. Kanta-isät olivat tiedostaneet velkaongelman jo omissa laskelmissaan, mutta sanoivat että EU-alueen kansalaiset eivät koskaan hyväksyisi velkojen yhdistämistä, vaan pelkissä EU-liittymisen kansanäänestyksissä olisi tarpeeksi. Ja totta olikin, ei Suomikaan -95 liittynyt kuin muutaman %-yksikön erolla EU:n. Smooth sailing ollut sen jälkeen, kun miettii että 22 vuotta koko järjestelmä ollut pystyssä ja nyt vasta alkaa yskimään isommin. Noh, kesti Neuvostoliittokin yli 70 vuotta ja kaatui taloudelliseen mahdottomuuteen.

Ja niin kaatuu EU:kin, päivä koittaa kun kukaan ei osta enää valtioiden velkoja ja sitten alkaa rykisemään. Se alkaa edelleen kehittyvien maiden veloista (oisko Thaimaa/Brasilia kaltaiset, aika näyttää). Mutta joo, samassa veneessähän tässä ollaan.

 

Anyway, kryptot - be aware olet varoitettu.

Tuossahan ei ollut mitään järkeä eikä liittynyt aiheeseen.

Näytä koko viesti