Lehto Group -

Lehdon kurssi hyvässä nosteessa ennen ylihuomenna 12.11 olevaa osaria. Voisiko lopulta tulla jotain muuta kuin iso pettymys. Ohjeistus ihan ok viime osarissa ja tilauskirjat aika täynnä. Rahoituskin kunnossa, joten voitaisiinko säästyä sittenkin annilta. Kenelläkään mielipiteitä?

Näytä koko viesti
Kamux -

Käytettyjen autojen kauppa toipunut yllättävän hyvin koronasta. Viimekuu oli automyyjien mukaan jo normaali, mutta tästä kuukaudesta tulee kaikkien aikojen ennätyskuukausi. Ainakin näin pääkaupunkiseudulla.

Näytä koko viesti
Kamux -

Alaa tuntevana muutama huomio kamuxista.

- Tekevät hyvää tulosta tällähetkellä myymällä ruotsista tuotuja hyvällä voitolla. Tämä muuttuu kun hintataso Suomessa asettuu käytetyissä paremmin kohdalleen tai ruotsin kruunu kallistuu. Tämän takia ruotsin ja Saksan kamuxin liikevaihto on kasvussa kun myyvät suuren osan itselleen Suomeen. 

- Tekevät hyvää tulosta myymällä hyväkatteisia lisäturvia auton ostajille. Ostajan puolesta näissä ei ole järkeä, koska 6kk takuu käytetyissä muutenkin. Tämä poistuu, jos ostajat viisastuvat. Tästä tuskin kannattaa olla huolissaan. 

- Isoin uhka on autoverouudistus, jota valmistellaan salassa ja tulee voimaan todennäköisesti yön yli. Silloin käytettyjen arvo tippuu huomattavasti yhdessä yössä. Jos uudistus muuttuu kovasti sähköautoja suosivaksi vähenee käytetyn kauppa huomattavasti koska niitä ei käytettynä ole tarjolla vielä. 

- Jotain uudistusta varmasti on tulossa, koska nyt tuodaan ruotsista järjettömästi autoja. Ja ei todellakaan vähäpäästöisempiä malleja. 

- Näillä riskeillä en omista Kamuxia. Myös varoittelisin niitä jotka pistävät tähän liian suuren osan salkustaan. 

 

Näytä koko viesti
Lehto Group -

Suurimmat omistajat listaa seuraamalla selviää että viimekuussa ilmarinen ja op-suomi vähentäneet yhteensä miljoona osaketta. Noilla yhteensä vielä 1700000 osaketta. Jos meinaavat kaiken sylkäistä pois alkaa kurssi ykkösellä.

Positiivisena ensimmäiset sisäpiiriostot tehty. Itse olen laskevaan kurssiin lisännyt säännöllisesti. Seuraava tankkaus jos kurssi alkaa ykkösellä. Toivottavasti sitä ei tarvitse tehdä. 

Näytä koko viesti
Saga Furs Oyj -

Kuolleen kissan pomppu. Näillä nahkojen hinnoilla ja järjettömällä kulujen kasvamisella tehdään selvää miinustulosta vielä. Tähän ehtii hyvin mukaan myöhemmin, jos hinnat oikeasti nousee kannattaviksi. Myisin äkkiä osakkeet pois jos niitä vielä olisi.

Näytä koko viesti
Sotkamo Silver -

Tänään yhdistyivät osakkeet. Kurssi tällä hetkellä 3.24 kruunua + 0.20 kruunua optiosta joka tuli tuossa kaupanpäälle. Eli jos nyt myisi saa noin 10% voiton noille pariviikkoa sitten ostetuille. Erikoista tässä on se, että Helsingin pörssissä käydään samasta osakkeesta kauppaa tällähetkellä kruunuiksi muutettuna 3.75 kurssilla

Näytä koko viesti
Inission -

Incap tänään 30% nousussa hyvien uutisten takia. Ruotsin pörssi meni puoliltapäivin kiinni, joten nousu ei ehtinyt túonne tarttua. Jännä nähdä mihin tiistaina nousee.

Näytä koko viesti
Inission -

Tänään saisi Inissiota alennusmyynnistä, kun joku myy isompaa erää 150 hintaan.

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus -

Netin kautta ei onnistu kuin yhteen liittyminen, vaikka ei ole aikaisemmin minkään osuuskunnan jäsen.

Näytä koko viesti
Incap -

Mitäs mieltä nyt olette Incapista. Erkki Etola myy/on myynyt veromyynteinä Incapia 0,15 hintaan. Tuon takia hinta tippunut tohon 0,15 pintaan. Käytännössä muita myyjiä ei ole ollut. Vuodenvaihteen jälkeen alkaa nopea nousu kohti 0.20€?

Näytä koko viesti