Olet täällä

Aloitin sitten minäkin - 30.1.2018 02.03

Kiitti tästä tarinasta No5! Tää on siksi kiinnostava, koska niin arkinen ja tavallinen. Tavallinen palkkatyöläinen todella lähtee liikkeelle siitä 2000 tonnista tai joskus jopa pienemmästä! Tää tarina antaa virtaa kenelle tahansa aloittaa milloin tahansa. Voi aloittaa vaikka viissatasella.

Toinen juttu mitä mietin, on että jos jotakuta ei kiinnosta sijoittaa, niin voihan rahat aina siirtää tilille, jossa korko on jotain muuta kuin miinusta. Esim Bank Norwegian maksaa 1,75% korkoa talletustililleen, josta voi rahat nostaa käyttöön tasan milloin haluaa. Riski on olematon eikä kuluja ole. Tuo on kuitenkin selvästi enemmän kuin se noin 0,01 prosenttia, jonka esimerkiksi OP maksaa omistusasiakkailleen. Tämän voit vinkata vaimollesi ja varmaan olet tehnytkin, mikäli häntä ei kiinnostaa sijoittaa rahojaan ja ottaa siten mitään riskiä ja vaivaa elämäänsä.

Noista pikavippifirmoista määki pysyisin kaukana.

Olisi muuten mukava kuulla näin vuoden jälkeen, kuinka salkkusi jaksaa ja miten oma tietämyksesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi on vuodessa muuttunut!

Näytä koko viesti
Vertaislainat - 24.8.2017 12.21

En ole törmännyt tuohon. Täytyypä googlailla tuota. Fundu Oy on melko uusi ja se vaikuttaa noista kaikista kiinnostavimmalta. Soittelin sinne joskus ja kuulosta hyvältä meiningiltä, avoin ja rehti vaikutelma tuli. Kai niillä on kunnon ammattilaiset, jotka oikeasti katsovat mihin sijoittajien rahoja upottavat.

Näytä koko viesti