Olet täällä

Suomen Asuntoneuvoja - 13.9.2022 04.06

Asuntoneuvoja kirjoitti:

 

Kilppari kirjoitti:

 

Sijoitustieto kirjoitti:

Liittymällä listalle saat jatkossa kuulla kohteista, jotka eivät tule julkisille markkinoille

 

Mitä etua myyjät saavat siitä, että kohdetta ei markkinoida kaikille?

 

Kun asunto ei mene yleiseen markkinaan, niin kilpailu kohteesta on pienempi. Lisäksi hinta jää "salaisuudeksi" yleiseltä markkinalta, jolloin mahdollinen myynti korotetulla hinnalla voi olla helpompaa.  

 

Toistetaan sitten kysymys, kun vastausta ei tullut. Mitä etua alkuperäiset myyjät saavat tästä? Heidän etuhan olisi nimenomaan suurempi kilpailu kohteesta. Mitä asuntoja siellä on myynnissä ja miksi tämä myyjä ei laita niitä avoimeen myyntiin?

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 2.9.2022 09.29

Voisko nyt olla hyvä aika myydä ne keräilykortit? Oot usein siitä täällä blogissa kuitenkin maininnut. Ainakin itsellä olisi sun tilanteessa henkisesti vähemmän stressaavaa katsella salkkua, jos vipua olisi salkussa vähän vähemmän tässä markkinatilanteessa. Samalla säästäisi koroissa, kun pääsee paremmalle luottotasolle, ja lisäksi riittää vielä ammuksia, jos tässä paljon lasketellaan.

Näytä koko viesti
Maailman tylsin sijoitusblogi - 27.8.2022 11.47

EläkkeelleNelikymppisenä kirjoitti:

Muuten sijoittaisin Nordnetin kautta, mutta minulla on myös sellainen päähänpinttymä että siellä on liian helppo seurata salkkua ja myydä kun se on -5%. Haluan siis avata uudet tilit johonkin välittäjälle, missä välityspalkkiot ovat riittävän pieniä, myynneissä kestää päivän pari ja mihin voin automatisoidusti laittaa rahaa sivuun seuraavat x vuotta.

Moikka vaan!

Onko se Seligsonille tai muullekaan välittäjälle kirjatuminen niin paljon hankalampaa, että estäisi salkun seuraamista ja hätäisiä myyntejä?. Itsekurin harjoittaminen voisi toimia paremmin, vaikka se ei välttämättä helppoa aina ole. Myös riittävän suuri käteiskassa auttaa sietämään markkinaheiluntaa, mutta siinä on riskinä, että rahat häviääkin kulutukseen. Vaihtoehtoisesti voisit antaa Nordnetin salasanan vaimolle piilotettavaksi ja tarkistaisitte tuloksen yhdessä esimerkiksi kerran vuodessa laugh

Näytä koko viesti
Kamux - 12.8.2022 07.31

Tinggeli kirjoitti:

Kamuxin talousjohtaja kommentoi Hesarin haastattelussa syitä tulosvaroituksen antamisajalle.

"Kamuxin talousjohtaja Marko Lehtonen kertoi HS:lle noin kymmentä vaille seitsemän, että yhtiön hallituksen kokous oli juuri päättynyt. Lehtosen mukaan hallitus arvioi yhtiön tilannetta ja lähetti tulosvaroituksen kesken kokouksen.

”Tulosvaroitus on sisäpiiritietoa, joka on julkaistava viipymättä. Kun se tilanne tai asia on havaittu, sitä ei aleta viivästämään. Sen takia julkaisu meni tuohon kohtaan”, Lehtonen sanoo."

Jotenkin todella onneton selitys.

https://www.hs.fi/talous/art-2000008999406.html

Ensi kerralla voisivat vaikka pitää hallituksen kokouksen aikana 10 minuutin pullakahvit.

Näytä koko viesti
Lisämiljoonia peesaamalla - 26.7.2022 10.30

Miten uudistus vaikuttaisi sijoitusyhtiöihin? Jos vain yhtiö holdaa indeksirahastoja ja käy pienimuotoista kauppaa, muuttuu tilanne katastrofiksi, jos YELiä pitää isosti maksaa.

Näytä koko viesti
Lisämiljoonia peesaamalla - 26.7.2022 10.30

Miten uudistus vaikuttaisi sijoitusyhtiöihin? Jos vain yhtiö holdaa indeksirahastoja ja käy pienimuotoista kauppaa, muuttuu tilanne katastrofiksi, jos YELiä pitää isosti maksaa.

Näytä koko viesti
Kiinalaiset osakkeet ja sijoittaminen Kiinaan - 26.7.2022 01.41

Bingo53 kirjoitti:

Samaan aikaan on ollut menossa USA:n ja Kiinan väliset selvittelyt yhtiöiden tilintarkastusmenettelyjen oikeasta suoritustavasta ja tämän edellyttämän säännöstön sopimisesta. Sovittelu on edennyt nihkeästi ja uhannut sijoittajien etua USA:n vaatiessa kiinalaisia osakkeita poistumaan jenkkipörsseistä.

Kiinalainen tilintarkastuskäytäntö ei sekään välttämättä ole sijoittajan etu.

Näytä koko viesti
Lisämiljoonia peesaamalla - 25.7.2022 12.04

Hyvä avaus blogille! Jään mielenkiinnolla odottelemaan, millaiseksi blogi jatkossa muotoutuu. Ettei mene pelkäksi kehumiseksi niin laitetaan yksi kysymys loppuun. Vieläkö sulla on Tallinkia salkussa? Muistan, että joskus oli, mutta siitä on aikaa.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 20.7.2022 09.33

Aki Pyysing kirjoitti:

 

Hyvän alun jälkeen @hs_visio on palannut HS politiikan ja talouden toimituksen perinteiselle talousuutisten tasolle. Vai menisikö kesälomien piikkiin🤔?
Osarikausi kuitenkin menossa. pic.twitter.com/QP8rmAeV2f

— Aki Pyysing (@AkiPyysing) July 20, 2022

Mie olin niin onnellinen, kun ensimmäinen HS Visio ilmestyi. Almalle kilpailija talousuutisiin oli erittäin tervetullut. Nyt on ennen kovasti arvostamani Emil Elo ilmeisesti siirtynyt likasankojournalismiin ja Vision toimitus ohjeistettu tekemään Tuomo Pietiläinen -tyyppistä kansaan menevää hömppää, kuten HS politikan ja talouden toimituksessa mitä ilmeisimmin oli ohjeistuksena ennen Vision perustamista. Tosin tämä lienee seurausta siitä, että kansa ei kovia talousjuttuja sitten klikannutkaan.

Onko twiitin kuvan tarkoitus liittyä aiheeseen? Nähdäkseni kuvan artikkeleista vain jäätelöstä kertova inflaatiouutinen on HS Vision puolella. Sen laadusta voi toki olla montaa mieltä.

Näytä koko viesti
Inflaatio - 18.6.2022 11.56

Heikin Ashi kirjoitti:

Kesti vuoteen 1993 – siis vain 25 vuotta – kunnes S&P 500 saavutti tason, joka ylitti vuoden 1968 huipun.

Tässä varmaan puhutaan inflaatiokorjatusta datasta ilman osinkoja?

Näytä koko viesti