Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 21.8.2017 11.09

Rogue kirjoitti:

Toi analyysi menee nyt vähän hutiin. Kyllä ton monikin pystyy kohtuu hyvin arvioimaan. UFC:ssä vaikka kuinka monella on nyrkkeilytausta, nekin joilla ei ole on sparraillu nyrkkeilijöiden kanssa jne. On paljon ihmisiä joilla on ihan hyvä käsitys siitä taitoerosta.

Itse en ole vakuuttunut siitä että kovin moni tätä tasoeroa tarkkaan tietävät. Puhun nyt nimenomaan nyrkkeilyn absoluuttisen huipun tasosta nyrkkeilyssä ja UFC-ottelijan tasosta nyrkkeilyssä.

Sparrimatseja ei mielestäni voi verrata oikeisiin matseihin varsinkaan kun mietitään tätä tyrmäyksien todennäköisyyksien kannalta.

Itse olen sitä mieltä että kovin moni ei tätä tasoeroa tiedä tarkasti. Eikä varsinkaan niin moni betsaaja tätä tasoeroa tiedä, että markkinat korjaisivat kertoimen pienemmäksi. Sitä kautta kerroin 1,83 mayweatherin tko ko dq voi olla todella suuri ylikerroin.

Voin toki olla väärässä, mutta mielestäni tämä tasoero selviää vasta tämän viikon lopussa ja se on yllättävän suuri.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 21.8.2017 06.53

Noista mayweather win tko ko dq kertoimista olen vähän sitä mieltä että tuskin enää paljon nousevat. Bet365:lla pääsee pistämään mayweather win by tko ko dq kertoimella 1,83. (myös voittokerroin jo 1,3)

Perustelen sillä, että kukaan ei oikeasti tiedä tarkkaan millainen tasoero on nyrkkeilytaidoissa huippu UFC kaverin ja nyrkkeilyn maailman kärkinimen välillä, koska näitä otteluita ei ennen ole oteltu. 

Tämä tasoero voi olla jopa hämmästyttävän iso  ja siten tyrmäys tulee ennemmin tai myöhemmin. Ottelun ensimmäisen minuutin jälkeen voi olla selvää, että mayweather on täysin ylivoimainen vastustaja mcgregorille. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 20.8.2017 12.46

Jeans kirjoitti:

Betfairin pörssiin on kuulemma saatavissa 5% komissio pyytämällä ja sit tarpeeksi pelaamalla voi saada sen alas kahteen prosenttiin asti. Mut joo tosiaan 6,5% rakella 1.29 kerroin on oikeesti 1.271. Miten suuret komissiot noissa kiinteissä on, vai onko ne valmiiksi otettu huomioon kertoimissa?

Kiinteissä kertoimissa ei ole komissiota, eli ne on huomioitu kertoimissa. Ihmettelinkin jo, että miten betfairin pörssissä voisi kokoajan olla paljon paremmat kertoimet kuin missään muualla. Näyttäisi kuitenkin olevan komissio huomioon ottaenkin kuitenkin todella hyviä kertoimia siellä (usein parhaita tai lähes parhaita).

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.8.2017 07.37

Jeans kirjoitti:

Mä oon seurannut uutisointia tähän matsiin liittyen aika paljon ja mun mielestä on mennyt täysin päinvastoin. Koko ajan mediassa selitetään siitä miten muka jengi aliarvioi Mcgregoria vaikka hänellä oikeasti on hyvä mahis. 

 

Nyt kun tarkemmin etsin uutisia niin on näköjään näitä mcgregorin mahiksia hypettäviä uutisiakin aika paljon. MM. uutinen missä Mayweather oli nöyränä myöntänyt että mitä vain voi sattua. Tämä osaltaan voi selittää sitä että bullerot ovat massoittain betsanneet mcgregoria ja siten tällainen järkyttävä ylikerroin on tarjolla.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.8.2017 04.24

Jeans kirjoitti:

Lyökää nyt hyvät miehet Betfairin pörssissä. Joka kerta kun täällä on mainittu kertoimia niin Betukalta ois saanu paremmat tai vähintään samat. Tällä hetkellä Mayweather 1.28 ja $68k pystyy lyömään.

vapaaja kirjoitti:
Tuntuu edelleen oudolta ettei kukaan ole sitä mieltä että mcgregor voittaisi, tai että hänellä olisi edes jonkunlainen mahis. Silti kertoimet liikkuu siten että sielä täytyy olla järkyttävät määrät betsejä painettu mcgregorin suuntaan.

Keitä tarkoitat tällä "kukaan"? Ei ainakaan kannata vetää johtopäätöksiä average hupibetsaajan betseistä seuraamalla tän blogin keskustelua. Normijengi on todellakin sitä mieltä, että Mcgregorilla on mahis ja järkyttää määrä, pitkälle yli 90% betseistä, valuu hänelle.

 

Sitä vaan että olen nyt joka puolelta kuullut vain massiivisia vetoja mayweatherin suuntaan, verrattuna siihen mitä nämä henkilöt yleensä betsaavat. Lisäksi mediassa on ollut uutisia joissa on mainostettu ettei mcgregorilla pitäisi olla mitään mahdollisuuksia (luulisi osaan bulleroista uppoavan nämä uutiset ja vähentävän betsejä mcgregorille). Myös ymmärsin että tämän blogin keskustelijat ovat lyöneet suhteellisen isoja betsejä mayweatherille verrattuna siihen kuinka paljon ovat aiemmin heittäneet yksittäiseen betsiin. Myös itse kuulun tähän ryhmään joka on tehnyt todella suuren betsin omaan varallisuuteen nähden. Tokikaan tästä pienestä otannasta ei voi perusbulleroiden pikkubetseistä mitään päätellä. Niitä täytyy olla mcgregorille todella paljon kun kertoimet  tähän tahtiin nousevat mayweatherilla.

Hyvää infoa tästä betfairin pörssistä, itse en ole siitä ollut tietoinen, joka on aika hölmöä kun jonnin verran tullut vuosien varrella kuitenkin betsailtua. Onkohan missään yli 1,8 kerrointa mayweather win by tko, ko or dq betsille? 

Varmaan heitän vielä hieman lisää rahaa mayweatherille jos saa 1,3 kerrointa sen voitolle tai yli 1,8 kerrointa win by tko, ko or dq.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 19.8.2017 12.29

Rogue kirjoitti:
vapaaja kirjoitti:

Itse matsissa näkisin, että mcgregor väsyy noin viiden erän jälkeen ja jos ei ennen sitä ole saanut mitään pommia aikaiseksi, niin mayweather vie matsin 99% todennäkoöisyydellä ja tyrmää noin 80% todennäköisyydellä. Peliteoreettisesti siis uskon että mcgregor hyökkää ensimmäisissä erissä kovaa ja maywather odottelee mcgregorin väsymistä ja ottaa alun todella varovaisesti ettei anna mitään paikkaa tulla tyrmätyksi.

Toi "McGregor hyökkää kovaa" on musta hassu ajatus. Että puhdas ajotuksella pelaava counterpuncheri lähtis jotenkin "töitä tekemällä" painostamaan maailman parasta puolustusnyrkkeilijää? Not gonna happen. Jos tässä ei oo jotain tuntematonta muuttujaa jota en ymmärrä niin kaikki mahdolliset strategiat tuntuu vähän epätoivosilta, mut todennäkösimpänä pidän et lähtee ärsyttämään jollain tavalla, koittaa jotain semisti likasta temppua ja yrittää silleen saada Floydin hyökkäämään jolloin vois avautua pieni sauma ajoittaa se countteri. Conor ei ole volyyminyrkkeilijä eikä hallitse nyrkkeilyn lähiottelua lähimainkaan siinä määrin kuin vastustajansa. EI oikeen eväitä "painostamiseen". 

 

Lähinnä meinaan sitä, että mcgregor ei säästele ensimmäisissä erissä yhtään, ei toki varmasti puske päälle. Mutta varmasti suunnittelee pudottavansa oikea-aikaisella vastalyönnillä ensimmäisissä erissä. Silloin hänellä on mielestäni paras mahdollisuus onnistua kun ei ole vielä itse väsynyt. Mutta vastavuoroisesti mayweather varmasti tiedostaa tämän ja ottaa varman päälle ensimmäiset erät.

Ja varmasti mcgregor käyttää kaikki likaiset keinot hyväkseen myös jotta saisi sauman saada mayweatherin keskittymisen herpaantumaan.

 

Betssonilla ja nordicbetillä voi ainakin muutamia tonneja painaa helposti sisään. Tuntuu edelleen oudolta ettei kukaan ole sitä mieltä että mcgregor voittaisi, tai että hänellä olisi edes jonkunlainen mahis. Silti kertoimet liikkuu siten että sielä täytyy olla järkyttävät määrät betsejä painettu mcgregorin suuntaan.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 18.8.2017 11.37

En tiedä levelöinkö tässä turhaan, mutta tuntuu jotenkin oudolta että kerroin maywearherille nousee aivan käsittämättömän korkeaksi. Kaikki smartmoney vieläpä tuntuu pelaavan mayweatheria nyt suht isolla rahalla. Nyt saa jo kertoimen 1,28 nordicbetiltä, en tiedä onko muualla vielä korkeampaa (en ole tarkistanut). Itse painoin puolet rollista mayweathetille toissapäivänä kertoimella 1,26 ja toisen puolikkaan mayweather win ko tko dq 1,8 kertoimella.

 

Itse matsissa näkisin, että mcgregor väsyy noin viiden erän jälkeen ja jos ei ennen sitä ole saanut mitään pommia aikaiseksi, niin mayweather vie matsin 99% todennäkoöisyydellä ja tyrmää noin 80% todennäköisyydellä. Peliteoreettisesti siis uskon että mcgregor hyökkää ensimmäisissä erissä kovaa ja maywather odottelee mcgregorin väsymistä ja ottaa alun todella varovaisesti ettei anna mitään paikkaa tulla tyrmätyksi.

 

Näkeeköhän matsia mistään kohtuu halvalla vai pitääkö joku streami ettiä?

Näytä koko viesti
Componenta - 11.8.2016 11.37

Markkina-arvo jo vähän alle 60M€ ja liikevaihtoa edelleen tulossa vajaa 500M€. Velkoja järjestelty ja rönsyjä karsittu. 
Itse povaan käännettä ensi vuodelle ja kurssin pohjia tälle kuukaudelle 0,43€. Mikä on akin analyysi nykytilanteesta?

Näytä koko viesti