Olet täällä

Kimppatreidaus? - 11.6.2020 11.47

Ihan puhtaasti rahan takia ja siitä syystä että voisi sijoitusten mennessä vituiksi saada lohtua siitä että meni muiltakin rahat. :D

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 9.6.2020 02.14

Moi Tomi,

Oletko ehtinyt tsekkaamaan Faronia ja onko sulla casesta mielipidettä?

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 27.3.2020 12.21

Mikä Jens on sun aikahorisontti tohon S&P500 shorttiin ja treidaatko sitä vai pidät päällä kunnes Trump kuolee?
Ja jos sallit toisen kysymyksen, aiotko olla myös treidimielessä longina, esim. jos oletetaan nyt seuraavat pari päivää mentävän monttuun niin ootko esim. tiistaiksi longina hetkellisesti?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 24.3.2020 11.30

Itsehän olen (kuten kaikki muutkin nykyisin) virologian, biologian, lääketieteen ja toki myös tilastotieteen erityisasiantuntija joten annan itselleni luvan hyvin asiantunteviin analyyseihin. 

Olisiko siis mahdollista, että eri maanosissa asuvilla ihmisillä on vaihtelevaa immuniteettia COVID-19 viruksen vaikuttavuuden osalta? Pohjautuen esim. samansukuisiin viruksiin, joihin on kehittynyt ainakin osittaista immuniteettia. Oman hyvinkin tieteellisen analyysin (sauna & pari kaljaa) pohjalta en näe mitenkään mahdollisena tilanteen kehittymistä esim. Italian kaltaiseksi Pohjoismaissa, vaikka meillä on vielä viime viikonloppuun asti paineltu rai-rai meiningillä monotanseissa, Ikeassa ja ostareilla.  

Mitä tapahtuu, jos esim. Suomessa ei tehohoidossa olevien potilaiden määrä ensi viikon loppuun mennessä nouse merkittävästi? Perutaanko sotatila ja palataan asteittain Ruotsin innoittamana kohti normaalia? Vai onko esim. Euroopan sisällä sovittu solidaarisesta linjasta; kaikki lyö nyt hyvässä yhteishengessä putiikin kiinni. Ainoastaan ruotsalaiset skippaa, kun on kuitenkin kevät ja kaikki tuloillaan ja solen skiner. 

 

Näytä koko viesti
Arvo-osuustili virolaiselle yhtiölle - 25.7.2019 11.18

Muutatte Viroon ja asia ratkeaa sillä. Teretulemast! :)

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 22.1.2019 11.47

Moi Tomi, mikä on sun viimeisin tieto GBT casen statuksesta ja pitääkö sun aiempi arvio
positiivesta FDA analyysistä edelleen kutinsa? :)

Jälleen kerran pakko arvostaa erittäin laadukasta materiaalia ja nostaa hattua työmoraalista kun huomioi että sulla on muutakin puuhaa vielä lautasella. 

Omalla kohdalla kun tuntuu välillä ylivoimaisen raskaalta duunilta saada edes naputeltua osarit yms. perusdatat ylös oman portfolion hevosista.

Näytä koko viesti
Optiosijoittajan treidit&makronäkemykset - 11.12.2018 01.46

Moi Tomi, hyvää analyysiä ja ajatusten avaamista. Oletko tsekannut Stokiksen pörssistä Oasmiaa? Aika kovan volatiliteetin lappu ja oon tätä jonkun verran treidaillut ja parhaillaan pohdin pidempään salkkuun tätä.

Näytä koko viesti