Olet täällä

Autostore IPO - 20.10.2021 12.50

Kirjotanpa huvikseen tänne foorumille pitkästä aikaa kun tuo Inderesin foorumi on niin mystinen paikka nykyään että ei kyllä enää tiedä mitä siellä voi kirjottaa ja mitä ei ettei tule liputetuksi koska kirjoitan milloin ohi aiheen ja milloin mistäkin syystä, selvästi on nähtävissä että siellä pyörii jokin tietty ydinjoukko jotka sitten "päättää" mitä saa milloinki asiasta kirjoittaa, olevinaan ollaan niin asiafoorumi ja samaan aikaan joka ketju on täynnä jotain tikku-ukkomeemejä joilla kalastellaan huomioo Inderesin väeltä, tai ainakin se per*eennuolenta minun silmään siltä näyttää.. Anyway oli mulla myös asiaa tämänkin ketjun firmasta, oli vissiin joku patoutuma syntynyt kun selannut liikaa Inderesin foorumia, sorit siitä. 

 

No niin asiaan: Eli tämä Autostore-firman IPO oli itselle jopa viides IPO mihin merkkasin vähäisiä rahojani, aiemmat meni laitaan melkolailla heti kun eka pörssipäivä koitti koska preemio on ollut niin houkutteleva ja samaan aikaan on ollut intuitio siitä että hinta on nyt hetkellisesti noussut liian korkealle ja sitä saisi myöhemmin halvemmalla takaisin, so far hommat on mennyt kuten ajattelin ja "ilmainen lounas" on kannattanut ottaa. Tämän Autostoren kohdalla hinta ei heti karannut ja samaan aikaan intuitioni sanoo että pidä, pidä, pidä. Ja niin aion tehdä koska sain IPO:sta ihan ok-kokoisen potin oman salkun kokooni ja firman riskikertoimen perusteella en enempää tässä vaiheessa edes panostaisi, firman potentiaali ja toimiala on mielestäni todella hyvässä keskiössä tulevaisuutta ajatellen ja nykyiset jättibrändit asiakkaana ovat tuomassa hyvää kivijalkaa perusbisnekselle, ei tarvi kun käydä niin että nämä jättibrändit jatkaa kasvuaan niin Autostore tekee sitä myös, eli skaalautuu.. Tämä firma istuu myös toimialahajautuksen vuoksi omaan portfolioon niin hienosti että sai jalansijan minun salkussani.

 

Kertokaas muutkin omia ajatuksia jos kiinnostaa, valuaatiosta en osaa sanoa juuta enkä jaata ja jään mielenkiinnolla katsomaan tulevia osareita, nykyisellä possalla ei korkealta tipahda jos IPO olikin vain rahojenlypsyoperaatio ja kasvu lopahtaa heti kun takavalot katoaa, aika näyttää.. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 3.8.2021 11.52

Iso kiitos Jenssille blogista! Ja onnea kisaan, oman ääneni annoin sulle 🤛

Näytä koko viesti
Tammiralli - 27.12.2019 01.11

Mie ostin kans Rapalaa kun on painunut 18vuoden pohjiin ja brändi on edelleen rahanarvoinen sekä ongelmat on mielestäni korjattavissa, defensiivinen markkina vetää kunhan saavat hommat jiiriin.. Jos saavat.

 

Kaikki muut kiinnostavat kohteet on karannut jo niin kalliiksi, että saattaa jäähä omat ostot tuohon yhteen vaikka sotakassaa olin varannut 30% salkunpainosta. 

 

Näytä koko viesti
Wärtsilä - 22.11.2019 03.39

Joko Aki nasautti betsit sisään? Jos et niin millon laitetaan? :) 

Näytä koko viesti
Kamux - 8.11.2019 09.22

Aivan jäätävää menoa Kamuxilta, olen itselleni katsellut jo pitempään uutta koslaa ja paljon seurannut Kamuxin nettisivuilta tietyn merkin(Toyota) malleja, niin sieltä on voinut jo todeta että kyllä liikahtaa auto myyjältä ostajalle melko liukkaasti, yhtä yksilöä aloin jo myyjältä vähän tinkailemaan ja lämmittelemään niin myyjä oli tiukkana ja kertoi että hinta on tiukka koska nämä viedään käsistä, seuraavana päivänä auto oli poistunut sivuilta.

 

Eihän tämä ralli loputtomiin kestä ja Akin kaverikin jo vähän varoitteli että tilanne voi muuttua pian, niin sen vuoksi olen itse ainakin varuillani ja otan exitin jos/kun tilanne muuttuu huonompaan suuntaan. 

Näytä koko viesti
Dovre - 25.1.2019 09.29

Mikäs keissi tää on? Kattelin kurssikehitystä 10v taaksepäin, niin onhan tuossa potentiaalia vaikka tuplata ittensä hinnassa. Mutta onko teillä jokin visio tiedossa millä kurssi on nousemassa kun noin kovilla summilla ammutte (lähinnä Akin 150k kpl)?

 

Näytä koko viesti
Nokia - 19.1.2019 12.18

Onko mitään tornihuhua tulevasta Nokian osingosta, rttä montako senttiä ne raaskii meille köyhille maksaa kesän kynnyksellä? 

Näytä koko viesti
Tammiralli - 28.12.2018 11.03

Jo vain, ite menin myyntipuolelle Nordean suhteen kun tuli osinkokiimoissa ostettua aikonaan vähän liian reippaalla hinnalla niin laittelin osan lihoiksi, ja ostan takasin heti kun pörssissä saavat taas läppärit tulille. Tuo sinun uutuushärpäke on kyllä aivan loistava valinta kun juuri tuli signaalia että sellunhinta rupiaa taas kiinassa kiipeämään, metsäyhtiöitä täytyy kyllä keväällä ostaa omilla ja varastetuilla rahoilla.. 

Näytä koko viesti
Tammiralli - 28.12.2018 12.07

No nii @Aki Pyysing, mille firmalle laitetaan hilut ja nostellaan tammikuun alussa hyvät tuotot pois kuleksimasta? 

Näytä koko viesti