Olet täällä

Kamux - 8.11.2019 09.22

Aivan jäätävää menoa Kamuxilta, olen itselleni katsellut jo pitempään uutta koslaa ja paljon seurannut Kamuxin nettisivuilta tietyn merkin(Toyota) malleja, niin sieltä on voinut jo todeta että kyllä liikahtaa auto myyjältä ostajalle melko liukkaasti, yhtä yksilöä aloin jo myyjältä vähän tinkailemaan ja lämmittelemään niin myyjä oli tiukkana ja kertoi että hinta on tiukka koska nämä viedään käsistä, seuraavana päivänä auto oli poistunut sivuilta.

 

Eihän tämä ralli loputtomiin kestä ja Akin kaverikin jo vähän varoitteli että tilanne voi muuttua pian, niin sen vuoksi olen itse ainakin varuillani ja otan exitin jos/kun tilanne muuttuu huonompaan suuntaan. 

Näytä koko viesti
Dovre - 25.1.2019 09.29

Mikäs keissi tää on? Kattelin kurssikehitystä 10v taaksepäin, niin onhan tuossa potentiaalia vaikka tuplata ittensä hinnassa. Mutta onko teillä jokin visio tiedossa millä kurssi on nousemassa kun noin kovilla summilla ammutte (lähinnä Akin 150k kpl)?

 

Näytä koko viesti
Nokia - 19.1.2019 12.18

Onko mitään tornihuhua tulevasta Nokian osingosta, rttä montako senttiä ne raaskii meille köyhille maksaa kesän kynnyksellä? 

Näytä koko viesti
Tammiralli 2019 - 28.12.2018 11.03

Jo vain, ite menin myyntipuolelle Nordean suhteen kun tuli osinkokiimoissa ostettua aikonaan vähän liian reippaalla hinnalla niin laittelin osan lihoiksi, ja ostan takasin heti kun pörssissä saavat taas läppärit tulille. Tuo sinun uutuushärpäke on kyllä aivan loistava valinta kun juuri tuli signaalia että sellunhinta rupiaa taas kiinassa kiipeämään, metsäyhtiöitä täytyy kyllä keväällä ostaa omilla ja varastetuilla rahoilla.. 

Näytä koko viesti
Tammiralli 2019 - 28.12.2018 12.07

No nii @Aki Pyysing, mille firmalle laitetaan hilut ja nostellaan tammikuun alussa hyvät tuotot pois kuleksimasta? 

Näytä koko viesti