Olet täällä

Citycon - 6.8.2020 08.12

PikkuPro kirjoitti:

Voi mennä metsään.

Ei vittuiluna sulle mutta aika usein lukee forumeilla, miten jotain kiinnostaisi ostaa "mutta taidan odottaa, että/josko saisi vähän halvemmalla". Voin olla täysin väärässä, mutta itseä tuo logiikka tökkii raskaasti. Otetaas analogioita: jos saat ylikertoimen betsille (vaikka 2,0 nyt Bidenille) niin odotatko, että/josko myöhemmin saisi enemmän? Jotenkin vain musta ajatukseen, että "jotain tekisi mieli ostaa" on sisäänrakennettuna ajatus, että se oli nyt "ostohinnoissa" ja en oikein ymmärrä, miksi silloin jää odottelemaan. Toki siis jos on joku toinen joka on vielä enemmän ostohinnoissa mutta siis musta lähtökohtaisesti jos 1) harrastaa suoraa osakesijoittamista 2) kokee jonkin houkuttelevana ostokohteena ja 3) jää odottelemaan vai koska "kosko kohta saisi vielä halvemmalla?" niin itseäni tökkii ja en ihan ymmärrä.

Toki en ymmärrä paljon muitakaan mutta siis vastaukseni kysymykseesi on: ostaisin jos kerran sua houkuttaa ostaa.

 

Ymmärrän pointtisi, mutta en ymmärrä miksi sait noin "vahvan" kuvan postauksestani että olisi kovakin houkutus päällä. Aiemmin tässä ketjussa aika paljon pohdintaa hinnoista ja tulevaisuudesta. Itsekin ajattelin ääneen, että nyt ollaan 6,50 hinnan alle ja vaikuttaa halvalta. Kuitenkin koronan toinen aalto ja ihmisten pelko tulevasta voi painaa kurssia vielä reilusti alemmas. Nythän on miellyttävä hinta lapulla, mutta +-0,5€ ei ole vielä mikään mullistava muutos, joten odottelu voi olla fiksua ja katse syksyyn.

Näytä koko viesti
Citycon - 6.8.2020 06.10

Voiko kuitenkaan mennä metsään jos miettii pitkää, 5-10v, tähtäintä.

 

Näytä koko viesti
Citycon - 6.8.2020 06.08

Mietityttää kyllä. Nyt saisi alle 6,50, mutta voi vieläkin laskea. Hallituksen maskisuositus ja pelko koronan toisesta aallosta voivat painaa hintaa edelleen reilustikin. Onko viisaampaa siis odotella syksyä ja parempia paikkoja?

Näytä koko viesti