Citycon -

Tässä tämä OP aamukatsauksen ennakko

Citycon Q4-ennakko: Sijoituskiinteistöjen realisointi tärkeä elementti

Laskemme Cityconin suosituksen MYY-tasolle (aik. VÄHENNÄ) ja tarkistamme tavoitehintamme alaspäin 6,20 euroon (aik. 6,70 euroa), muuttuneiden ennusteiden ja arvonmääritysperusteiden seurauksena. Taseen pääomankiertoon liittyvä tehostamisohjelma on välttämätön, sillä velkojen maturiteetti lähestyy vuonna 2024 ja yhtiön realisointitarve on tärkeä elementti luottoluokituksen säilyttämiseksi. Osakkeen nykyinen hintataso ei heijasta täysimääräisesti kiinteistöarvoihin kohdistuvaa laskupainetta ja odotamme yhtiön laskevan pääomanpalautusten määrää vuodelle 2023. Q4: Citycon raportoi Q4-tuloksensa torstaina 16.2. noin klo.19:00. Arvioimme liikevaihdon kasvaneen niukasti 73,8 milj. euroon (kons. 74,4 milj. euroa) sekä nettovuokratuottojen olevan 49,3 milj. euroa (kons. 50,1 milj. euroa). Odotamme muuttuneen korkoympäristön seurauksena yhtiön tekevän Q4:lla noin 5-6 prosentin alaskirjauksen sijoituskiinteistöjen käypiin arvoihin (Q3/22: 4094 milj. euroa). Yhtiö ohjeistaa operatiivisen liikevoiton asettuvan 170-180 milj. euron haitariin vuonna 2022. Arvioimme Q4:n operatiivisen liikevoiton olevan 41,9 milj. euroa, jolloin 2022 kumulatiivinen 172,1 milj. euroa jää yhtiön ohjeistushaitarin keskipisteestä noin 1,7 prosenttia. Ohjeistus ja näkymät: Odotamme Cityconin toistavan aiemman ohjeistuksensa ja indikoiden vuoden 2023 operatiiviseksi liikevoitoksi 172,5-182,5 milj. euroa, joka sisältää sijoituskiinteistöjen irtautumisia. Näkemyksemme mukaan sijoituskiinteistöjen käypiin arvoihin kohdistuu edelleen laaja-alaista laskupainetta, jonka odotamme realisoituvan nousevien tuottovaatimuksien myötä asteittain vuonna 2023. Katsomme yhtiön jäljellä olevan 380 milj. euron kiinteistöjen realisointitarpeen olevan kriittinen tekijä myös vuonna 2024 erääntyvien velkojen takaisinmaksun mahdollistamiseksi. MYY, tavoitehinta 6,20 euroa: Osien arvo summa -laskelmamme perustuu diskontattuun kassavirtamalliin (25 %) sekä sallimaamme 0,70x P/NRV-kertoimeen (75 %), jota sovellamme vuoden 2024e ennusteisiimme perustuvaan EPRA NRV:hen.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
Osake kirjoitti:

Onko Solanalla mitään teknologista kilpailuvalttia, jolla voisi tulevaisuudessa nyystää rahaa asiakkailtaan? Jotain nopeita siirtoja mainostavat, mutta tarvitseeko joku tulevaisuudessa Solanan palveluksia? Ja onko Solanalla mahdollisuus saada maksavia asiakkaita ylipäätään ( ovatko kehittämässä oikeita asioita). 

Haluaisin vaan kuulla ainakin Castelieron näkemyksen. Kirjoita vaikka lyhyestikin, kaikki apu olisi tarpeen.

 

Jos aloittaisit lukemalla tätä ketjua vaikka puolen vuoden takaa. Muistaakseni Liero on Solanastakin kirjoitellut. 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Jännä, että kryptojen romahtaessa ketju täyttyy taas negaajista. laugh Tämä toistuu joka kerta kun kovemmin mennään alaspäin. laugh

Sitten ketju hiljenee kun alkaa uudet ATH lähestyyn. yes

 

EDIT: sama homma näkyy myös twitterin puolella. Siellä tyypit jotka ei puhu kryptoista ikinä mm. Kim Väisänen ottaa asian aina puheeksi kun romahdetaan. 

Näytä koko viesti
Citycon -
von Fyrckendahl kirjoitti:

Luet jotain, mitä siellä ei lue ja mitä en ole tarkoittanut. Kommentti oli siis tarkoitettu positiiviseksi. Aki esitti hyvän huomion kurssista, ja se vastaa omaa odotustani kurssin kehittymisestä. Miten se voisi olla negatiivista? 

Itse olen moneen otteeseen kirjoitellut arvo-osakkeiden tästä ominaisuudesta eri foorumeilla, etukäteen siis, silloin kun muut kurssit ovat olleet nousussa ja negaajat ovat ilkkuneet alas päin lasketteleville Cityconeille ja vastaaville.

Kumma että usein juuri sinun kommenttisi otetaan negatiivisesti, vaikka ne ovatkin positiivisia. Jossain muussa topicissa olen myös huomannut tämän ilmiön. devil

Näytä koko viesti
Mörssin Pörssit -
Pörssimörssäri kirjoitti:

Mielenkiintoinen paiva markkinoilla. Profit of the day tuli Kambista (in 194, out 227), jonka osarireaktio oli selittamaton. 

Kambin osari on kyllä vasta perjantaina. 

Eilen tuli uutinen, että sopimusta Kindredin kanssa jatketaan vuoteen 2026 asti, mutta samalla he alkavat tekemään omaa sportsbookia. Nyt kuitenkin Kambi pääsee halutessaan heti eroon tähän asti rasittaneesta velkakirjasta, joka tuli kun Kambi irtautui aikoinaan Unibetistä (Kindred).

Markkina ilmeisesti sekosi kun olettivat että jälleen yksi iso asiakas jättää Kambin, mutta todellisuudessa tämä on erittäin positiivista Kambille. Itse ainakin oletan että jenkkilästä joku ostaa tämän pois nyt kun Kindred ei ole enää tiellä.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

En ole ikinä ymmärtänyt miksi koko maailmanlaajuista verkkoa verrataan jonkun yhden maan kulutukseen?

Tämmönen pieni firma seuraavaks lähtenyt mukaan:

KPMG in Canada adds Bitcoin and Ethereum to its corporate treasury

https://www.newswire.ca/news-releases/kpmg-in-canada-adds-bitcoin-and-e…

Näytä koko viesti
Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -
Pörssimörssäri kirjoitti:

 

Koffia kirjoitti:

Synact Pharma 37,20 SEK

 

Voitko kenties itse auttaa taman kurssin selvittamisessa? En loyda kuin Frankfurtissa noteeratun:

https://finance.yahoo.com/quote/8F8.F/history?p=8F8.F

https://www.nordnet.fi/markkinakatsaus/osakekurssit/16546402-syn-act

Näytä koko viesti
Catena Media P.L.C (CTM) -

Kiva myös nähdä että omien ostot ovat jatkuneet heti osarin jälkeen. Nyt ollut 120000 kpl päivätahti.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Monelle jenkkiurheilun ystävälle Staples Center varmasti sanoo jotain. Nimi on kuitenkin vaihtumassa Crypto.com Arena

https://www.latimes.com/business/story/2021-11-16/crypto-staples

laugh

Näytä koko viesti
Alibaba -
Tarjak_e kirjoitti:

Vähän huolestuttavaa tuo osarin siirto pari viikkoa eteenpäin. Joko on jouduttu siirtämään kommunistiselle puolueelle voittoja ? 

Korjatkaa joku jos olen väärässä, mutta eikö nää kiinalaist firmat yleensäkin ilmoita tulokset ihan miten sattuu? Eikä osaria edes siirretty, se vain nyt kerrottiin koska julkaistaan...?

Näytä koko viesti