Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 10.1.2018 05.57

Miten säilytätte kryptovaluuttojanne? Käytättekö paperwalletteja vai jotain ledgerin kaltaista laitetta? Onko teillä kryptovaluutat hajautettu useampaan lompakkoon

(esim. 5 ETH yhdessä lompakossa ja 5 ETH toisessa) riskien minimoimiseksi. Eri valuutat on tietenkin eri lompakoissa, paitsi jos käyttää ledgeriä tai vastaavaa. Ja vielä loppuun kiitokset asiantuntevasta ja mielenkiintoisesta keskustelusta.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 23.12.2017 12.48

Täällä on kyllä viisaan ja asiantuntevan oloista porukkaa. Tilanne on nyt sellainen, että pääomaa (,joka on myös varaa menettää) olisi laittaa kryptovaluuttoihin. Nyt kysyisinkin teiltä, mielipidettä mitä pidätte hyvinä sijoituskohteina tällä hetkellä? Onko kannattavaa lähteä nyt kryptomarkkinoille? Millä osuuksilla sijoittaisitte mihinkin?

Oma taustani on että olen nyt pari kuukautta opiskellut useita tunteja päivässä kryptovaluuttojen toimintaa ja niiden perusperiaatteita, elikkäs on jonkin verran perustietoa, mutta ei kuitenkaan lähellekään sitä mitä esim. castelierolla tai monilla muillakaan. 

Jonkinlainen ajatus on mitä sijoittaisin mihinkin, mutta haluaisin kuulla vähän teidän mietteitä. Koko keskustelun olen lukenut läpi, joten ajatuksenne ovat jollain tavalla tulleet tutuiksi, mutta aikaa on kulunut ja mielipiteet on mahdollisesti muuttuneet.

Näytä koko viesti