Olet täällä

Nordea - 18.7.2019 07.50

Nordealta nopeasti silmäiltynä omiakin odotuksiani huonompi tulos. Olin jo päättänyt olla tankkaamatta lisää, mutta markkinareaktio näyttänee pitääkö selkäranka lopulta sittenkään jos keskihintaa saisi jälleen hilattua alaspäin.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 28.6.2019 02.12

Ostin myös lisää Nordeaa kun sain 0,70 € nykyistä keskihintaani halvemmalla. Nyt on niin isossa painossa että tuskin enää ihan helpolla lisään.

 

Uutena jäi haaviin vähän Rapalaa. Tuo on ollut minulle pitkään huomiota herättämätön lappu, mutta sitä tuli kuitenkin seurattua hetken aikaa viime kesänä ja harkitsin ostoja jo silloin.

Nyt kun arvostus on 15 % alemapana, niin katsotaan onko niillä KL:ssä mainostuilla käänteen merkeillä ollut mitään pohjaa. Lisäksi meillä on mökki Päijänteellä ja kalastuskin on varmaan ihan hieno laji. 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 28.8.2018 06.32

Lehto lähti tänään kiertoon minultakin. Viime keskiviikkona lounaspöydän ääressä tehty ostos toi lähes 11 % pikavoiton 4 pörssipäivässä. Tyydytään nyt tähän, kun tehty taustatyö yhtiöstä ≤ 0.

Näytä koko viesti
Nordea - 2.7.2018 06.14

Nordeaa tänään sisään 8,12. Seuraavat toimenpiteet ~11 eurossa tai 7,40 eurossa. Jälkimmäisellä hankittu kaksi vuotta sitten iso(hko) satsi.

 

Liikaa osinkoa jakaa minustakin. Surullista jos ei ole muka mitään mihin investoida.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 15.11.2016 09.44

Ostettu Nokiaa 3,79.

Näytä koko viesti
Finnair - 15.11.2016 09.38

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/buffettilta-jymy-yllatys-miljardisijoitus-kuolemanloukkuun/UbYUPWWD

Pitääkö päätellä, että Iso W, eli herra Buffett on muuttanut mielipidettään ilmailualan osakkeista?

Omalla kohdallani Finski-paperi on ollut ongelmallinen. Osake ei oikein sovi yhteen muun salkun sijoitusfilosofian kanssa ja pari kohtuullista myyntipaikkaakin on tullut missattua. Myös osingosta on ollut turha haaveilla. Finnairin liikennetiedoista näkyy, että yhtiön matkustajamäärä ja kapasiteetit olleet kasvussa kuluvana vuonna, mutta kyllähän tuo ylikilpailtu markkina ja riippuvuus polttoaineen hinnasta jarruttavat koko alan kehittymistä.

Katsotaan nyt silti miten tulevaisuus ilmailualaa kohtelee. Finnairin profiloituminen Aasian kaukolentoihin on mielestäni viisasta pitkällä aikavälillä, mutta Aasian potentiaalin ovat tiedostaneet toki muutkin. Muun muassa Turkish Airlines on itään lennettäessä vahva kilpailija.

PS. Finski tänään päivän nousija +4,71 % pitkästä, pitkästä aikaa.

Näytä koko viesti
Nordea - 1.11.2016 11.24

Kiitos näkemyksistä. Q3 osarit aiheutti myllerrystä muissa omistuksissa siinä määrin, että jäänen itsekin holdiin. 

Näytä koko viesti
Nordea - 26.10.2016 06.30

Tuli otettua Nordeaa jälleen salkkuun Brexit-montun aikaan pidemmän tauon jälkeen, kun hinta vaikutti niin edulliselta (ostohinta 7,30). Nyt arvon ollessa 9,70 tietämillä alkaisi jo ajatus myynnistä houkutella. Tuottoakin jo mukavat yli 30 pinnaa. wink
Olisiko herrasmiehillä tai herrasmiesnaisilla näkemyksiä siitä, olisiko kotiuttaminen tässä vaiheessa hermoilua vai fiksu play safe? Toki keväällä olisi luvassa Nordean tyyliin hyvä osinkopotti, mutta rahoituksessa näyttää nyt olevan riskit koholla globaalistikin.

Näytä koko viesti