Olet täällä

Koronavirus Covid-19 - 19.3.2020 09.45

En 100 minuutin unnen jälkeen peukuta, Petterille propsit tosin, Myös Aki sulle, Ite Liian aasialistunut ja kaljaakin saatan juoda.. Keskimäärin saatetaan silti elää ja 1929 kräshi on puolivoittoa, kun valkoiseks valheeks ton vikan sentencen laittaa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 18.3.2020 06.06

Top Warnings

Warnings are suggestions for improvement. Some warnings can affect your appearance on Search; some might be reclassified as errors in the future. The following warnings were found on your site:

No global identifier provided (e.g., gtin, mpn, isbn)

Missing field "image"

Missing field "sku"

Missing field "brand"

Missing field "description"

We recommend that you fix these issues when possible to enable the best experience and coverage in Google Search.

Sain intialaisten hakkereiden datan. EI NÄYTÄ JÄRIN HYVÄLTÄ ja en voi jakaa sitä. Google Twitteri ja Facebok kiinni.

Näytä koko viesti
Mitä raha on? - 18.3.2020 05.14

Raakadata. https://www.tiktok.com/@doggystudio?region=TH&mid=6772525057232096002&u_...

Huumori voittaa lopulta.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 18.3.2020 05.12

Rohkeeta ja seksikästä. En kuulu kastiin moisiin. Deffu päällä syksyyn asti.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 17.3.2020 08.51

Ps. lagas "chät ai pää, mutta nopeesti pointti seltä varmaan löytyy heitterit vittuub

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 17.3.2020 08.44

Joku roti, tähän ketjuun siis, tuskin sitä rotia lopulta annan, mutta pinnat PP:lle. Monet suht samas veneessä ja ei tää ny lopipugeimeis kääny vituiks siltikään. Ei saa kyllä tossa iässä mennä poiikikkaan. Jotenkin me / te lopulta homma sit voitoks käännetään!

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 17.3.2020 08.35

Näin jälkiviisaama on helppo laulaa. PP:lle propsit, että jäbällä oli pokkaa jakaa / jakaa stratengiansa. Meni miten meni. Aika vitun harvalla lopulta on.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 14.3.2020 08.01

Tuo vessapaperihomma kertoo ihmisestä aikalailla kaiken. Ei tosin starttia, mutta sen lopun, ja lopulta, siinä ei oo mitään väärää, nimimerkillä Hong Kongissa imukupilla perseeni kerran pyyhkien, jota en suosittele kenellekään. Sitten kertoo myös 4,177 % Euroopan fatality rate jotain, joka saattanee olla korkeampi jo tänään, koska viimeyön dataa (https://who.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/ead3c647565448...) ja monta X:ää saadaan kalkulaatioon sitten mukaan ja itse näen ne pelkästään negatiivisina, vaikka yritän etsiä +-pinnasia, niin en löydä niitä. Toivottavasti joku löytää sentään.

Ja sitten tietoa, jota ei saisi kertoa mediaan, mutta kukapa on mua tai lähteitäni estämään (ei lääkäreitä tai sitten rikottaisiin lakia). Viimeyönä TAYS lähetti 104 tehohoitoon mahdollisesti joutuvaa kotiin kapasiteettipulan vuoksi. Ei tule lukemaan uutisotsikoissa. Eikä myöskään muutaman kaverin "soccer mom tarinat", koska kerrankin ne ei oo vaan niitä tarinoita. Ei speksejä, mutta ei mitään hyvää.

Ja te rationaaliset ihmiset, joita foorumi on täynnä, joka äärimmäinen harvinaisuus Suomessa ja en saata itsekään sitten olla edes lähellä sitä terävintä kuulakärkikynää (luulin näin joskus ennen Jenssiä, ehkä snadisti Akiakin, ehkä opin jotain teiltä), niin kuinka te starttasitte aamunne tänään? Ja keneltä loppui esim. tämä WC-Paperi, joka on kohta paremmin brändätty kun Corona. Vai loppuiko sittenkin se kahvi? (Hinta on noussut ja kukaan ei näe, korjatkaa taas viisaammat)

Ps. Siellä olisi tänä iltana max. 30 hengen (kolmen tuopin väli + 60 cm = alle 60 cm Suomessa) tapahtuma Kuhmalahdella: Viis miestä ja 100 Coronaa. Lentäisin, jos voisin, mutta valitettavaa on, että sotilaskaranteenissa olisin kentälle mennessä, joten heikko value tuossa. Korjatkaa joku, joku jos olen väärässä, koska yleensä (vaimon mukaan) olen lähes aina.

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita - 12.3.2020 06.07

Juu, tänään nähdään tuplacircuit breakerit ensimmäisen 2h sisällä Jenkeissä ja varmaan kotimontullakin tapahtuu kohtuullista miinusliikehdintää. Ja pääset 5,7 Nordeaan kiinni ainakin. ;)

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 11.3.2020 05.43

Siellä on ainakin Tampereen keskussairaalassa pidetty hätäkokouksia ja paniikki päällä jo nyt (eilen kuultua), vaikka mitään ei ole edes vielä tapahtunut. Lähde erittäin luotettava: 2 siellä työskentelevää tuttua henkilöä. Tämmöinen btw vain.

Näytä koko viesti