Olet täällä

swag

swag

  • Liittynyt 2.6.2017
  • 4 viestiä
  • 0 aloitettua ketjua

Viimeisimmät viestit

Privanet - 24.11.2017 9.59

Privanetin yhteistyö  FundedByMe kanssa on näemmä saanut lentävän lähdön. Ohessa ote Privanetin lehdistötiedotteesta

"
 Privanet Securities Oy LEHDISTÖTIEDOTE 23.11.2017 klo 16.00
 
 
Privanetin ensimmäinen FundedByMe-rahoituskierros saatiin onnistuneesti päätökseen – BCaster Oy keräsi 1,2 miljoonaa euroa
 
FundedByMe Finland Oy solmi yhteistyön Privanet Securities Oy:n kanssa syyskuussa ja sai nyt ensimmäisen joukkorahoituskampanjansa onnistuneesti suljettua, kun BCaster Oy, suomalainen käänteentekevää media-alustaa rakentava startup-yritys, keräsi 1,2 miljoonaa euroa, ollen voimakkaasti ylimerkitty alle kolmessa päivässä. FundedByMe yhdisti voimansa Privanet Securitiesin kanssa syyskuussa 2017. Yritysten välisen yhteistyön perusteena on ollut hyödyntää näiden kahden yrityksen sijoittajapohjaa, verkostoja ja osaamista. Erittäin hyvin onnistunut BCaster-kampanja on ensimmäinen joukkorahoituskampanja yhteistyön aloittamisen jälkeen. Osakeannin vähimmäistavoite noin 700 tuhatta euroa saavutettiin vain muutamassa tunnissa, vaikka kampanja käynnistettiin perjantai-iltana 10. marraskuuta. Maanantaina 13. marraskuuta kampanja oli suljettava ylimerkinnän vuoksi. "

 

Privanet - 23.11.2017 13.58

Privanetin tulosvaroitusta ei Lapiksen johdosta tullut (Inderes) ja pitäisin hyvin omituisena jos yhtiö ei olisi sitä jo ilmoittanut jos aihetta olisi.

Privanetin oma  arvio tämän vuoden liikevoitoksi on 5,5 m€. Yhtiö luvannut eri sijoittajatilaisuuksissa yhtiön  maksavan vähintään samansuuruista osinkoa kuin viime vuonna. 

Lapiksen tuoma julkisuus (jonka ongelmat ovat olleet tiedossa jo pitkään kts. esim Pyysingin kirjoitukset aiheesta) on toki negatiivista yhtiölle, mutta

mielestäni yhtiön kurssilasku on jo reilu ylilyönti. (vrt. viime vuoden kirjoittelu yhtiöstä ja yhtiön kurssin nopea toipuminen).

Lähi-Tapiolan 250.000 osakeen myynnit (NEO,ainoa nettomyyjä) romauttivat kurssin lopullisesti nykytasolleen. Lähi Tapiolalla ei enää ole osakkeita yhtiössä ja heidän myynneillään ei mielestäni ole signaaliarvoa. 

NGM:n suunnatun annin merkintä viivästyi Ruotsin viranomaisista johtuen ja uskon, että se toteutunee suunnitelman mukaisesti vuoden loppuun mennessä.

Kotipizza - 14.11.2017 14.38

Kotipizzassa printattiin tänään  Dansken blokki 17778 kpl. Danske on ollut pitkään myyntilaidalla osakkeessa

ja blokkikaupan osakkeiden lukumäärä viittaa siihen, että Dansken myynnit oli nyt tällä erää tässä. 

 

Honkarakenne - 2.6.2017 9.45

Honkarakenteen vetovastuun siirtyminen jatkuu. AKR Invest Oy liputti tänään yhtiössä  ja nyt omistusosuus jo 16,42 %.

Saarelaisten osakemäärä meni jo alle 10 %:n. Eritttäin positiivinen signaali muiden uutisten lisäksi. Saarelaisten valtakaudella yhtiö on polttanut

rahaa ihan riittämiin. Loppuvuosi oli  2016 voitollinen, hirsitalobuumi, ruplan vahvistumien ja pääomistajan vaihtuminen. Aika monta ajuria tälle sijoituscaselle.

Yhtiöhän on todella halpa jos tuloskäänne jatkuu.