Olet täällä

Incap - 7.8.2017 01.16

Kemppi on Incapin isoimpia asiakkaita. Uskoisin, että ei ainakaan Vuoren toimesta tulla tätä yhteistyötä lopettamaan, toivottavasti. En tiedä millä katteella ja minkälaisella sopimuksella yhteistyö toimii, mutta voi olla, että kun TJ vaihtaa taloa, niin on tieto siitä kuinka paljon on vielä puristettavissa kustannussäästöä tästä yhteistyöstä. Kuitenkin Incap haluaa pitää kynsin ja hampain kiinni Kempistä. 

Näytä koko viesti
Fingerprint Cards - 24.7.2017 12.01

Helpotusrallia ylöspäin kun on saatu asiakkaiden ja oma varasto tyhjenemään. Tästä syystä oli Q1 todella huono, Q2 parempaan suuntaan ja TJ kertoi varastotilanteen normalisoituneen Q2 lopulla. Myös iso diili Qualcommin kanssa, joka asentaa valmiiksi moniin alemman luokan puhelimiinsa FPC:n anturin. Ja TJ kertoi myös markkinosuuden nousevan takaisin 50% luokkaan. Voi olla, että shorttareille tuli myös pupu pöksyyn parempien näkymien vuoksi, tälläkin hetkellä yli 15% shortattuna, vaikka on jo tippunut ennen ja jälkeen osarin tuo prosenttiluku.

Muokkaus:

Ilmoilla oli myös mahdollisuus osakeantiin Delta ID:n kaupan ja muun rahoituksen tarpeessa, mutta kassavirta oli positiivinen yllätys ja tämä pelko väistyi.

Näytä koko viesti
Incap - 22.12.2016 08.57

Yllä mainittujen lisäksi myös Intian rupia on menossa oikeaan suuntaan! Kurssi voisi korjata reilustikin ylös jos saataisiin Inderesin ukoilta analyysiä yhtiöstä maailmalle. Liisan listaltahan on bongattavissa, että Inderes Research on tehnyt tunnuslukuanalyysia ainakin yhtiöstä. Saa nähdä päätyykö Incap seurattavien joukkoon seuraavan vuoden alussa. Mukava huomata, että yhtiön ympärillä on pöhinää myös täällä keskustelupalstalla. Harvoin itse osallistun keskusteluun, kun ei ole fiksua sanottavaa, mutta ilo on lukea ja huomata, että yritys herättää tunteita. 

Näytä koko viesti
Incap - 30.9.2016 08.31

Kaivetaan tämäkin unohtunut ketju esiin.

Vieläkö Aki omistat Äitiä tai Tytärtä? Inission on myynyt jokseenkin reippaasti Incapia rahoittaakseen muita ostoksia, ja osittain tämän seuraksena Incapin kurssi on vajonnut näkymiin verrattaessa alas. H1 oli mielestäni positiviinen ja toimitusjohtajan näkemys H2 ja eteenpäin oli luottamusta herättävä. Tämän päivän kurssilla Incapin markkina-arvo on 23milj euron hujakoilla.

Suotuisissa olosuhteissa olisi vielä mahdollista saada Incapilta posari ulos. Kuitenkin H1 katsauksessa todetaan: "Yhtiö toistaa aiemman ohjauksensa, jonka mukaan vuonna 2016 konsernin liikevaihdon arvioidaan olevan noin 35-40 miljoonaa euroa ja liiketuloksen (EBIT) suunnilleen samalla tasolla tai hieman korkeampi kuin vuonna 2015 olettaen, että valuuttojen muuntokursseissa ei tapahdu merkittäviä muutoksia."

(EBIT)

1-6/2016 - 2202

1-6/2015 - 1478

1-12/2015 - 3692

Onko kenellekään muilla omistuksia yhtiöissä tai mietteitä?

Näytä koko viesti
Hehkutusketju - 14.7.2016 11.04

Pakko myös hehkuttaa ja kiittää, tuli sinun innoittamana ostettua Storebrandia salkkuun alle 30NOK hinnalla.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 4.7.2016 03.00

Kiitos nopeasta vastauksesta. Laitan yhtiön seurantaan ja perehdyn tarkemmin, ja ehkäpä sipaisen pienen erän salkkuuni myöhemmin.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 4.7.2016 01.19

Hei, kiinnostaisi tietää mikä sinut Aykazu sai ostamaan Storebrand, tutkin yhtiötä ja näytti mielenkiintoiselta, Q1 tulos oli hyvä ja reilusti yli ennusteidein.

Näytä koko viesti