Kone -

Laskeskelin jo maanantaina, että silloin oli ostoja edellisen viikon ajalta 22Meur (340t osaketta). Nyt nämä kaksi edellistä päivää nostavat jo lähemmäs 30Meur.

 

Toki edelleen taskurahaa

Näytä koko viesti
Nordnet Smart rahastot -
Jack Torrance kirjoitti:

Asiasta tuli mieleen, miksi Nordnetin ulkoasu piti  aikanaan muuttaa? Tämä nykyinen musta on ennenkaikkea sysisynkkä ja todella ruma, lisäksi myöskään salkun omistukset eivät suoraan näy kirjautuessa, .. muutenkin sisäänkirjautuminen selaimella on tehty ärsyttävän hankalaksi, kun pääsivu ei tarjoa kirjautumista vaan ainoastaan rekisteröinnin vanhalle käyttäjälle. 

Tiedän että vanhaan näkymään pääsee monen klikkauksen takaa ja kirjautumisen voi tallentaa jonnekin kirjainmerkkipalkkiin, mutta silti epäonnistunutta väenvängällä uudistamista. Kirkonpolttajille sopivan näkönen ulkoasu on luotaantyöntävä.

 

Tuollahan tuo kirjautuminen on etusivulla oikeassa yläkulmassa?

Itse lisäsin juuri tuon kirjainmerkin suoraan https://www.nordnet.fi/yleisnakyma/tili/xxx, niin heti kun menee ekalla kerralla sisään tuon linkin kautta, niin tulee kirjautumisikkuna ja sen jälkeen välittömästi oman salkun omistukset.

Alkuihmetyksen jälkeen olen nyt viimeiset 2kk käyttänyt mielelläni uutta näkymää vanhan sijaan. Mutta nämä ovat mielipidekysymyksiä

Näytä koko viesti
Nordnet - Kysymyksiä ja vastauksia -

Samalla voisin kysyä, että onko markkinakalenteria olemassa jo uudella sivulla? Tarkoitan tätä: https://classic.nordnet.fi/mux/web/analys/nyheter/finanskalender.html

 

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? -

Kiitokset molemmille mielenkiintoisesta keskustelusta, vaikka aika kauas valuttiinkin Teslasta. Oli mukava lueskella ja tästä sai aika paljo opiskeltavaa. Ehkä hieman ärsyttää näin sivuhuomiona snadisti provosoiva kirjoitustyyli. Jotkut kappaleet olisi ihan vaikuttavia ilman viimesempien lauseiden heittoja, ei noilla saa muuta aikaseks kuin satavarmasti lisää vänkäämistä ja asioitten ohi puhumista.

 

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -
node kirjoitti:
Jmakela kirjoitti:

Pakko kyllä kysyä että mihin perustuu se oletus että kryptot jotenkin syrjäyttäisivät tai romahduttaisivat FIAT-valuuttojen aseman?

"In five years, if you try to use fiat currency they will laugh at you," Draper told me at WebSummit while wearing a tie with cryptocurrency logos on it. "Bitcoin and other cryptocurriences will be so relevant ... there will be no reason to have the fiat currencies."

https://www.forbes.com/sites/johnkoetsier/2017/11/07/tim-draper-on-bitco...

 

Itse en ota kantaa tähän, mutta ei se missään nimessä mahdotonta ole.

Artikkeli ei nyt tuonut mitään perustetta sille, että miksi ja miten FIAT:t oltaisiin syrjäyttämässä. Lähinnä vaan yhden kaverin mielipide.

Näytä koko viesti