Olet täällä

Päivän politiikka - 7.1.2022 10.02

Ainoa poliitikko jolle voi hattua nostaa on Jussi Halla-aho. Hän luovutti paikkansa perussuomalaisten puheenjohtajana, koska katsoi muiden puoluejohtajien nuivan suhtautumisen hänen henkilöönsä vaikeuttavan puolueensa yhteistyöedellytyksiä.

Kaikenlaista sanansa syöjää ja vallankahvaan päästyään siinä kynsin hampain kiinni riippuvia järjestään lähes kaikki. Jatkuvaa sooloilua, kähmintää, painostusta ja säännöistä piittaamatonta toimintaa kaikilla ja varsinkin ministereillä ym ns. ylemmille valtaportaille päässeillä. Tekisi mieli sanoa p#sk#sakkia kaikki tyynni ja Suomi muistuttaa siinä mielessä diktatuureiksi miellettyjä valtioita.

Näytä koko viesti
KPY - 29.12.2021 01.30

Pere kirjoitti:

Viime viikolla joku maksoi  Huutokaupat.com.-palvelussa KPY:stä 100 kpl osuuksia 4000 tai 4500 euroa, ihan varma en muista kumman summan noista. 200 kpl nousi 6000 euroon. Kovia summia!

KPY itse lunastaa 2000e summalla 100 kpl osuuksia. Oisko enfot, ym osakkuusyhtiöt myynnissä tai huti ostajalla käynyt?!

Itsekin seurasin ko. kauppaa. Syystä, että perikunnalta oli suunnitelmissa lunastaa 100 kpl osuuksia. Arvelin tarjota 23€/kpl, mutta tuo huutokauppa comin tarjoushinta veti ällikällä. Voi olla  ettei tuollaisia tarjoustasoja joka päivä, eikä joka toinenkaan vastaan tule.

Lähinnä kiinnostaa tuon listautumishankkeen takia. Ainakin kaupankäynti helpottuisi nykyisestä huomattavasti. Voi tuoda muitakin etuja piensijoittajan näkökulmasta.

Näytä koko viesti