Olet täällä

Suuri Pörssiromahdus 2020 - 31.7.2020 01.29

Merta kirjoitti:

Mitenkä on kun jenkkien bkt laskee n. 33% niin "hei ei se ole paha! Analyytikot odotti 35%".

"Analyytikot odotti pahempaa" on tärkeämpää kuin talouden lähes totaalinen romahdus, suurin koskaan historiassa mitattu. Näitä ihme silmänkääntötemppuja tulee nyt joka tuutista, että "vienti laski vain 2x% kun joku odotti 3x%" tai koko tuloskausi yhtä juhlaa kun "ylitti madonluvun odotukset" niin saa aploodit yleisöltä. Kauanko tätä voi sitten kestää ilman että tajutaan, että arvostukset saattaa olla himppasen korkeita ja ostovoima heikentynyt jne?

Ei millään pahalla, mutta äijä on vähintään pari kuukautta jäljessä nykymaailmaa. Markkina hinnoittelee nykyään jotain neo-liberaalia pumpuliskenaariota, missä kukaan ei häviä. Ikinä. Eikä vähiten koska Fedin QE, negatiiviset korot tästä ikuisuuteen ja meidän persaukisten verorahat luigeille. Trend is your friend. Mulla kesti aika pitkään päästä tosta yli, koska oli liikaa käteistä. Onneksi opettelin treidaamaan öljyä. Arvostus on edes suurinpiirtein sidoksissa kysyntään, ja liikettä on riittänyt. Esim. viimeksi tänään.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 31.7.2020 01.03

ScatterBrain kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

 

ScatterBrain kirjoitti:

Missä saa parhainta kerrointa Trumpin puolesta poislukien Betfair ja jossa voi myös lyödä isosti?

 

https://www.oddschecker.com/politics/us-politics/us-presidential-election-2020/winner

Tuolta näet kertoimet. Mutta muualla aika merkittävästi huonommat kertoimet, etkä luultavasti saa muutamaa satasta enemää sisään. Betfair tähän ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Bonuksena se, että voi myydä pois myöhemmin jos oma näkemys muuttuu.

 

 

 

 

Kiitos, tuota olen käyttänytkin, ja juuri siitä syystä kysyinkin. Onnettomasti saa sisään kaikkialla muualla paitsi Betfairissa..

Pinnacle on normaalisti hyvä saitti mutta ei tarjoa tuohon kertoimia.

Näistä pystyy myös neuvottelemaan. Ainakin itselläni on onnistunut. Aspaan vaan rohkeasti sähköpostia, josta ohjaavat sitten muutaman mutkan kautta jollekin, kellä on valtuuksia päättää betsien koosta ohi perustarjonnan.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 - 28.7.2020 06.12

Roope1248 kirjoitti:

Twitter näköjään poisteli Trumpin twiittejä. Spekuloidaan. Olisikohan retwiitannut esimerkiksi oheisen https://www.breitbart.com/tech/2020/07/27/facebook-censors-viral-video-o...

Videolla oli näköjään 17 miljoonaa katselukertaa ennen sensurointia.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 21.7.2020 01.34

Myin juuri molemmat öljylongit @44.40$. Toisesta +133% ja toisesta +55%

Näytä koko viesti
EU, kohti liittovaltiota? - 20.7.2020 11.32

EU:n tarkoitus on alusta asti ollut tehdä se, missä Saksa ja Ranska eivät sotimalla onnistuneet. Eli koko muu Eurooppa ko. maiden alaisuuteen. EU:n avulla se vaan tehdään pikkuhiljaa ja vaivihkaa direktiiveillä, byrokratialla, fake newsillä, keskitetyllä päätöksenteolla ja ihan viime vuosina, nyt kun loppusilaus on menossa, enenevissä määrin yhteisvaluutan ja velan avulla. Tämä ei ole trolli, btw.

Näytä koko viesti
Kulta sijoituskohteena - 27.6.2020 11.08

Pörssimörssäri kirjoitti:

Erittain mielenkiintoinen haastattelu!

Sai ainakin minut vakuuttuneeksi etta tietyssa markkina- ja varallisuustilanteessa kullan omistaminen on jarkevaa.

Minulle epaselvaksi kumminkin jai, miksi maksaisin preemiota siita etta omistamani kulta on fyysista kultaa Suomessa. Mita havian ostamalla selvasti pienikuluisempaa kulta-ETF:aa? Onko tassa kyse vain maksimaalisesta riskin valttamisesta. Eli jos vaikka yhteiskuntajarjestys maailmalla on hajoamassa niin voin vaan tulla ja hakea kultani pois. Vai onko muita pointteja?

Mä mietin ihan samaa joskus aikoinaan, mutta en enää. Se fyysinen kulta on vaan niin next level, eli se klassinen kultakuume on todellakin niin totta kuin olla ja voi. Ei sitä tajua, ennen kuin lähtee itse siihen mukaan. Olo on kuin Frodolla sen sormuksen kanssa, vähintään.

Näytä koko viesti
Matkalla lipulle - 24.6.2020 01.39

Arto kirjoitti:

 

Sampsa Pellervoinen kirjoitti:

Jos oikeasti haluat kehittää peliäsi, niin palkkaa koutsi analysoimaan swingiäsi ja lyö palloja rangella 2h päivässä. Kierrosten pelaaminen on toki kivaa ja monille tärkeämpää kuin itse pelin kehittäminen, mutta kierrokseen käytetystä ajasta 95% kuluu kävelemisen harjoittelemiseen eikä pallon lyömiseen. 

 

Toki näin. Olen edellisillä kausilla ollut rangella paljon enemmän. 2019 löin n. 10k palloa rangella. Tällä kaudella olen keskittynyt pelaamiseen, koska muutan Lontooseen ensi kuussa ja tähän asti on näyttänyt, etten pääse alkuun paljoa pelaamaan. 

Valmentajaa en ole oikein halunnut ottaa, koska olen tällaisissa asioissa pihi ja pitäisi olla nainen, jotta motivoisi. Lontoossa ajattelin kysyä Ionaa, joka jumittaa siellä myöskin nyt ja ehkä syksylläkin:

Mä olin juniori-iässä kansallisen tason huippu tenniksessä. Vitutti ne jatkuvat drillit treeneissä, kun olisi vaan halunnut pelata. Lopetin @19v kun olisi pitänyt tehdä se valinta 24/7/365 tennis, tai normi nuoren miehen elämä.

Anyway jos perustekniikka on kunnossa, niin ei kannata uskoa noita tylsiä lyöntitreeniä korostavia neuvoja. Pelaamaan oppii pelaamalla. Toki ne pohjat pitää olla kunnossa, mutta sen jälkeen 90% suorituksesta on selkäytimestä tulevaa sopeutumista tilanteeseen ja kasetin pitämistä kasassa.

Näytä koko viesti
Hehkutusketju - 23.6.2020 02.02

MEGA long (omalla mittarilla tietty) Brentiin @34$ rikkoi tänään +100% tuoton. Tätä holdataan nyt ihan rauhassa, koska nähdäkseni dippi @28$ tasolle ja siten knockouttiin, ei ole enää kovin todennäköinen tässä vaiheessa.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 17.6.2020 07.41

Muutaman viikon silmästä silmään tuijotus aiheutti lopulta hermon pettämisen, ja päätyi Odfjell Drillingin keskihinnan nousuun. Eli sitä koppasin lisää @10,96

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 8.6.2020 08.48

Uusi unlimited turbo long Brentiin 9X vivulla @41.00$. Knockout @36.51$. Maltilliseen dippiin olen toki lisäämässä lyhyellä aikajänteellä. Kunnon syöksyyn myyn silmääkään räpäyttämättä. Esim. juuri nyt vaikuttaa siltä, että voi mennä miten vaan. Kuten öljyn kanssa viime aikoina muutenkin, lol.

Näytä koko viesti