Usa Vaalit 2020 -
Adreno kirjoitti:

 

Aki Pyysing kirjoitti:

On hyvin vaarallista kehitystä, jos feministien tyyliin suljetaan keskustelusta ulos vääriä sanoja käyttävät, puhumattakaan nyt vääriä aatteita edustavat. SItten nämä jupisevat keskenään ja kuplaantuvat ja radikalisoituvat. Tai vähintään uhriutuvat, missä ovatkin erinomaisen hyviä.

Mutta toki salaliittoteoriat eivät ole sisältöä, jota Sijoitustieto varsinaisesti tavoittelee. Joten niiden jatkuvaa floodaamista olisi hyvä välttää.

 

Iso yläpeukku Akille tästä kannanotosta. Netissä on nykyisellään hyvin vähän paikkoja joissa saa keskustella asioista jotka eivät tue sivuston agendaa (en keksi muita esimerkkejä Sijoitustiedon lisäksi kuin Hacker News). Itsellänikin on väsymys jatkuvia vaalisalaliittoteorioita kohtaan, kun mikään niistä ei tunnu kestävän pienintäkään päivänvaloa, mutta luen silti paljon ennemmin "both sides" keskustelua kuin jotain r/politics tyyppistä vasemmistolaista kaikukammaria.

Aki on aina ollut suoraselkäinen kaveri, kuka ei ole ensimäisenä bannaamassa eri puoluekantaa edustavia, tai muuten luovemmalla pelikirjalla varustettuja kirjoittajia. Toki joku roti tuossakin on pakko olla, joten uskokaa tai älkää, niin sitä itsekin yritän tässä ketjussa noudattaa. Homma toimii yleensä kunhan vaihdetaan iskuja reilusti selkä pystyssä, eikä lyödä vyön alle tai vedetä lekkeriksi.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Turms kirjoitti:

 

ScatterBrain kirjoitti:

Jos edes katsoitte niin alunperin juttu oli julkaistu The Epoch Timesissa  ja Zerohedge vain referoi sitä. 

 

Jotta muitten ei tarvitsisi tarkistaa The Epoch Timesin luotettavuuden tasoa, niin tässäpä Wikipedian kuvaus:

The Epoch Times is a far-right[12] international multi-language newspaper and media company affiliated with the Falun Gong new religious movement, based in the United States.[17] The newspaper is part of the Epoch Media Group, which also operates New Tang Dynasty (NTD) Television.[18] The Epoch Times has websites in 35 countries[19] but is blocked in mainland China.[19]

The Epoch Times opposes the Chinese Communist Party,[20] and promotes far-right politicians in Europe,[3][5] and backs President Donald Trump in the U.S.

Eli taas samaa väsynyttä propagandaa. Jos tavoitteenasi on jäsenhankinta äärioikeistolaiselle järjestölle, eikö kannattaisi pommittaa mieluummin vaikka jotakin varhaisnuorten foorumia? 

Luotettavan median tulisi siis myötäillä Kiinan kommunistista puoluetta, olla Kiinan valtion hyväksymä, dissata kansallismielisiä puolueita Euroopassa, halveksua perinteisiä kristillisiä arvoja ja vihata Donald Trumpia? Newsflash: CNN (Commie News Network) on jo olemassa. Tsekkaa se niin uskon, että olet löytänyt etsimäsi luotettavan median.

Tässä alkup. haastattelu, jonka pohjalta keskustelun kohteena olevat artikkelit oli kirjoitettu: 

https://m.youtube.com/watch?v=NYLWQ-UeJ6Q

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
WellGo kirjoitti:

 

Splinter_Cell kirjoitti:

Tänään @Washington DC. Pari hassua äärioikeiston urpoa esittämässä tukea todella epäsuositulle presidentille:

 

Women's March 2017. Näyttääkö kolmas kuva tutulta (https://www.vanessawruble.com/womensmarch)?

En ymmärrä miten jaksat trollata täällä edelleen. Sen Oaklandin "järjestelmävika"-väitteen olin korjannut sulle aiemmin jo kahteen kertaan. Vielä näköjään eilen olit postannut saman keissin kolmannen kerran esimerkkinä jostain laajemmasta "järjestelmäviasta". Hohhoijaa.

Sekoitat kyllä nyt johonkin toiseen, mutta no harm done.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Tänään @Washington DC. Pari hassua äärioikeiston urpoa esittämässä tukea todella epäsuositulle presidentille:

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään -
Pörssimörssäri kirjoitti:

Onhan tama nyt aivan alytonta etta SP500 lahentelee 3600 vaikka NASDAQ on alle 12000. Korona kumottu?!

Jahka korona on kumottu, niin pääomia siirtyy enenevissä määrin big techista takaisin konepajoihin ja kiviseiniin. Nyt on vielä ok sauma ostaa hyvin johdettuja laggereita perinteisiltä toimialoilta.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Turms kirjoitti:

Sinun ja muitten trollien touhuissa ei ole mitään eeppistä. Ette te osaa vittuilla tai väitellä. Te osaatte jankuttaa jotakin typerää niin kauan, että normaalit ihmiset toteavat ettei kannata tuhlata aikaansa paskaan, ja lähtevät tekemään jotakin muuta.

Et siis ymmärtänyt edellisen viestini toista kappaletta ollenkaan. Sama nimimerkkiä ja muita vastaavaa mielipidettä edustavien nimimerkkien haukkuminen jatkuu. Man up. Joko hylkäät koko ketjun, tai vastaavasti opettelet normaalit käytöstavat, mitä tulee asialliseeen ja hyvin moderoituun foorumiiin.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Turms kirjoitti:

Joo, tosi mielenkiintoista. Sitten vielä esität todisteet jotka vahvistavat horinasi, niin mehän ollaan kohta kaikki trumpetistejä.

Kokeilin tuota kulmaa jo taannoin. Tsekkaa post #197 tämän ketjun sivulta 7.

Ei minulla ole mitään tarvetta kääntää ketään "trumpetisteiksi". Mielestäni parhaita ja eeppisimpiä lankoja syntyy aina silloin, kun mielipiteiden laidat on kaukana toisistaan, mutta silti pystytään trollaamaan puolin ja toisin ilman ylilyöntejä (ehdin nähdä sen sun primitiivireaktion, btw). Mikä vaikeinta ja työllistävintä on se, että ylläpito osaa ja jaksaa arvioda tilannetta jämäkästi, mutta erilaisille näkemyksille liikkumatilaa antaen. Siitä on eeppiset nettiväännöt tehty.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
callo kirjoitti:

Täytyy muistaa, että puhutaan kaverista jonka mukaan vaaleissa jotka jön voitti oli 3m virheellistä ääntä. Näitä ääniä ei 4 vuoden vallassa olon aikana löydetty. Sama kaveri on sitä mieltä, että hänen virkaan astujaisissa oli isoin yleisö ikinä...  poliitiiseen maineeseen nousi kyseenalaistamalla Obaman syntyperän. 

No kun saman asian toistaa riittävän usein siitä tulee totuus. Toiminut aikaisemmin, joten nyt sitä yritetään vaalivilpin osalta. Sääli, että osa uskoo ja haluaa uskoa . 

Usa on helvetin iso maa, joten yksittäis tapauksia varmasti löytyy molempiin suuntiin. 

Pentagonin myllääminen on muuten oikein mielenkiintoista

 

Ei vaan NSA:n analyysin perusteella Trump voitti 2016 popular voten kolmella miljoonalla äänellä. Trump on saattanut twiitata tuon väärin, tai sitten muistat itse väärin.

Virkaanastujaisissa oli todella iso yleisö, jota suorana tapahtumaa kuvaava main stream media ei näyttänyt missään vaiheessa. Seuraavana päivänä toki uutisoitiin Suomen mediaa myöten, että Trumpin virkaanastujaisissa oli poikkeuksellisen vähän yleisöä. Netti on täynnä kuvia, joista jengin määrän voi itse katsoa ja arvioida, että oliko sitä paljon vai vähän.

Obaman syntymätodistus löytyy ehkä vieläkin netistä? No joka tapauksessa Whitehouse.gov julkaisi sivuillaan Obaman virallisen syntymätodistuksen silloin, kun tämä ns. birther-gate oli käynnissä. Amatöörit olivat vaan unohtaneet jättää layerit päälle exportatessaan tiedostoa. Niitä on neljä siinä "skannatussa" PDF:ssä, minkä jokainen pystyi tuolloin Whitehousen sivuilta lataamaan.

Pentagonin myllääminen on sitä samaa jatkumoa, jota tässä on viimeiset neljä vuotta seurattu. Eli vaalilupauksen mukaista toimintaa. Draining the swamp.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Splinter_Cell kirjoitti:

Alkaa vaikuttaa siltä, että näin tämän pitikin mennä ja show on vasta edessä. Tässä skenaariossa Trumpin pitää siis ensin "hävitä vaalit", jotta pääsee haastamaan tuloksen, minkä jälkeen kaikki äänet tarkistetaan ja lasketaan uudestaan.

https://thehill.com/policy/cybersecurity/522151-trump-signs-legislation-...

https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing...

Omaan silmään näyttää siis siltä, että säädettiin asiaankuuluvat lait ja sanktiot kuntoon, eikä edes yritetty varmistaa vaalien laillisuutta. Ennemminkin jopa tarjoiltiin pahiksille määrämittainen syötti, jonka he toki nielaisivat kiduksiin asti.

Seuraavaksi riitautetaan vaalitulos oikeudessa (on jo käynnissä), tutkitaan koko soppa ja aikanaan saadaan lopullinen äänestystulos. Saatetaan vaalivilppiä harjoittaneet tahot vastuuseen aiemmin säädettyjen uusien lakien mukaisesti ja mikä parasta, saadaan megaluokan ennakkotapaus. Sen perusteella päädytään uudistamaan koko vaalijärjestelmä, eli esim. säädetään vihdoin se voter ID law, jonka demarit ovat aina tähän asti onnistuneet torppaamaan. Onhan se semisti kyseenalaista, että maailman vaikutusvaltaisimmassa valtiossa voi äänestää ilman henkkareita, eikö?

The greatest sting operation of all times

Tilannepäivitys Trump-leirin moodista:

https://m.youtube.com/watch?v=LUsLDzXWUU4

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -
Hospitaali kirjoitti:

Sitte näytät henkkarin ja äänestät sujuvasti niin kuin muutkin. Vaihtoehtona on kertoa ettei ole papereita, mutta kertoa kuka on ja odottaa vaalivirkailijoiden kakistelua, soittoa keskusvaalilautakuntaan ja sitten äänestää.

Ok. Jos pitää paikkaansa, niin tämä oli uutta tietoa minulle. Todella outoa, koska on kyse niin tärkeästä asiasta vaalien luotettavuuden kannalta. Yritäpä ostaa röökiä ilman henkkareita, jos niitä satutaan kysymään.

Tosin Suomessa ei (vielä) ole merkittävää määrää laittomia maahanmuuttajia, joiden ääniä esim. Marin, Ohisalo & co. voisivat kosiskella ohi todellisten äänioikeutettujen, joten ongelma on toistaiseksi marginaalinen.

Näytä koko viesti