Olet täällä

Eduskuntavaalit 2019 - 8.10.2018 02.56

Mä en yhtään ymmärrä miksi oli Huhtasaarelta väärin jakaa kuva joka jo oli julkisessa levityksessä? Yleensä standardina on se, että kun kuva on julkiseen levitykseen laitettu, etenkin jos se on, kuten tässä tapauksessa, tehty asianomaisen koulun toimesta, on kuva sen jälkeen vapaa levitettäväksi kenen toimesta tahansa, eikä siinä pitäisi olla mitään paheksuttavaa. Myös asiasta kohkaava lehdistö noudatta ihan samaa linjaa, sillä muutenhan koko kuvan levittämisestä kohkaaminen olisi väärin, tuodessaan oppilaskuvaa yhä laajemmin näkyviin. Jonkinlainen looginen johdonmukaisuus olisi tässä loukkaantumishysteriassakin paikallaan. 

Vai onko nyt sitten niin että Jakaminen oli ihan ok koulun instagramissa koska sitä seurasi vain määrä x, ja Huhtasaaren kuvan jakaminen oli ehdottomasti tuomittavaa koska häntä seurasi määrä y. Missä menee Pyysingin kultainen raja k, jolloin viattomasta SoMe-jaosta tulee ehdottoman tuomittava. Ilmeisesti jossain koulun ja Huhtasaaren seuraajaluvun välissä, eli x < k < z.

Vai onkohan nyt niin että on valmiiksi päätetty Huhtasaaren olevan väärässä ja sitten hypitään mitä ihmeellisimpien älyllisten esteratojen läpi, jotta tämä näkemys saataisiin perusteltua etäisesti loogiselta näyttävällä tavalla. 

Huhtasaaren esiintyminen ei muakaan vakuuttanut, tosin ei vakuuttanut Sannikankaan tyhmien kysymysten jankuttaminen. Siitä olen myös samaa mieltä, että Huhtasaaren näkemys koulun puolueellisuudesta olisi ollut helppo todistaa tutkimalla koulun väitteet vartioista ja vihaviesteistä, jotka mitä suurimmalla todennäköisyydellä on täyttä kukkua.

Näytä koko viesti