Olet täällä

Betfair ja tilien sulkemiset - 31.3.2021 12.05

RaimoRaitis kirjoitti:

Jahas, 5kk väännön jälkeen pääsin samaan mielialaa nostattavaan lopputulokseen kuin JR.

Tämä on ollut hieno ja kasvattava kokemus.

 

Laittoiko Betfair Sportsbookin tilin kiinni vai Exchangen tilin vai molemmat? Aika hurjaa kyllä jos pörssinkin puolen laittavat kiinni eivätkä anna mitään järjellisiä perusteluita.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 8.6.2020 10.40

Turmiolan Tommi kirjoitti:

Tosi mielenkiintoinen löytö, kiitos tästä! Rahasto on avattu viime torstaina ja se hankki parissa päivässä 108k osaketta pienemmän päivävaihdon narikasta. Eiköhän tästä löytynyt merkittävä ajuri perjantain kurssinousulle. Rahaston AUM näytti olevan vain 1,5 M$, joten luulisi tuossa olevan kasvunvaraakin.

Oikeassa olet! Tuli itse katsottua väärin kun oli amerikkalainen päiväys 6/4/20 ETF:n launchissa. 13.4% nousua Aspire tänään ja muutama muukin ETF:ään kuuluva pienempi yritys yli 10% nousussa tänään.

Näytä koko viesti
Aspire Global - 7.6.2020 07.16

 

 

 

Tuskin oli perjantaiseen nousuun vaikutusta, mutta ei varmasti tälläisen pienemmän nakkikioskin kohdalla huono asia ole että uusi kiinnostusta herättänyt ETF omistaa tätäkin.

 

Näytä koko viesti
Pokeriammattilaisten verotuksesta uusi ohje - 28.4.2020 05.24

Mielenkiintoinen muutos, tosin ei yllättävä. Voi olla että verottajaakin alkoi kaivelemaan eräiden ammattilaisten somessa esittelemät isot voitot. 

Sovelletaanko 3 vuoden sääntöä verovelvollisuuden siirtymisessä? Ei pelkästään riitä muutto ulkomaille. Tietysti voi vetää riskillä, mutta törkeän veropetoksen rajat paukkuvat melko pienilläkin summilla. 

Näkeekö Aki ongelmia pelien siirtämisessä osakeyhtiön sisään jolloin välttyisi ansiotuloveroa pienemmiltä raipaniskuilta?

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 10.4.2020 06.41

stone kirjoitti:

 Teille, jotka ette ymmärrä testosteronin merkitystä miehelle, niin sanon, että se on kaikki kaikessa. -50% leikkaus tasoihin tekee nuorestakin miehessä hetkessä kyvyttömän ja käytännössä 100v tasolla olevan vanhuksen nuoressa ruumiissa. Se tuhoaa teidän terveyden ja elämänhalun  aikaa myöden 100%:sti.

 

Nyt täytyy antaa rauhassa ajan kulua ja tutkia näitä terveysvaikutuksia hyvin huolellisesti. Mieluummin niin kuin siten, että tartutetaan ensin tauti globaalisti kaikkiin ihmisiin ja sitten sen jälkeen tutkimuksissa todetaan, että tämä tauti teki meistä kaikista lisääntymiskyvyttömiä impotentteja.  Ei kovin fiksua, eihän.   Ottakaa selvää ja puhukaa vasta sitten.

Samaa mieltä tästä. Jos joku oli huolissaan tulevan konkurssiaallon tuomista itsemurhaluvuista niin tässä on kyllä potentiaalia yhteiskunnallisesti valtavasti isompiin ongelmiin ja itsemurhalukuihin. Yleisessä tiedossa hyvin on mitä ongelmia testosteronin puute miehillä aiheuttaa. Siinä voi monella lähtö tulla oman käden kautta kun hormonituotannon romahdus on aiheuttanut syvän masennuksen ja tyttöystäväkin lopulta pitkän mietinnän jälkeen haluaa lapsia ja päättää lähteä lisääntymiskykyisemmän miehen matkaan. 

Lähikuukausina varmasti saadaan lisätietoa tähänkin asiaan niin ei välttämättä ole tosiaan järkevintä nyt sairastuttaa mahdollisimman montaa yksilöä. 

Jos alustavat tutkimukset pitävät edes vähän paikkaansa, niin mitkäköhän lääkeyritykset olisivat ensimmäisiä hyötyjiä?

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 8.4.2020 03.10

Mä voin ottaa vedon kiinni. Ehtona tietysti että saan pääanalyytikolta pari kertaa viikossa päivityksen sähköpostiin mitä ostoja tai myyntejä on tehty. Itse siinä sivussa saatan jotain peesaillakin. wink Itse vetonahan tuo on äärimmäisen huono omalta kannalta. 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 6.4.2020 10.56

Arto kirjoitti:

Oma arvaukseni on, että viralliset eristämistoimet tulevat jatkumaan 2-3 vuotta Suomessa. Niin kauan kestää laumaimmuniteetin tai rokotteen saaminen. Jos eristystoimia puretaan, niin 864 000 eläkeläistä on heti tulilinjalla.

Se on sitten aivan eri juttu, miten paljon virallisia rajoituksia tullaa noudattamaan. Ylipäätään suhtaudun suurella epäilyllä koronan jälkeiseen Suomeen. Kuka aikoo maksan laskun, kun vastineena ei paljoa saa? Viitteitä tähän näkyy jo liikenteessä pk-seudulla, jossa autoletkat ajavat iloisesti 10-20 km/h ylinopeutta nyt, kun tiedetään, ettei poliisi kuitenkaan pysäytä.

Toisaalta innokkaita veronmaksajia ei välttämättä löydy myöskään yhteiskuntaan jossa olisi hylätty ja annettu kuolla omien vanhempien ja isovanhempien. 

Ihminen sopeutuu muutamassa viikossa vallitsevaan tilanteeseen. Päivä kerralla mennään eteenpäin. Riittävän isojen sakkojen uhalla kyllä suurinosa pysyy sielä missä pitääkin. Hyvin vankiloissakin ihmiset jatkavat elämää ilman mitään isompia sekoamisia ja sielä kuitenkin ollaan hivenen eri oloissa. Mielenterveysongelmat ja turhautuminen tietysti nousee, mutta mitään isompia levottomuuksia Suomessa tuskin nähdään. Rajoituksissakin mennään ihmisten mielenterveyden kannalta järkevästi aina kuukausi eteenpäin (eikä tietysti kukaan tulevaisuudesta kukaan osaa vielä sanoakaan) kuin että ilmotettaisiin että marraskuulle asti ainakin on tilanne tämä. 

Näytä koko viesti
Game of stocks - 6.4.2020 10.11

Turms kirjoitti:

Pentti Linkola kuoli. Siinä hengessä voisin herätellä keskustelua siitä, ovatko yli kahdeksankymmentävuotiaiden elämän pidentämiseen tähtäävät, kalliit toimenpiteet koronakriisissä eettisiä. Eikö olisi eettisempää antaa jo hyvin vanhaksi eläneiden kuolla luonnollisen kuoleman koronaan, mikäli tauti sattuu vanhainkotiin luikertelemaan, ja käyttää karanteenikustannusten miljardit miljardien nuorempien ihmisten elämänlaadun parantamiseen? Ruotsin malliin. Vähentäisi kivasti myös ympäristön kuormitusta.

 

Tai jos laskettaisiin tuo ikäraja vaikka 60-vuoteen jonka jälkeen ei ole enää mahdollista saada hoitoa? Ja peruskoulun alle 7.5 keskiarvolla suorittavat lähetettäisiin Ahvenanmaalle haravoimaan. Tiedät kyllä itsekin että ei noita rajoituksia pelkästään yli 60-vuotiaiden takia ole laitettu.

Voi siinä nuoremmillakin kova paikka tulla vaikka koronasta selviäisikin jos nuo viitteet testosteronin ja lisääntymiskyvyn romahtamisesta pitävät paikkansa. Tiedossa hyvin on miten normaalikin testosteronin aleneminen aiheuttaa masennusta ja siihen päälle tyttöystäväkin vaihtaa hyvin nopeaan tuhkamunan lisääntymiskykyiseen yksilöön. 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 29.3.2020 03.05

Venäjän valtiollinen biolääketieteen virasto kertoo, että venäläistiedemiehet ovat onnistuneet kehittämään covid19-taudista toipumista edistävän lääkkeen malarialääke meflokiinin pohjalle.

 

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006456957.html

Saamme jälleen nauttia ikuisesta talouskasvusta, kiitos Venäjän.

Tietysti pienellä varauksella voi tuohon suhtautua, mutta ainakin nyt näyttää lupaavammalta kuin vielä aamulla.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 25.3.2020 04.39

Soitin juuri Niinistölle jos saataisiin huomisaamuun mennessä vaihdettua JR Mika Salmisen tilalle ja hän oli varovaisen optimistinen asian suhteen.

Näytä koko viesti