Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Kiits tsempeistä.  Terveiset salilta. Aika jännä fiilis ainakin toistaseks, ei vois vähempää kiinnostaa alko. Muutenkin hyvä fiilis, kun aikaisemmin oli masentunut. Onko se sitten niin, että pitää lähes kuolla, ennen kuin tajuaa miten hyvältä perus arki maistuu. Tulee mieleen ayahuasca-rituaali, jossa myös käydään helvetin porteilla. Sieltähän moni on myös saanut apua masennukseen.

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Ehkä jotain etäisesti sijoittamiseen liittyvääkin, kun tällä foorumilla ollaan :D Betfairilla futiksessa kertoimet ovat tiukentuneet niin paljon livessäkin, että olen siirtynyt kokonaan laukkakilpailuihin. Sielläkin kerroinvääristymät vähentyneet paljon. Mutta nyt on hyvää aikaa painaa 12-tuntisia päiviä, niin ehkä vielä jonkun aikaa pysyy leivän syrjässä kiinni.

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Laitetaan tänne kliseinen julistus, kun sellaista ei ole koskaan tullut kokeiltua. Olisko siinä pohjakosketus, kun ambulanssin mukana poliisikin oli mukana kun mentiin taas sairaalaan. Kaksi viikkoa kovaa ryyppäämistä riittää jo tässä iässä kunnon romahtamiseen siihen pisteeseen. Neljän päivän rajut vieroitusoireet on nyt kärsitty, promillet nollassa, eli mitään tasoitusta ei nyt tarvitse.

Tossa oli kahden kuukauden jakso kun kävin salilla kolme kertaa ja lenkillä kolme kertaa viikossa, ja pääsin aika mukavaan kuntoon. Iltaisin otin silloinkin joka ilta muutaman kaljan.Nyt tarkoitus mennä sijoitustedon hyvän hengen voimin ainakin kolme kuukautta täysin korkki kiinni, eli ei iltakaljojakaan. Ja varmasti on vitutusta välillä edessä. Tiedän että sanotaan, että alkoholisti ei voi koskaan enää ottaa sitä ensimmäistäkään - mutta liian pelottava ajatus olla koko loppuelämän absolutistina.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset -

Pitkälti Akin kovien salitulosten ja täällä annettujen kannustusten ansiosta vanha juoppokin on vähentänyt juopottelua ja ruvennut käymään jopa salilla. Tulokset ovat nyt jotain kolmasosa Akin tuloksista. Täksi vuodeksi vois laittaa tavoitteeksi puolet Akin punnuksista. Ja leikata juopottelua vielä puolet. 

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Täällä on upeeta keskustelua. Tekee mieli vähän jatkaa, vaikka tiedän olevani promilleissa, ja luultavasti kadun taas huomenna osaa teksteistäni. Ihmisillä on erilaiset lähtökohdat, eikä niitä voi valita. Itsellä traumaattinen ja köyhä lapsuus. Sairautta, eristäytymistä koko muusta maailmasta. Ja nyt kun itsellä menee vähän paremmin, kukaan ei tunnu olevan tyytyväinen siitä, vähiten lähisukulaiset. Tai olisivat jos pystyisin elättämään heidät kaikki. Välit ovat tämän johdosta menneet poikki. Tiedän että tekisi hyvää saada terapiaa, mutta se on mahdotonta tänä päivänä, jonot ovat kahden vuoden mittaisia. Masennuslääkkeistä on ollut kuitenkin jonkun verran apua. Mutta suurimman avun saan alkoholista. Näin se vain joillakin menee, eikä mulla ole valittamista, kun pikku pöhnässä tuntuu, että asiat on aika jees. Mutta miten tämä enää liittyy sijoittamiseen, ei mitenkään :D

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Kiva kuulla et meikäläisen kuulumiset kiinnostaa :) Ihan hyvin pyyhkii, kalja maistuu samaan malliin. Täällä tuntuu muuten monilla olevan vähän väärä käsitys, miten paljon alkoholia yleisesti ottaen elimistö kestää. Katkolla jutellut ihmisten kanssa, niin kyllähän siellä jotkut mun ikäiset liikkui rollaattorin kanssa, kun oli juotu jalat pois alta. Mutta kyllä ne alkoholimäärät oli luokkaa kaks pulloa koskenkorvaa tai litran vodkapullo päivässä vuosikausia. Tottakai tiedostan että todennäköisesti elinvuosia on jonkun verran vähemmän kuin kohtuukäyttäjillä. Toisaalta tiedän pari absolutistia, jotka sairastui aivoinfarktiin.. Mut joo, älkää käyttäkö alkoholia :D

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -
Kilppari kirjoitti:

Ymmärsinkö oikein, että kaljaa mennyt siis koko vuoden keskimäärin 24pulloa päivässä? 

Silti kunto kohtuullinen ja seurustelet missitasoisten naisten kanssa?

Vedonlyönnin kymmenet kilot on mikkihiirisaavutuksia tuohon nähden, pystytkö valottamaan mikä juju tai salaisuus tuossa?

 

Siihen aikaan en ollut vielä täyspäiväinen alkoholisti, kun naiset olivat kauniita ja autot nopeita. Tarkennetaan vielä noita kaljamääriä: Kun on putki päällä kuten nyt, menee se koppa kaljaa päivässä. Homma jatkuu siis nykäsmäisesti muutamalla kaljalla heti aamusta. Kun aloitan vasta klo 17 illalla, riittää 18 kaljaa, tai kaks litraa viiniä. Toleranssit on kyllä kovat :D Pystyy päivittäin robottimaisesti lyömään vedot sisälle, ja hoitamaan kaupassakäynnit ym. pakolliset kuviot. Niin ja on siellä muutama botti mitkä lyö vedot automaattisesti. Ja auto myytiin, koska muija - ymmärrettävästi - lähti lätkimään, ei ollut enää kuskeja :D

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Tänä päivänä tuskin olis mahiksii entisiin misseihin tai tunnettuihin näyttelijöihin :D

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Joo no tälläkin hetkellä alaselkä niin kipeä että ehkä munuaiset huutaa hoosiannaa. Aina kun ollut sairaalassa tai katkolla, puhaltanut 2.5 promillea. Mut kerran tääl eletään. En ole pahemmin kuormittanut sairaanhoitoa, ja toivottavasti lähtö tulee olemaan nopea kun sen aika koittaa :D En ole mitenkään itsetuhoinen nykyään, kiitos masennuslääkityksen.

Näytä koko viesti
Kuuskymppisen mietteitä maailman menosta. -

Niin ja on tässä vedonlyöntivoitoilla hommattu asunto arvoalueelta, että kaikkea ei ole ryypätty :D

Näytä koko viesti