Kryptovaluutat sijoituskohteina -

En mä ihan ymmärrä näitä näkemyksiä kyllä, tai siis hyvähän sitä on olla varovainen ja pohtia asioita. Itse aloitin sijoittamaan kryptovaluuttoihin noin 8 kuukautta sitten. Ajatuksena oli ostaa ja holdata kolikoita, nälkä kuitenkin kasvoi nopeasti ja aloin tehdä samaa mitä sinä, tutkia ja opiskella asiaa kaiken mahdollisen ajan
.
Omat tekemäni johtopäätökset ovat täysin päinvastaisia. Itse uskon kryptoihin teknologiana ja oman näkemyksen mukaan tässä ollaan täysin vasta alkutaipaleella.
Tulevaisuudessa tulee  käyttötarkoituksia enemmän ja lisäksi tulee sellaisia innovaatioita, mitä emme kukaan vielä edes osaa kuvitella.

Rahan takia tätä kuitenkin tehdään ja ovathan nämä tuotot täysin eriplaneetalta perinteisen sijoittamisen kanssa.
Yhden vinkin jos antaisin aloittavalle kryptoihin sijoittavalle henkilölle, niin tutustu defiin ja sen mahdollisuuksiin. Näitä järjettömiä tuottoja mitä nyt on saatavilla, niin tuskin on saatavilla tulevaisuudessa, kun isommat massat tulevat kasvavan regulaation myötä mukaan kryptoihin. 

edit:piti siis viestiin 4115 vastata.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina -

Moi kaikille ja kiitoksia hyvästä ketjusta. Tulee luettua, vaikka suurin osa menee vielä yli ymmärryksen. 
Olen pohtinut siirtäväni pikkuisen varallisuutta kryptoihin. Ideana on hajauttaa ajallisesti ostoja, niin että jokaisen kuukauden tiettynä päivänä teen ostot ja sitten isommista dipeistä voi tankata vähän extraa. 
Onko tässä hajautuksessa mitään järkeä ns kuukausi säästämiseen ? 
Bitcoin 30%
Ethereum 30 %
Aave 20 %
Chainlink 20 %

Sijoitusneuvoja ei kukaan tietenkään voi tarjota ja itse vastaan omista päätöksistäni, mutta jos joku kokenut kettu haluaa kommentoida yleisellä tasolla kk säästämistä kryptoihin, niin kiitoksia. Tilin olen avannut northcryptoon koska vaikuttaa helpolta ja kulut maltillisilta, vai onko tähän saatavilla selvästi edullisempia vaihtoehtoja ?
 

Näytä koko viesti