Olet täällä

Ostin/Myin tänään - 10.2.2017 09.53

Myin Comtelia 3,06. 30% nousu riitti myyntipäätöksen tekemiseen,hyvä tärppi firmasta tällä sivustolla alkuvuodesta.

Näytä koko viesti
S-osuudet: kannattava piensijoitus - 31.8.2014 11.51

Osuuskaupoissa saa myös 0,5% palautuksen kun maksaa S-etukortilla,eihän säästö iso ole mutta täysin ilmaista rahaa jos keskittää ko. ketjuun ostokset. Monilta muiltakin yhteityökumppaneilta saa alennusta  S-kortilla.

Ainahan voi kysyä sitä mitä tämmöisen systeemin pyörittäminen lopulta meille kuluttajille maksaa,olisikko se halvempaa jos näitä etukortteja ei olisi...Todenäköisesti olisi,kaikilla ketjuilla melkein on omat bonussysteemit = kuluja =kuluttaja maksaa.

Itellä S-kortti,syystä siitä että ko. puljusta tulee melkein kaikki päivittäinen ostettua,joten +Ev.

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 31.8.2014 11.25

Putinilla on tosiaan liian paljon pelissä,Ukraina ilman alueluovutuksia tai jotain separistien hallitsemaa itsehallintoaluetta ei ole vaihtoehto. Historia toistaa itseään ja tyhmyys on katoamaton luonnonvara, tämän keskeiset Eu-mat ovat osoittaneet. Putin hyvin tajuaa että Eu on heikko nykyisessä taloudelisessa tilanteessa ja ulosmittaa kaiken minkä saa.

 

 

Näytä koko viesti
Ukrainan tilanne - 17.8.2014 10.49

Kylmän sodan aikana Suomi hyötyi kahdenvälisetä kaupasta Nl.kanssa. Saatin arvokasta öljyä ja vietiin,näitä vähän laadultaan huonompia tuotteita..

Olisi mielenkiintoista nähdä esim. Kekkosen ja ent.NL arkistot kokonaisuudessaan kylmän sodan ajalta.

Ok.suomettumista oli,mutta unohtuu että liitoutuneet sopivat Suomen kuuluvan NL:n vaikutuspiiriin...Oli Punainen Valpo,painetta rajantakaa ja sisältäpäin Suomen suuntaa ja itsenäisyyttä kohtaan. Aika vaikea kuvitella että nykypoliitikot olisi niissä olisssa pärjäneet ja säilyttäneet Suomen itsenäisenä.

Nykytilanteessa Venäjä ampuu itseään jalkaan,ei omaa tuotantoa noin vain polkaista pystyyn,varsinkaan ko maassa.

Näytä koko viesti