Olet täällä

Sijoitustiedon kysymysketju - 12.1.2020 06.38

Tumpelo kirjoitti:

Onko vinkkejä täydelliselle aloittelijalle? 

Mitä kannattaa lukea, mitä seurata, mitä ottaa huomioon ja tekeekö 100e/kk sijoituksilla yhtään mitään?  

Lisätietona: mulla on terminologia myös täysin hukassa, en oikein tiedä mistään mitään vielä.

 

Seligson&Co:n sivuilta löytyy paljon lukemisen arvoisia julkaisuja ja juttuja.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 11.10.2019 09.48

Tiedä katteista, mutta kyllä tällainen veivaus antaa tod.huonon kuvan Lehdon luotettavuudesta asuntokaupan osapuolena. Kai nuo varauksen tehneet saa jonkun korvauksen tuosta? 

Näytä koko viesti
Citycon - 2.10.2018 09.54

Lippulaivan osalta on vielä kaavamuutosta vireillä:https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Espoonlahti/Espoonlahden_keskus_Lippulaiva410310

Hankkeen pääsuunnittelija on vaihdettu kevään / kesän aikana, uuden sisäänajo vienyt varmaan hetken aikaa. Montussa ei juurikaan mitään näkyvää ole kesän aikana tapahtunut, eikä varmaan tapahdukaan, ennen kuin urakoitsijavalinta on lopullisesti tehty. Lehto varmaan aika vahvoilla tässä vaiheessa, koska suunnitteluun ja muuhun hankkeen valmisteluun käytetty paljon rahaa Cityconin toimesta- Lehdon vaihtaminen tarkoittaisi kustannusten lisäystä näiltä osin.

Uskoisin, että Lippulaivan ja muiden Länsimetron jatkeen asemapaikkojen hankkeita ajoitetaan vahvasti metron liikennöintiin. Tämän hetken paras arvaus liikennöinnin aloittamisesta lienee v.2023. Citycon sai oppia Isossa Omenassa, kun iso osa laajennusosasta seisoi yli vuoden tyhjillään.

Näytä koko viesti