Rahapeliyhtiöt -

https://realmoney.thestreet.com/investing/stocks/landcadia-s-golden-nugget-online-gaming-deal-is-golden-for-tilman-fertitta-15361928 

Interesting...

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt -

Hei!

Mitä mieltä olette näistä ameerikan ensimmäisistä listautujista? Draft Kings jo listoilla ja seuraavaksi listautumassa Golden Nugget. Golden Nugget listautuu Landcadia Holdings II yhtiön kautta, joka siis on jo listoilla. 

Kovin kalliilta näyttävät, mutta ovat kovan hypen kourissa. Tuntuu, että sijoittajat (robinhooderit) uskovat näiden olevan kuin lottovoittoja, mutta on arvostuksetkin jo aivan pilvissä. Tuo Golden Nuggetin suurin omistaja Tilman Fertitta on myöskin mielenkiintoinen (https://en.wikipedia.org/wiki/Tilman_Fertitta). Tullut seurattua miehen menoa liike-elämässä jonkin verran. Osaatteko verrata yhtiöiden mahdollisuuksia menestyä suhteessa Euroopan suurimpiin yhtiöihin?

(En omista kumpaakaan tällä hetkellä)

Näytä koko viesti
Daytraderin kovimmat tuotot ja julmimmat takaiskut -

Hei!

Olen opiskellut ja tutkinut lähiaikoina Vietnamin ja Indonesia osakemarkkinoita ja käynyt myös itse paikan päällä turistina. Kyseisten markkinoiden kasvuajurit ovat herättäneet mieleenkiintoni sijoittaa mahdollisesti Pyn Elite ja JOM Komodo rahastojen kautta. Onko kuvasi kyseisistä markkinoista muuttunut sitten viime kirjoituksen? VIeläkö omistat edellä mainittuja rahastoja tai kohdemaihin sijoittavia ETF-rahastoja?

Btw.. kiitos kun jaksat kirjotella loistavaa kolumniasi!

Näytä koko viesti