Olet täällä

Keräilytavara - 7.3.2017 03.09

Käyttötavarapuolella kohteen pitää olla hyvin tunnettu, erittäin hyväkuntoinen ja nykyään hyvin harvinainen. Esimerkiksi Aku Ankan tilaajalahjat 1950-luvulta ovat tällaisia, koska ne kuluivat käytössä, tilaaija oli tuolloin vähän vs. nyt ja koska niiden nostalgia-arvo on suuri. Jos siis jotain kerää, niin kannattaa muistaa nämä kriteerit.

Taidesijoittaminen on sitten oma taiteenlajinsa. Siitä on ainakin yksi suomenkielinen kirjakin, mutta koska en hirveästi luota sen kirjoittajaan, niin en viitsi mainita edes nimeltä. Taidesijoittamisessa transaktiokulut ovat valtavat eli huutokaupat ottavat helposti neljänneksen välistä. Lisäksi riskit ovat erittäin suuret, koska tarjontaa on paljon enemmän kuin kysyntää. Isot huutokauppakamarit tekivät juuri ennätysvuoden, joten sinänsä markkina kukoistaa.

Viineissä ja autoissakin liikkuu melko isot rahat.

Omat lapseni vittuilevat isälleen jatkuvasti sanomalla äidilleen: "Daddy is collecting girlfriends."

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 7.3.2017 12.19

Yleissitovilla tosin hillittiin palkkojen nousua ennen kuin Ahonen paperiliitosta otti irtioton. Samaan ajoittui myos viennin romahdus, josta ei toivuttu. Mutta se on mennytta. Nyt tapellaan vahenivista resursseista ja tappelu vain kiihtyy.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 03.34

Luin Terhon haastattelun ja samalla valkeni Soinin kirjoittaman kupletin juoni. Terho siis sanoi haastattelussa, että toivoo, ettei Jussi Halla-aho asetu ehdolle (toisin sanoin), koska edustaa itse sitä, mitä Jussi edustaa. Tämä on täyttä paskaa. Soini tajusi, että Jussi Halla-aho haastaa hänet kesän puoluekokouksessa ja Soinille olisi edessä kavereineen ajolähtö. Soini teki taktisen vetäytymisen ja nyt Soinin puppetista Terhosta tulee PS:n pj, mutta Soini jatkaa ministerinä ja käytännössä vallassa (koska hallitsee PS:n säätiötä, jolle puolue on 1,7me velkaa ja 18 vuotta vuokraa 11 500 e/kk).

WP, Soini! Olet kyllä läpeesi peluri mies ja erittäin taitava. IKINÄ en äänestä puoluettasi.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 01.55

Todettakoon nyt tähän vielä, että Perussuomalaisissa ei oikeasti muutu mikään Sampo Terho on ollut pitkään Timo Soinin sätkynukke, joka on toimeenpannut Jabban mielivaltaa eduskuntaryhmässä. Nyt kun Terho hylkäsi PS:n opposition eli Halla-ahon, niin sama meno jatkuu PS:ssä Terhon kaudellakin. Hillo valuu tolpasta puolueen uskollisille ja kannatus sulaa jonnekin Vasemmistoliiton alapuolelle, mutta RKP:n yläpuolelle. Voi jopa olla, että PS pääsee välillä takiaisena hallitukseenkin, kun tarvitaan uskollista koiraa.

Suomen yksipuoluevalta jatkuu niin kauan kuin julkisella sektorilla riittää luottoa. Sitten alkaa jengivalta.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 01.52

hauturi kirjoitti:

 

RIP_Pot wrote:

 

Suosittelen äänestämään Harry Bogomolofia Helsingin kunnallisvaaleissa.

 

 

Jonka nimen Dharma kirjoittaa muuten väärin

No minä en ole Hesarin toimittaja, enkä mitään muutakaan, joten minun kirjoittamisillani on sen mukaisesti väliä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 12.08

Olin väärässä. Terho asettui ehdolle. Halla-aho (jonka nimen HS kirjoittaa muuten väärin) kertoo omasta päätöksestään 2 viikon sisällä. Arvaisin, ettei lähde kilpailemaan Terhoa vastaan. No se siitä. Siis Persuista. Valta korruptoi ja absoluuttinen valta korruptoi absoluuttisesti. HV persut, petitte rankasti. Suosittelen äänestämään Harry Bogomolofia Helsingin kunnallisvaaleissa. Pitää Kulosaaren ja Töölön siistinä.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 10.32

Aki kirjoitti:

 

RIP_Pot wrote:

 

Halla-aho on lahjomaton. Hän on Suomen ainoa poliitikko, joka jättäisi politiikan, jos kokisi, ettei sillä ole enää substanssimerkitystä.

 

 

Ja palaisi tutkimaan slaavilaista filologiaa ja tuntiopetusmarkkinoita? Kielitieteilijänä Allah-aho sai 1500 egeä/kk. En pidä tätä väitettä kovin uskottavana. Toki totuuden tietää vain Jussi itse, eikä sitä meille varmasti luotettavasti kerro.

Halla-aho on hyvin epätyypillinen poliitikko. Tämän lisäksi hän on harvinaisen suora ja johdonmukainen. Tapaamistani ihmisistä hän muistuttaa eniten JR:ää. Autistinen fiilis, mutta ei sairaalla, vaan keskittyneellä tavalla. Halla-aho ei ole koskaan viihtynyt ulkomailla ja on varmasti saanut tarpeeksi pendelöinnistä Brysselin ja Helsingin välillä. Hänellä on vissiin edelleen peritty pieni Eiran luukkunsa, jossa vissiin on täysin tyytyväinen. Halla-ahossa ei ole tippaakaan kunnianhimoa. Pelkkää substanssihimoa. Samalla häntä vituttaa valtavasti, jos kokee, ettei hommat etene. Lopetti Scriptankin kirjoittamisen luultavasti, koska alkoi inhota sitä, ettei asioille kaikesta huomiosta huolimatta tapahdu mitään.

Fiilikseni on, että Halla-aho inhoaa nähdä itsensä kuvia. On kieltäytynyt käytännössä kaikesta mainonnasta, millä PS on menettänyt tuhansia ääniä. Politiikka saattaa olla Halla-aholle jatkuvasti poltteleva ja kirvelevä vaate, jonka hän riisuisi, jos vain vitutukseltaan pystyisi päästämään irti.

Tältä pohjalta on aika vaikea uskoa, että Halla-aho jäisi hengaamaan debiilien kanssa eduskuntaan sen jälkeen, kun kaikki toivo substanssipuolesta on kadonnut.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 10.11

- Pitäisi vähintään määritellä, missä vaiheessa voidaan katsoa, että jäsenyys Euroopan unionissa ei ole Suomen kansallisten etujen mukaista. 

- Eroaminen EU:sta ja eurosta pitäisi ottaa strategiseksi tavoitteeksi. En tietysti ole kauhean optimistinen sen suhteen, että tämä tapahtuisi kauhean nopeasti.

No tämä on juuri sitä realismia ja  leveragen hakemista EU:n suhteen. Jos nyt joku ei ole sattunut huomaamaan, niin Lipposesta saakka harjoitettu avoin EU:n perseennuolenta on johtanut siihen, että Suomi mallioppilaana maksaa kaikkien muiden kusetukset ja hyväksyy kaikkien muiden sopimusrikkomukset mukisematta kasvu- ja vakaussopimuksesta pakolaissopimuksiin, jne. Tällä kaikella on voitettu kivoja virkoja komissiosta Suomen ylimmälle johdolle, mutta ei sitten kyllä yhtään mitään muuta.

Terho jättäänee pj-vaalin väliiin, koska jos Terho tänään ilmoittaa, että lähtee ehdolle, niin Halla-aho luultavasti ei lähde ja PS oli sitten siinä. PS pysyy Terhon johdolla hallituksessa, mutta saa 2019 EK-vaaleissa 7 % ja mikään ei muutu. Tätä tietysti haluavat kaikki muut.

Halla-aho on lahjomaton. Hän on Suomen ainoa poliitikko, joka jättäisi politiikan, jos kokisi, ettei sillä ole enää substanssimerkitystä. Hänellä on siten enemmän uskottavuutta kuin kaikilla muilla Suomen poliitikoilla yhteensä ja siksi häntä pelätäänkin niin paljon.

Halla-aho on myös erittäin hyvä priorisoimaan ja antaisi muiden poliitikkojen ja puolueiden jauhaa paskaa, kunnes häneltä kysyttäisiin olennaisista asioista, joihin hän sanoisi murhaavan todellisen käsityksensä. Juuri tätä suomalaiset pettyneet haluavat ja siksi Halla-aho nostaisi PS:n 20+ % puolueeksi.  

Halla-ahon ainoa miinus on hänen Venäjä-vastaisuutensa, joka on hänen ainoa ideologinen, ei järjellinen, poliitikan lohkonsa. Tottahan siinä on faktat oikein, mutta Suomi nyt on Venäjän naapuri ja voi joko kärsiä tai hyötyä. 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 09.44

Halla-aho on aarirealistinen eika varmasti aja Suomen EU-eroa. Voi toki sita henkilokohtaisesti kannattaakin mika antaa leveragea EUn suuntaan. Toisin kuin kaikkien muiden poliitikkojen, jopa Soinin, rahmallaan olo.

Halla-aho ja hommalaiset eivat muuten ole populisteja vaan (inho)realisteja. Narsisti Soini oli populisti. Nama porukat eivat ikina sopineet yhteen ja ajautuivat liittoon kaytannin pakosta. Nyt tulee avioero.

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 6.3.2017 09.18

En usko etta Terho asettuu ehdolle. Halla-aho on jo valittu ja Terhon mentori.

Lisaksi tata tukee se ettei tama porukka ole perusnarsistia joka haluaisi kayda julkista kilpaa. Introvertteja.

Halla-aho on muuten oikeistolaisin poliitikko talouspolitiikassa vaalikonevastausten perusteella, mutta kuplassasi et tietenkaan tata ymmarra 

Näytä koko viesti