Olet täällä

Pohjois-Korea - 2.12.2017 12.51

Mä ainakin nautin dharman blogin menosta. Ajattelin joskus omaa blogia mutta se pitäisi luokitella Folioksi. 1,5 rasiaa generalia ja yksi kalja päiväkulutus. Bojna Cavoglave volyymilla aamulla klo12-13 niin herää nikkishöyrystä .

Putin on muuten taas vahvoilla korruptiota tutkivien lehtimiesten OCCRP järjetön Vuoden mieheksi , ollut joka vuosi kolmen parhaan joukossa. Sarkastisesti kiittelevät jatkuvaa huipputasoa suorittamisessa yksi titteli on , olisi eka kaksoisvoittaja.Eu alueelta yksi  viime vuosien kovimpia suorituksia oli Romanian parlamentilta joka päätti itse antaa  immuniteetin jäsenilleen. 

Pohjois-Korea on osa isoa valtapelikuviota ja Venäjän roolia siinä vois jatkossakin tarkastella täällä koska ydinohjukset.

Vasta kun asetelma vakioituu voi lähteä etsimään hyviä diilejä , tästä sotkusta ei kyllä välttämättä seuraa mitään hyvää.

 

Näytä koko viesti
Mihin ovat kadonneet Akin ja Jeansin osakevinkit? - 1.12.2017 07.45

[quote=Turms]

Minä en muista, että kukaan olisi rutissut menettäneensä rahaa pieleen menneen vinkin takia. Ja jos on rutissut, on rutisija idiootti.

Ricardon tajunnanvirta lorahti sen verran reippaasti ohi otsikon, että sen voisi varmaankin moderoida pois tai eri ketjuun?

[

Toi poisto on ok mun puolesta. Long only vinkkejä täällä kait haetaan. Ei tarvi eri ketjua. Tuolla optiotraderin blogissa tän tyyppiset tulee varmaan jossain vaiheessa johdantoineen esille.

Näytä koko viesti
Pohjois-Korea - 1.12.2017 05.53

Juha kirjoitti:

RT kirjoitti:

RT “They [Pyongyang] are ready to talk, however the [North] Korean side has its own condition – it should be recognized as a nuclear power,” Vitaly Pashin, a member of the Russian delegation, told news agencies upon their return. The North is now ready to negotiate with Washington “under parity terms” with the participation of Russia as a third party, he added.

Venäjä näemmä tahtoo hivuttautua osapuoleksi konfliktiin. Seuraavaksi Venäjä sitten pohtii aseellista/muuta apua P-Korealle ja tässä olisi sopiva uhka/vipu kun USA yhä pohtii aseavun antamista Ukrainalle... Venäjähän syytti USA:a myös viimeisimmästä laukaisusta, olivat kuulemma provosoineet tapahtuneen niinkuin ovat jo 20 vuotta. Vaikea tähän on nähdä muuta lopputulosta kun että lopulta P-Korea on ydinasevaltio jolle ei mtn mahdeta.

Pohjois-Korea on jo ydinasevaltio nyt vaan kehitetään kuljetusjärjestelmää, voi viedä latauksen jo nyt laivalla USAn rannikolle. Venäjä ja Kiina ovat koko ajan olleet konfliktin taustapiruina. Venäjä linkkaa Ukrainan ja Pohjois-Korean jatkossa myös Syyrian samalle peli/neuvottelupöydälle yhdistettynä Stackkina. Ydinasevaltion status ja ydinaseviejä on Pullasorsan toivoma lopputulos.

RT uutisessa lähteenä delegaation jäsen, tuo lausunto ei vielä painavan tahon antama veikkaan sen toistuvan ylempänä hierarkiassa olevan tahon toimesta , jolloin sen paino-arvo kasvaa jyrkästi. Lavrov PK:hon on jo todella iso signaali.

 

Näytä koko viesti
Pohjois-Korea - 1.12.2017 05.35

Pullasorsan syntymäpäivä 8.tammikuuta on seuraava todennäköinen ohjuskokeen pitoaika. Laukaisu taas yllättävästä paikasta. Näemme ehkä uuden Haesong 16 ohjuksen jos kantomatka ei vielä viime versiossa riittävä. Voi kyllä olla että tämä Haesong 15 rauhanohjus on viimeinen kehitysversio. Ohjusohjelma ydinaseineen saattaa olla valmis jo kesään 18 mennessä. Tarjoaako Putin jouluviljat pullasorsalle jää nähtäväksi.

Putin iehti jo eilen tuomita ohjuskokeen (joka tehtiin ilmeisesti venäläiseen teknologiaan nojaten), Putin on myös aktiivinen Syyrian rauhanprosessissa (sota jota Venäjä laajensi) lisäksi Putin on sopinut samanaikaisesti  Egyptiin kanssa tukikohtien käytöstä pommituksiin Syyriassa.Keitoksessa kihisee. Korruptiorintamalla Vlad on hieman vastatuulessa , oligarkkien omaisuutta suunnitellaan USA toimesta takavarikoitavaksi. 

 

Näytä koko viesti
Hesarin juttujen laadunvalvonta&tarkastus - 1.12.2017 04.05

Jopas tästä soppa tuli, olen kyllä saanut vaikutteita dharman blogista ja sen vapaa ajatusten juoksu on innoittanut osallistumaan keskusteluun. Itse en pelaa mitään face to face peliä enkä käy casinolla. Ajattelin hieman piristää keskustelua.

Näytä koko viesti
Hesarin juttujen laadunvalvonta&tarkastus - 1.12.2017 03.51

Miten vaan . Olen kommentoinut dharman postauksia ketjuissa omalta kannaltani älä sotke kahta eri kirjoittajaa. Ton ahmedin voi editoida miksi vaan ja arabian äänteellisesti englannista eriäväksi kieliksi , korrektia eikö totta. Ylläpito ohjeistakoon jos mun postaukset joiltain osin sivuaa epäsopivaa.

Näytä koko viesti
Mihin ovat kadonneet Akin ja Jeansin osakevinkit? - 1.12.2017 01.40

Jos salkussa pienen vaihdon Suomi lappuja päivälikviditeettiin nähden iso erä miten Jeans suojaisi salkun, olettaen likviditeetin katoavan lapuista (pieni vaihto, vaikutat laskuun jyrkkenevästi omalla myynnilläsi )haetko korrelaation kautta instrumentin , oletus sudden crash varalta suojautuminen. Mikä instrumentti? 

Näytä koko viesti
Hesarin juttujen laadunvalvonta&tarkastus - 1.12.2017 01.30

FT toimitus riippuu postinumerosta. Sain aina viiveellä , ainakin 00100 ja lähistö tulee samana päivänä. Voi soittaa ja kysyä. Sano vaikka olevasi ahmed jos jatkat tutustumistarjousta x kerran mutta mölise epäselvästi jos sulle puhutaan arabiaa vaihtavat kyllä kieltä. 

Näytä koko viesti
Pohjois-Korea - 1.12.2017 01.02

Ensimmäinen opetus EU kokoustamisesta oo: enkkuperseet  ovat erikoistuneet vain yhteen taitoon esittämään kokouksessa ilmitulleet hyvät esitykset ominaan ja kirjaamaan ominaan, germaaninen kanssa tulee toimeen ,ranskalainen tyhjää puhetta suoltava paskalinko huolehtii taustamelusta.  Arviosi Brysselin baareista sekä EU kansallisuuksien baarikelpoisuudesta. 

Pohjois-Koreassa odotetaan jo innolla Suuren johtajan syntymäpäivää 8.1.18 . 

Näytä koko viesti
Pohjois-Korea - 30.11.2017 10.22

Käytin kielikuvaa tosin voittamattoman kansanarmeijan ohjukset voi laukaista vaikka Pullasorsan laserkatse ovat ne niin edistyksellisiä. Haesong 15 on niin iso että sen varjo pimentää auringon läntisellä pallonpuoliskolla eivätkä jenkit näe torjua sitä.

Lukija  joita kiinnostaa sotilaallinen tilanne ja skenaariot pohjois Koreasta löytää www.maanpuolustus.net sivujen  Käynnissä olevat sodat.....Korean sota 2 osasta hyvää materiaalia sotilaallisesta näkövinkkelistä

Näytä koko viesti