Olet täällä

Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 6.11.2017 03.01

Turmsin ajatus, että maailma/maailmankaikkeus ilman ihmisiä olisi parempi paikka, on osa syväekologista maailmankatsomusta. Syväekologiaa voisi luennehtia uskonnoksi, jossa koskematon luonto on pyhä itseisarvo ja ihminen paha syntinen saastuttaja. Ihan johdonmukainen jatkumo aattelle on, että muut planeetat on syytä jättää rauhaan kun olemme saaneet jo maassa niin paljon "pahaa" aikaan.
Toinen johdonmukainen, tosin radikaali,  jatkumo aattelle on ihmisten kannustaminen itsemurhaan tai joukkotuhonta, joihin mm. yksi aatten oppi-isistä Pentti Linkola on tiettävästi kannustanut ilman sen suurempaa kohua. Näistä lähtökohdista yllättävän suosittu ja vähemmän kritisoitu aate , mutta syyllistäminen ilmeisesti toimii, kuten monissa muissakin uskonnoissa.

Itse toivon, että ulkoavaruutta aletaan asuttaa elinaikanani.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 25.8.2017 02.13

Mitä bookkereita käyttäen oli tälläinen arbtraasi mahdollinen? Ymmärrän toki, ettei tätä mahdollisuutta enää ole. 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 23.8.2017 04.24

Täytyy vihdoin itsekin osallistua keskusteluun. Kiitos Jens erinomaisesta blogista!

Hauskaa, että nimenomaan Jensin blogissa on parasta pohdintaa tulevasta koitoksesta. Kun matsi ilmoitettiin tapahtuvaksi ounastelin kertoimien olevan n.1.03-1.06 Floydille ja hämmästyin sen hetkisestä 1.14 tasosta. Fanirahavirtojen Conorille täytyy olla melkoiset- ymmärtävätköhän kaikki Conoria betsaavat edes kyseessä olevan nimeonmaan nyrkkeilyottelun...

Mielestäni on melkoinen once in the life time mahdollisuus kun yhdistetään näin jättimäinen odotusarvo näin isolle ennakkosuosikille.

Monella vedonvälittäjällä saattaa olla vaikeuksia tasapainottaa kohdetta ainakaan omassa bookissa. Pinnaclen kerroin vaikuttaisi jopa siltä että pulju on ottamassa omaa positiota (kuulin vuosia sitten että Pinnacle positioisi itsensä joissain kohteissa smart moneyn kanssa, mutta tämä siis puhtaasti kuulopuhetta).

En kokisi yllättävänä, että Floydin kerroin laskisi reilusti juuri ennen matsia; ammattivedonlyöjillä on kassa koko ajan kierrossa ja monet näistä ottavat varmasti todella ison position, mutta eivät voi tehdä sitä kovin aikaisin. Tosin samaan aikaan myös luulisi fanirahavirtojen olevan suurimmillaan, joten nähtäväksi jää..

Näytä koko viesti