Olet täällä

Arsin matka vapaaherraksi - 10.1.2016 11.47

Sijoitustietoa on tullut seurattua päivittäin sen olemassaolon alusta saakka, mutta vasta nyt päätin tehdä tänne käyttäjätunnukset. Ja ihan vain siksi, että pääsin peukuttamaan yllä olevaa postausta. Hieno aloitus blogille! Itselläni on vähän samantyyppiset taustat ja tavoitteet, joten samaistuminen oli helppoa.

On muuten täysin totta tuo, miten hankalaa sijoittamisesta keskusteleminen on esim. omien tuttavien kanssa. Itse olen huomannut, että yleisin reaktio on se, että vastapuoli mieltää keskustelun aloittajan haluavan vain rehennellä varallisuudellaan, vaikkei kyse ole lainkaan siitä. "Eihän sitä nyt tavallisella työssäkäyvällä mitään rahaa sijoitettavaksi jää, rikkaiden hommaa", nämä tällaiset argumentit on kanssa tullut kuultua turhan useasti. Ja samalla kaverilla voi vaimonsa kanssa olla 250k asuntolainaa, koska se on ihan normaalia...

Jatka blogin suhteen samaan malliin! Ehkä sitä voisi itsekin vielä jonain päivänä rohkaistua ja aloittaa oman blogin, jos saisi sen kautta pientä tolkkua näihin omiin "tuulipukusijoitteluihin".

Näytä koko viesti