Veljekset Rytsölät, Jukka Keitele ja mitä muita näitä nyt on? -

Hei!
 

Hieno lanka hyvästä aiheesta! Minulla tulee ensiksi mieleen Riot-Onin heput, joista on tehty myös hyvä dokumentti. Kuvaa hienosti teknokuplan aikaista rahalla riehumista. Itseäni kiinnostaisi myös paljon kasinotalouden ajan menestyjät ja rysähtäjät. Tuntuu, että silloin jaettiin paljon maamme pelimerkkejä uusiksi. Mikäli suht objektiivista kirjallisuutta aiheeseen liittyen löytyy voisin mielelläni lisätä ne lukulistalleni.

 

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa -

Olen samaa miettinyt jo kauan, mutta mitä tarkemmin Teslan liikkeitä seuraan sitä epävarmemmaksi tulen. Ajoitus tuntuu jokseenkin todella vaikealta. Optiot ovat yksi vaihtoehto millä siihen voisi osua. Meinasitko ihan päiväliikkeiden mukaan shorttia vai jotain pidempiaikaista?

Näytä koko viesti
Yksi numero nettovarallisuuteen lisää -

Hei!

Kerro ihmeessä, jos löydät järkevän hintaisen ETF:n. Kyseistä maata ja hajautusta olen itsekin miettinyt. Mielestäni Kiinan ote ja sen tuomat omat riskit ovat Vietnamia hieman jarruttava tekijä. Muuten näkisin Vietnamin olevan kelpo valinta kehittyväksi markkinaksi salkkuun. Intia on toinen mitä olen miettinyt, mutta en sen liiemmin asiaan perehtynyt. Modin tekemä rahareformi oli typerä veto, toi kursseja alas ja herätti huomioni. Nykyistä tasoa en tosin ole hetkeen tarkistanut. 

Tässä lyhyesti Vietnamista: http://www.economist.com/news/leaders/21703368-vietnams-success-merits-…;

sekä Kiinan riskeistä: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-02-15/goldman-warns-of-chi…

Näytä koko viesti