Olet täällä

Pikkupron HömppäBlogi - 29.1.2023 01.01

tonza kirjoitti:

 

Raise Your Weapon kirjoitti:

En tiedä mitä mieltä olen sun ikäisen henkilön seksiturismista parikymppisten kanssa...

 

Tinderissä kaikki tietävät mikä pelin henki on ja ovat siellä omasta tahdostaan.

Hyvä blogi tämä eikä moralisoimista, mutta tinderin(kään) suhteen todellisuus tuskin noin ideaali on. Inhorealistin pilkunnussintana...

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 15.10.2022 12.43

Jääkarhu kirjoitti:

On kyllä kummallista Muskheitterien rinkirunkkausta kun katsoo miten paljon yläpeukkuja JR:n päivitys keräsi. Onnea kuitenkin onnistuneesta Twittertreidistä. Jos Musk ei ole visionääri joka on "jalustansa" ansainnut niin kukahan sitten? Ei taida Muskia ihan hirveästi kiinostella onko hän jossain maailman top5 rikkaimpien listalla, tämän ymmärtämiseen ei aivan hirveän kovaa ihmistuntemusta tarvita. Eli ei tule Muskia valitettavasti vituttamaan kuin pientä oravaa vaikka listoilta tipahtelisi... Raha on hänelle vain lähinnä väline toteuttaa visoitaan. Mies ei näytä edes erityisesti nauttivan monista julkisista esiintymisistä. En pidä itseäni minään Muskfanina edes, mutta kyseessä on objektiivisesti ajatellen yksi ihmiskunnan tulevaisuuden ja kehityksen kannalta tärkeimmistä elossa olevista ihmisistä. Hän on myös moninkertaisesti älykkäämpi kuin esimerkiksi täällä häntä haukkuvat JR ja Aki, jotka ovat fiksuja myös. Hänellä lienee yleensä syynsä miksi sanoo tai tekee jotain, kaikki näihin vaikuttava info ei ole julkisesti saatavilla. Maailma kaipaa enemmän Muskin kaltaisia aikaansaavia visionäärejä, joilla ei todellakaan ole jalat maassa vaan vaikkapa Marsissa tässä tapauksessa. Maailma kaipaa vähemmän katkeransävyisiä nettifoorumijauhajia. Sitä ei pari typerää poliittista twiittiä mihinkään muuta. On muutenkin jotenkin huvittavaa miten tunteisiin ihmisllä menee kun joku twiittaa jotain saati kirjoittaa anonyymille nettifoorumille skeidaa. Kumpaankaan asiaan ei voi itse vaikuttaa mitään ja tätä tapahtuu jatkuvasti. Toki tähän syyllistyy välillä itse kukanenkin, mutta pieni hapenotto nettikirjottelusta/lukemisesta voi tehdä välillä ihmeitä.

Käytit aika paljon merkkejä 11 yläpeukkua vastaan ja sait peukkuja reilusti sitäkin enemmän. Kummallista on :) kuka runkkaa ja kenelle...

Ps. Musk ei herätä sen suurempia intohimoja itsessään. 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi - 15.10.2022 12.37

S

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 28.9.2022 09.23

Hesu kirjoitti:

= Biden uhkasi Venäjää, nyt toteutettiin uhkaus jotta näytetään ettei peräännytä. Pommit asennettiin harjoituksen yhteydessä. Biden uhkasi vielä erikseen seurauksista mikäli Venäjä järjestää kansanäänestyksen itä-Ukrainan valloitetuilla alueilla ja pommi räjähti, kun äänestys oli käynnissä.

Minusta tämä on loogista. Se ei ole loogista, että Venäjä tuhoaa omaisuuttaan saamatta siitä mitään hyötyä.

"Tietäkää, että me räjäytetään putki! Mutta se tehdään sitten sillee salasesti ettei kerrota, että oltiin me, niin tietävät perääntyä"

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 17.9.2022 11.55

petteri kirjoitti:

 

Artsipappa kirjoitti:

Mikä olisi Petterin mielestä siis oikea strategia? Pitää teknolgiapakotteet päälle, mutta ostaa energiaa? Mielestäni tuo ole ei mahdollista. putin sanoi itse, että putki pysyy kiinni kunnes pakotteet poistetaan.

 

Tähän tilanteeseen ajautuminen on suuri virhe. Kyse on pitkästä prosessista, jossa Euroopalla on ollut paljon mahdollisuuksia pitää energia liikkumassa. 

Se nyt alkoi siitä että kun Nordstream 2 blokattiin, Venäjän 600 miljardin euron varat jäädytettiin, ei haluttu maksaa energiasta millään vaihtokelpoisessa valuutalla, rajoitettiin kaikkea kauppaa, ajettiin hintakattoja energialle, rajoitettiin öljyntuontia jne. 

Sitten ihmetellään miksi kaasu virtaa niin huonosti Eurooppaan, äly hoi älä jätä! 

Juuri nytkin olisi varmaan neuvottelemalla mahdollista saada kaasu virtaamaan avaamalla Nordstream 2 - putki tai ostaa Suomeen kaasua tai sähköä ruplilla. Mutta nyt Euroopassa jäädytään ja tuhotaan talous mieluummin. 

 

Niin, en vaan edelleenkään näe miksi terroristeiltä pitäisi ostaa mitään ja tukea sotaa, vaikka sattuukin omaan nilkkaan. Pitkällä tähtäimellä on kai hyvä, että eurooppa ei ole riippuvainen venäjän energiasta. Lyhyellä tähtäimellä osumaa toki tulee.

Näytä koko viesti
Venäjän tilanne - 17.9.2022 01.13

petteri kirjoitti:

Kun on ollut jo pitkään selvää, että riittävillä sotakalustotoimituksilla ja rahansiirroilla Ukraina voittaa ajan kanssa sodan on vaan ollut tyhmää rampauttaa Euroopan talous voimakkaalla pakote- ja vastapakotekierteellä. 

Tartun minäkin tähän. Onko tuo noin selvää? Siis tarkoitan, että eikö osa pakotteiden tarkotusta ole, että venäjä ei pääse uusimaan sotakalustoaan ja siten lännen sotakalustotoimituksetkin ovat tehokkaampia.

Näytä koko viesti
Kryptovaluutat sijoituskohteina - 30.1.2022 12.03

Edit. poistettu

Näytä koko viesti
Onko päiväkauppa/treidaus hyödyllistä? - 8.1.2022 04.54

Alkuperäisellä väitteellä kai viitattiin hyvinvoinnin kasvattamiseen. En ole ekonomisti, joten en paljoakaan osaa aiheeseen sanoa, mutta keskustelussa näyttää olevan kysymys siitä miten käsitteitä esim. bkt, lisäarvo, kansantalouden kasvu, työn tuottavuus jne. voidaan rinnastaa. Ihan vain mulla pointtina esim. se, että viimeksi kuin joku vuosi sitten tarkistin myös harmaa kauppa (ml. huumekauppa) lasketaan mukaan bkt:seen. Eli kaikki lisäarvo tai bkt:n kasvu ei automaattisesti ole hyvinvoinnin kasvua (?) enkä typistäisi kaikkea aina lisäarvoon. En näe pahana, että bkt:n rinnalle tuodaan hyvinvoinnin käsitettä (vaikka itsekin näen bkt:n tällä hetkellä parhaana mittarina myös hyvinvoinnin kasvulle). Onko tämä muuten jotenki vasemmistolainen ajatus, että ns. puhdas bkt ei kelpaa ;) ?

Päiväkauppiaiden arvosta en osaa sanoa mitään.

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 5.12.2020 03.01

https://helda.helsinki.fi/handle/10138/322299

Pdf: https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/322299/Tyopapereita157_saavutettava.pdf?sequence=1&isAllowed=y

Tuolla alkuperäinen julkaisu. Todella rasittavaa, että näitä hyvin harvoin suoraan linkitetään nettijuttuun mukaan.

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 5.12.2020 01.07

Ei ihan tänään, mutta lähipäiviltä, ostettu Markel (MKL) @ 990 USD. Keräilty on aiemminkin hiljalleen myös alempaa ja vähän ylempääkin.

Näytä koko viesti