PikkuSijoittelijan elämän ihmettelyä -

Millaset pelit Kaliforniassa oli? Minkä kokosta ja minkä tasosta teksua ja omppua siellä pyöri? 

Näytä koko viesti
Pakolaisaallon vaikutus asuntosijoittamiseen? -

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/mininipalkat_saksa_ehdotus-41404

Saksassa käymässä juuri kuten ennustin, eli minimipalkoista ollaan luopumassa. Kohta leikataan varmaan sosiaaliturvasta isolla kädellä. Miten tämä tulee vaikuttamaan eri osakkeisiin? 

Näytä koko viesti
PikkuSijoittelijan elämän ihmettelyä -

Itse en ole perehtynyt juurikaan Sagaan, mutta voiko EU:n suunnalta tulla kielto turkistarhaukseen? Luulisi siellä olevan käynnissä suuri lobbaus puolesta, että vastaan. 

Ja tuohon pakolaiskysymykseen: on itsestään selvää, ettei valtiolla voi olla avoimia rajoja ja hyvää sosiaaliturvaa. Oma veikkaus on että sosiaaliturva ajetaan alas joko maahanmuuttajilta tai koko väestöltä.

Näytä koko viesti
Työvoiman tarjonnan lisääminen luo työtä -

Jos maahan tulee tätä vauhtia luku- ja kirjoitustaidotonta porukkaa tähän tahtiin vähänkään pidemmän aikaa, on väistämätöntä, että joko maahanmuuttajien tai koko väestön sosiaaliturvaa tullaan laskemaan huomattavasti ja työn hinta joustaa alaspäin. Suomesta tulee enemmän USA:n kaltainen talous jossa matalapalkka-aloilla pitää tehdä pitkää päivää pysyäkseen hengissä. Monien mielestä tämä saattaa olla toivottavakin kehityssuunta.

Näytä koko viesti
Pakolaisaallon vaikutus asuntosijoittamiseen? -

Kun

bullero kirjoitti:

Periaatteessa riippuu toki vuokralaisesta, mutta mamulle vuokraaminen nyt ei välttämättä niin paha case ole kuin nistille. Ensimmäinen tuskin paskoo kämppää ja vuokra tulee varmasti perille, toisen kanssa vähän niin ja näin ja no en ite ainakaan lowlifeille vuokrais. 

Itellä kävi mielessä lähinnä Kemijärven kaltaiset mestat, joissa paljon työttömyyttä, halpoja OK-kuntoisia taloja ja heikko huoltosuhde. Luulis mamuviraston suosivan mielummin tälläisiä kuolevia paikkakuntia -> kunnan talous rullaamaan tukirahoilla -> yrittäjyyttä jne jne. Asumiskustannustenkin takia jo iso bonari. Ei tässä sentään aleta pakolaisilta preferenssejä kyselemään ruksi lappuun kehä3n sisältä asuntotoive tyyliin.

ts miksi pahentaa entisestään pk-seudun asuntomarkkinoita, ainoa syy mitä itse keksin on että täällä entuudestaan huomattava mamupopulaatio, joka tietty viherhippien mielestä edesauttaa integroitumista. Ei kyllä mun mielestä -> paras tapa kotoutua on oppia kieltä ja sitä kautta ehkä päästä opiskelemaan/työelämään. Samaa kieltä puhuvien kanssa eristäytyminen takaa vain sossurottailun jatkumisen. Tästä itsellä ihan empiirisiä havaintoja mm. kotini alakerrasta.

Maahanmuuttajathan saavat päättää itse missä asuvat ja hakeutuvat suuriin kaupunkeihin muiden maahanmuuttajien pariin. Perussuomalaisethan esittivät, että sosiaaliturvan varassa elävät maahanmuuttajat pitäisi sijoittaa tasaisesti ympäri maata, mutta se taas vihervasemmiston mielestä vastoin ihmisoikeuksia ja perustuslakia. Luulisi Keskustan haluavan myös sijoittaa maahanmuuttajia muuttotappiokuntiin, jotta saadaan pidettyä maaseutua eläväisenä ja maahanmuuttajat paremmin integroitumaan yhteiskuntaan.

Näytä koko viesti