Lisämiljoonia peesaamalla -

Mielestäni puistojuomisessa kyse ei ole välttämättä rahasta, vaan muusta. Meillä on Stadissa hienot puistot ja rannat, miksipä ei nauttisi niistä? Ulkona ei tule valomerkkiä, eikä tarvitse jonotella kuten terasseilla. Musana ambient. Voi nautiskella sopivat virvokkeet omaan tahtiin, katsella vuoden kiertoa, eläimiä, luontoa. Välillä tsekkailla kurssit kännykällä.

Toinen juttu on valikoimat. Jos haluaa tehdä gin tonicin, niin hyvin harvassa baarissa on esim. tonicia zerona. Omilla baarikäynneilläni en ole törmännyt Stadissa vielä yhteenkään paikkaan, jossa olisi kevyttä tonicia. Tämä on jotenkin nurinkurista... Eikö nimen omaan baareissa pitäisi olla kivat valikoimat? Toki varmaan jossain saa tilattua zerona, en sitä epäile. Sama juttu Hartwallin kevyen lonkeron kanssa, sitäkin on harvassa mestassa listoilla. Se valkoinen 5,5 prosenttinen on mielestäni kiva juoma. Kaikista kaupoista se löytyy.

Mielestäni puistojuomisen hankaluuksia ovat lähinnä talvi ja wc:n puuttuminen. Joskus toki myös sade. Talvea vastaan voi pukeutua, ja oluen sijaan voi suosia väkeviä.

Näytä koko viesti