Olet täällä

Veikkaus, rahapelimonopoli - 19.10.2021 09.41

Olisi mukavaa että asiasta keskusteltaessa siitä ymmärrettäisiinkin jotain, että keskustelussa voitaisiin saavuttaakin jotain, tätä samaahan on toki kaivattu myös julkiseen keskusteluun koko ajan..

Pointtihan on tosiaan se, että lisenssijärjestelmä asettaa kaikki toimijat samalle viivalle ja pakottaa toimimaan samojen sääntöjen ja sääntelyn puitteissa eli kun käsket ajamaan noiden mainitsemiesi asioiden muuttamista, ne muuttuvat siinä ihan itsestään, jos lain asettajat niin haluavat. Eli ulkomaisetkaan säännellyt pelintarjoajat eivät pysty mainitsemiasi asioita tekemään ilman sanktioita. Samalla pystytään peliongelmaa vastaan taistelemaan paremmin, niinkuin esimerkiksi Ruotsissa, jossa pystyy yhdellä klikkauksella sulkemaan itsensä pois jokaisen laillisen operaattorin peleistä lopullisesti.

Artsipapankin esiintuoma Veikkauksen käsittämätön korruptio on sitten tietysti vielä asia erikseen.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 18.10.2021 11.19

Sijoittaja-x kirjoitti:

Täällä käydään varsin yksipuolista keskustelua asetelmalla monopoli ei toimi, maksublokit ei toimi ja lisenssijärjestelmä tuo autuuden. Ymmärrän tämän, mutta olisiko jossain vaiheessa myös hyvä keskustella näiden (ilmeisen toimivien ja eettisten) maltalaisten casinoiden toiminnasta muutama sana. Veikkaus ei käsittääkseni sorru esim. näihin kyseenalaisuuksiin:

- Rahaa saa talletettua sisään sekunneissa, mutta kun haluaa tehdä noston, toimitetaan KYC dokumentteja ja niiden vahvistamiseen menee yrityksestä riippuen tunteja tai päiviä. Aika erikoista, että nämä KYC paperit ei kiinnosta talletusvaiheessa ketään? Veikkaan että suuri osa peliongelmaisista säästäisi rahansa, jos kilahduksen hetkellä pitäisi alkaa toimittamaan passikopioita ennen kuin saa depottua rahaa sisään.
 

-Talletus- yms. rajat ovat vastuullista toimintaa, mutta ketä palvelee 100€ kuukausiraja, jos sen saa poistettua 24 h odotusajalla kokonaan?

- Kotiutuksen peruutus. Hieno innovaatio, jolla jo kertaalleen järkiinsä tullut peliongelmainen saadaan lopulta kairattua.

- Asiakaspalvelun erinäiset syyt kieltäytyä tai viivyttää voitonmaksua esim. olet pelannut jonkin höpöhöpö ilmaispyöräytyksen (arvo yhteensä 0,50€), minkä johdosta et voi nostaa 5000€ kotiutusta.

Olisiko lisenssijärjestelmän puolestapuhujien hyvä ajaa myös yllä olevien asioiden muuttamista samalla kun syyttävät Veikkausta ja monopolijärjestelmää peliongelmaisten moraalittomasta kohtelusta?

 

Mietippä vaikka sitä, että jos tämäkin maltalainen toimija olisi lisenssin ja sitä kautta Suomen lain piirissä, näitäkään väärinkäytöksiä ei tapahtuisi.

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 23.9.2021 04.51

THAIMING kirjoitti:

 

Alias kirjoitti:

Tai kääntäen toisinpäin, saako maksuliikenne-esto listalle joutunut yritys palvella suomalaisia asiakkaitaan normaaliin tapaan mikäli asiakas käyttää rahansiirroissaan esimerkiksi nettilompakkoa?

 

Ainakaan Norjassa ei vielä tänäkään päivänä peliyhtiöt ole lopettaneet toimintaansa, vaikka valtio on yrittänyt blokata maksuja jo ainakin kuusi vuotta.

Jotkut pelintarjoajat ovat toki potkineet norjalaiset pelaajat kokonaan pois, koska eivät halua tarjota pelejä ns. harmaan alueen maissa.

Näytä koko viesti
Eurot poikimaan - miljonääriksi seitsemässä vuodessa - 10.5.2021 10.47

Ainakin Partylta tulee usein just tollasia vetotarjouksia.

Näytä koko viesti
Rahapeliyhtiöt - 12.3.2021 11.15

JAG67 kirjoitti:

Aspiressa lienee parempi hype- ja ihan realistinenkin globaalien markkinoiden valloituskerroin, joten siinä mielessä pelkät fiilispohjaiset tuntemukset valitsisivat Aspiren tuolileikin voittajaksi.

Ihan mielenkiinnosta, mihin perustuu Aspiren realistinen maailmanvalloitus? Ja olisiko siis kyse siitä, että isoimmat pelilafkat ottaisivat Aspiren alustan käyttöön, vai että Aspiresta tulisi ihan rahapelientarjoajana maailman suurimpia?

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 28.1.2021 10.14

Kuura kirjoitti:

Todennäköisesti ollut twitter/wsb jonkun editoima kuva mutta voin olla väärässäkin

Joo siis todennäköisemmin varmaan onkin muokattuja kuvia, mutta tollasta tuli vastaan, eikä tässä nyt enää oikein mikään yllätäkään.

Näytä koko viesti
Reddit Wallstreetbets - 28.1.2021 09.53

Siis mitä helvettiä, nyt Robinhood myy automaattisesti ihmisten puolesta noita GME:n osakkeita liian suuren riskin takia, eikä myyntiä voi itse perua?!

Samalla shortteja oli ainakin jossain vaiheessa 250% floatista. Ei kuulosta millään tavalla epäilyttävältä.

Näytä koko viesti
Joutomiesten vertaistukiryhmä - 5.1.2021 11.15

Harmi ettei 6600e/kk tienaavalla ole rahaa opiskella yhtään mitään. 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 21.12.2020 08.27

100 jaardiahan on jotain 91 metriä ja veikkaan että loputkin viestistä on tarkkuudeltaan samaa luokkaa.

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 10.12.2020 07.10

Väkivallalla uhkaamisetkaan ei oikein sovi sivistyneeseen keskustelukulttuuriin.

Näytä koko viesti