Usa Vaalit 2020 -

NY Timesin sivut. Sieltä voi seurata vaalipiireittään laskentaa. Puhelin ei anna linkittää valitettavasti.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Biden vie sekä Ga että Pa. Georgiassa saatiin viimeinen Trump myönteinen vaalipiiri laskettua ja loput äänet tulee 80 prosenttisesti Bidenille. 

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Neljä vuotta sitten olin varma Trumpin voitosta ja tämä varmuus perustui lähes kokonaan Markku Ruotsilan kirjoihin ja kirjoituksiin, vaalijärjestelmä tietty yllätyksen mahdollistajana. Ruotsila kirjoitti vuonna 2008 kirjassaan kristillisen oikeiston pettymyksestä Bushin neokonservatiiviseen politiikkaan ja lupauksien pettämiseen. Näki jo silloin mitä on tulossa, eli radikaalimpi ja erilainen konservatiivinen ehdokas.

Nyt uskon Bidenin voittoon ja sitä ajatusta tukee suurin osa datasta. Tuntuisi oudolta että lähes kaikki analyysit olisi taas pielessä eikä mitään olisi opittu neljässä vuodessa.  Tästä johtuen rohkastuin laittaa pari hunttia Bidenille kun Unibet kakkosen kertoimen sille kesällä antoi.

https://www.verkkouutiset.fi/kristillinen-oikeisto-operaatioon-donald-t…. Tämä on oikeastaan ainoa reitti miten Trump voi vielä voittaa ja ihan mahdollinen sellainen. Ruotsila jos joku tuntee kristillisen oikeiston ja republikaanien koneiston voiman. Kirjoituksessa on silti muutama ajatusvirhe ja selkeä kärjistys. Yhdysvalloissa perustuslaki takaa ehdottoman uskonvapauden ja Ruotsila on itse alleviivannut tätä ja  sanonut tämän rohkaisevan ihmisiä olemaan uskovaisia, eli se ei ole uhattuna. Olennaisinta jutussa on silti se, että 60 miljoonaa herätyskristittyä jätti äänestämättä. Miksi he äänestäisivät tällä kertaa? Tuskin siihen sähköpostit ja soittamiset auttaa. Oma arvioni joka perustuu ei mihinkään, on se, ettei he äänestä nytkään sen aktiivisemmin. Heille maallinen valta ja maallinen johtaja on toisarvoinen asia. He jatkavat elämäntapaansa huolimatta siitä kuka on presidenttinä. He ovat luultavasti niitä "oikeita" kristittyjä joille Trump näyttäytyy hieman koomisena hahmona. 

 

 

Näytä koko viesti
Neste -

Vaken kautta valtion omistus nousee yli 44 pinnaan.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

En niin paljon pollstereista tiedä mutta ainakin Rasmussenin pitäisi olla tunnettu siitä että löytävät Trumpin hiljaiset kannattajat. Tästä myös republikaani dosentti Markku Ruotsila puhunut ja siksi Ohion polli hyppäsi silmille.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Rasmussen mittautti Ohion 49-45 Bidenille. Kuten kaikki tietää Trumpin pitää Ohio voittaa, eli vaikeaksi menee Trumpin kannalta.

Näytä koko viesti
Usa Vaalit 2020 -

Unibetin kertoimet tänä aamuna: Biden 1.91, Trump 1.93. Erikoista.

Näytä koko viesti