Olet täällä

Kryptovaluutat sijoituskohteina - 14.3.2021 12.28

Aika ruusuinen kuva täällä Ethereumista tulee, kun keskustelijoissa on vain yksi kryptojen tuntija joka sitten sattuu Ethereumista pitämään. Hankkikaa ihmiset tietoa monista lähteistä jotta löytyisi se mahdollisimman neutraali kulma. Tämähän pätee tietysti kaikkeen, mutta ehkä kryptoissa on poikkeuksellisen paljon intohimoa ja heimolaisuutta eri valuuttoja/projekteja kohtaan. Ei hyökkäys Castelieroa vastaan, asiallista tekstiä.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 1.9.2020 02.19

Fiilismies kirjoitti:
...

Sori, tarkoitin 'artikkelilla' tota pylväsgraafia jonka olit kyllä jakanut jo päiviä aiemmin. Tästä oli löytynyt ilmeisesti ainakin sellainen flaw että graafin tietolähteenä oli käytetty hintaa, joka oli korkeampi kuin uuden identtisen Teslan hinta. Käsitin että oli muutakin, mutta tuo on jo yksinään aika paha.

Kommenttisi confimation biaksesta olettaa että Tesla olisi oikein hinnoiteltu. Hinnan käyttäytyminen lyhyellä aikavlillä on irrelevantti arvoon nähden. Itsekin uskon vielä Teslan kurssin nousevan, mutta pitkällä aikavälillä laskevan. Confirmation biaksesta kärsivä fundasijoittaja etsisi yksipuolisesti tukea näkemykselleen alihinnoitellusta firmasta. Juuri tämä on ulkopuolelle näkyvä vaikutelma toimistasi - nimenomaan vaikutelma. Toivon siis että olen väärässä ja erityisesti sun kaltaisella exposurella vietät aikaasi ylipainossa bearien matskua tutkien vaikka et niitä julkisesti jaa tai kommentoi.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 30.8.2020 03.50

Toi artikkeli arvonsäilytyksestä on jo yleisesti hyväksytty debunkatuksi? Taisipa olla Twitterissä jakamasi artikkelin kommenteissakin. Välillä haiskahtaa confirmation biakselta tämä homma.

Näytä koko viesti
Tesla Motors ja vinoutunut todennäköisyysjakauma - täydellinen shortti vai shorttaajan mahalasku? - 29.6.2020 07.43

Pakkohan se on muskoa kun alkaa olla aika reilu siivu varallisuudesta yhdessä hevosessa.

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 9.5.2020 01.32

Ihan yleisellä tasolla mainittakoon että vaikka on älykäs ja hyvä jossain toisessa asiassa, tämä henkilö voi olla täysi maallikko muissa asioissa. Tätä ilmiötähän näkee valtavasti somessa ja perinteisessä mediassakin, missä toisen alan asiantuntijaa tai muuten arvostettua henkilöä pyydetään antamaan näkemyksiään asioihin.

Näytä koko viesti
Selvityspyyntö verottajalta CDF-kauppoihin liittyen, kakka tuulettimessa - 17.3.2020 12.15

Ei tarvinnut alkaa nickiä vaihtamaan yes

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 14.3.2020 06.17

Ennustaminen on myös oma lajinsa. Kautta aikojen kaikkien kriisien/sotien/pörssiromahdusten ym. kohdalla joku on aina ennustanut oikein. Se voi olla tuuria tai taitoa, mutta yksittäinen oikeaan osuminen ei kerro kumpi on kyseessä.

 

Tähän liittyen muuten oiva video: https://www.coursera.org/lecture/financial-engineering-2/statistical-biases-in-performance-evaluation-0z7gH

Näytä koko viesti
Uhkapelaajan tie kohti Hernesaaren kattohuoneistoa - 12.3.2020 07.19

Mitäs Jensin Tesla-shortille kuuluu?

Näytä koko viesti
Nordea - 28.2.2020 07.58

Finanssisektori on tosiaan erittäin syklinen ja lisäksi kun kansa myy indeksiä niin sillon lähtee siihen kuuluvat yhtiöt laitaan eli hinnalla millä hyvänsä.

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 28.2.2020 03.46

Velho, tässä videossa Aswath Damodaranin pohdintaa aiheesta: https://youtu.be/1vJdCpVxO7s

Näytä koko viesti