Olet täällä

Random Walkerin matka osakemarkkinoiden maailmassa - 13.8.2019 05.40

Hei Jarkko

Onko strategiasi ostaa ja pitää ja ottaa osingot vai onko sinulla kaikille myyntiohjelma? Eli kevensitkö esim. Renkaita tai Konecranesia 40€ tienoilla? 

(Olen molemmissa mukana + Nordea, Oriola, Orion, Tikkurila ym. käytännössä B&H, koska en osaa oikein ajoittaa)

Kiitos hyvistä kirjoituksista. Niitä on aina mielenkiintoista lukea.

 

Näytä koko viesti
Sijoitustiedon kysymysketju - 8.8.2019 01.48

Moro kokeneemmat.

Toimiiko pörssikaupassa FIFO periaate (tai mikään) jos on samalla hinnalla toimeksiantoja? Sattui pieni myyntierä, josta on myyty kaksi epämääräistä palaa ja ihan vähän jäljellä. Sitten  välissä on tehty muita kauppoja samalla välittäjällä isommilla määrillä.

Näytä koko viesti
Yleiselektroniikka - 6.8.2019 02.40

https://www.arvopaperi.fi/porssitiedotteet/yleiselektroniikka-oyjn-halli...

Yleiselektroniikan hallitus katsoo Ostotarjouksen arvioinnin kannalta olennaisina pitämiensä seikkojen ja osatekijöiden perusteella, että Preato Capitalin tarjoamaa vastiketta osakkeista on pidettävä Yleiselektroniikan osakkeenomistajien kannalta alhaisena.

Tähän päädyin itsekin. Ostajalla on nyt yli 61% osakkeista ja ostaja saa varmaankin yli 2/3 kaikista osakkeista, joten lieneekö tässä isoa riskiä, että jatkossa pienomistaja jää jalkoihin? Onko vastaavista tapauksista kokemusta? Tiedän että moni odottelee esim Cityconin vastaavaa pakollista ostotarjousta.

Toisaalta positio on pieni, joten voin ihan hyvin katsoakin tämän loppuun.

Näytä koko viesti
Lehto Group - 1.8.2019 11.14

Hei.

Jorma Nieminen ilmestynyt Lehdossa sijalle 62 (40t kpl). Nousee myös Ovarossa pikkuhiljaa. Eikös hänelläkin ole pitkä kokemus kiinteistösijoituksista?

Näytä koko viesti
Neste - 22.7.2019 07.58

vai koilliseen?

Näytä koko viesti
Yleiselektroniikka - 11.7.2019 06.15

Mitä mieltä tästä? Minulla sattui olemaan pieni potti näitä. Minusta alle kympin hinta on halpa millä mittarilla hyvänsä. Jos en hyväksy tarjousta niin jatkaneeko uusi omistaja ostamista pikkuhiljaa kohti 90% rajaa? Nyt näyttävät ostavan kaiken 8.65 tasolla 

Näytä koko viesti
Cramo - 24.6.2019 10.37

Hei 

Jakautuminen vaikuttaa hankalalta piensijoittajan kannalta. Adapteon myynnistä näyttää tulevan kallista. Mitä aiotte tehdä? Minulla on pieni potti Cramoa ja ajatus oli holdata ja katsoa. Olen nyt harkinnut jopa myymistä ennen jakautumista.

PK.

Näytä koko viesti