PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Alla vedonlynnin sääntö, joka koskee käytännössä kaikkia muita kuin pitkävetoa. Vakiossa on sama sääntö.

"Vedonlyöntipelien voittojen maksu voidaan aloittaa heti, kun pelikohteella on vedonlyöntitulos. Muuttuvakertoimisissa vedonlyöntipeleissä voitto, joka on vähintään kaksikymmentätuhatta (20 000) euroa maksetaan pelaajalle aikaisintaan kolmen viikon kuluttua oikean tuloksen vahvistamisesta. "

Pelitilillä saa tosiaan nykyisin olla 20K€ mutta koko voitto maksetaan pankkitilille, jos pelitilin saldo + voitto on yht. > 20 K€. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Kiitos vastauksesta. Pitää selvitellä. Me tehdään isoja kimppoja (> 3Ke) tietyille bonuskierroksille säännöllisesti mutta välillä on viikkoja ettei pelata. Hämmentävää on ettei Veikka anna pitää rahoja tilillä odottamassa seuraava panostusta vaikka on pitkä pelihistoria. Sitten kun sattuu vähänkin reilumpi voitto kohdalle, niin veikka pitää rahat itse 3 viikkoa kanissa vaikka ei voitonjako muutu enää ikinä. Samat protestisäännöt voimassa kuin siihen aikaan kun pelikuponkeja tarkistettiin käsipelillä. 

Näytä koko viesti
PikkuPro mutuilee sijoitushommeleita -

Asian vierestä mutta kenen kanssa / miten olet hoitanut tuon, että veikan tilillä voi olla 7K€? Ja turha kysymys, jos puhe oli muusta kuin Suomessa rahapelitoimintaa yksinoikeudella harjoittavasta yhtiöstä.

 

Näytä koko viesti
JR:n allokaatioblogi -

Muistelen sinun olleen julkisten tietojen perusteella Reveniossa merkittävä omistaja. Yhtiö kurssi on jatkanut vahvassa nousussa  jo vuosia ihan viime viikkoja lukuunottamatta. Jos seuraat vielä yhtiötä, näetkö edelleen nousupotentiaalia vai olisiko jo myynnin paikka?

 

Näytä koko viesti