Sijoitusnoviisien osakevalinnat vuodelle 2021 -

Smart Eye @ 210 SEK (23.12 päätöskurssi)

Markkina ei tunnu toimivan tehokkaasti ja näkemykseni mukaan tulee tarjoamaan Smart Eyelle kovaa nousua kerrointen ollessa korkealla. Vaikka markkinat tulisi alas niin tämä kyllä nousee. 

Näytä koko viesti
Admicom -
Lyyrikko kirjoitti:

Olen muuten ihmetellyt, miten firma saa raporttinsa kasaan alle viikossa Q3:n päättymisen jälkeen. 

Luulen, että Merasco Oy vääntää nämä kun toimivat  hyväksyttynä neuvonantajana.

 

Admicom avasi muutn tänään -4,5% ja sulkeutui +10,6%. Kova heilahtelu päivänsisäisesti.

Näytä koko viesti
Aspire Global -

Hienoa nähdä, että Aki lähti peesaamaan minua. Positiota lähdetty tuplaamaan jahka laskee vielä. Peliriippuvaisena jokainen osto tuntuu oikein tiedetyltä tuplaukselta.

Näytä koko viesti
Kolumni: Globaalien rahapelituottojen perässä Suomesta käsin -

On kyllä hankalaksi tehty. Soittelin Pareton Helsingin toimistolle ja tosiaan hoitavat vain instituutioasiakkaille. Ruotsiin jos soittelisi tosiaan onnistuisi myös tekemään yksityishenkilönä, en tosin ole varma meneekö tämä Pareton kautta. Opiskelijana ei ihan 100k€ ole nyt irroittaa tähän crying Katsotaan paljonko ehtii kiivetä perjantaina jos hyppäisi kelkkaan.

Kun juttelin Pareton henkilön kanssa letkautti hän, että kyllähän se on hyvä kun ihmiset tuntuvat pelaaman sitä enemmän mitä huonommin menee. Kumpaakohan hän nyt tarkoitti. Huonot ajat edessä ja ihmiset taas alkavat pelaamaan vai ettei nyt kannata osallistua antiin kun talous näyttää orastavaa kasvua?  surprise

Näytä koko viesti