Olet täällä

Terveystalo - 23.1.2023 07.39

hauturi kirjoitti:

Yleensähän nuo voi perua esim. vuorokautta ennen. Tässä tapauksessa aika oli ehkä samalle päivälle. Siitä huolimatta tietysti olisi oikein ja kohtuullista hyväksyä samantien tehty peruutus.

Pitäisi olla niin, että perumisen voi tehdä 24h ennen varattua aikaa tai 10 minuutin sisällä tehdystä varauksesta (kunhan varattuun aikaan on vähintään 1h)

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 3.1.2023 09.22

Innilator kirjoitti:

Jos saa edes yhtä paljon kuin viimeksi, 6000 ääntä siirtyy kokoomuksesta PSlle ja sillä pääsee kevyesti eduskuntaan. Kokoomus teki emämokan, taas.

Paljon vähemmällä kuin 6000 äänellä pääsee eduskuntaa. Halla-aho ääniharavana vie mukanaan aika monta. Viimeksi pääsi noin 2000 äänellä. 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 3.1.2023 06.38

kamula kirjoitti:

Itsellä keväällä tulossa ihan mahdottoman pohdinnan paikka, valinta Halla-ahon ja Rydmanin välillä ei tule olemaan helppo ja vain yhtä voi äänestää sad

Ei kai tuossa isoa ongelmaa ole. Ääni kummalle tahansa on ääni Persuille. Halla-aho on ääniharava joka tapauksessa. Willen jatkopaikka ei satavarma. Ääni Willelle vie Willeä eduskuntaan ja on mukava näpäytys kokkareille.

 

Näytä koko viesti
Päivän politiikka - 3.1.2023 12.00

Kilppari kirjoitti:

Liittyi sitten persuihin. Vieläkö riittää intoa tukea ja ihan äänestää?

Nyt taas riittää. Viime kerralla ei enää pystynyt äänestämään. Liian hapokasta menoa kokkareissa.

 

Näytä koko viesti
Eläköityneen optiospekulantin portfoliosijoitukset - 11.12.2022 08.21

Rahan arvon oppiminen on tärkeä taito. Se korkeakoulu kannattaa käydä nuorena. Itselläni on siitä syventävät opinnot suoritettu kiitettävin arvosanoin. Kaapissani on edelleen ainakin yksi 1980-luvulla saatu paita ja muutama muukin vaatekappale viime vuosituhannelta. 1980-luvulla raha oli minulle tiukassa, ei tosin yhtä tiukassa kuin 10-20 vuotta aikaisemmin. Rahan niukkuus (tarkemmin rahan käytön niukkuus)  on juurtunut syvälle takaraivoon. Jos palataan vaatteisiin, niin vaatekaappini sisällön massapainotettu ikäkeskiarvo on lähempänä 15 vuotta kuin 10 vuotta. Ei sen takia, etten voisi ostaa vaatteita useammin. Ongelmana on, etten voi heittää pois mitään, jota voi vielä käyttää.

 

Näytä koko viesti
Fortum - 8.11.2022 10.56

lehikar kirjoitti:
OYL 1:7
Yhdenvertaisuus

Kaikki osakkeet tuottavat yhtiössä yhtäläiset oikeudet, jollei yhtiöjärjestyksessä määrätä toisin. Yhtiökokous, hallitus, toimitusjohtaja tai hallintoneuvosto ei saa tehdä päätöstä tai ryhtyä muuhun toimenpiteeseen, joka on omiaan tuottamaan osakkeenomistajalle tai muulle epäoikeutettua etua yhtiön tai toisen osakkeenomistajan kustannuksella.

Kun valtio omistaa yli 50% osakkeista ja muu omistus on pirstaleina, niin käytännössä valtio päättää yksin asioista.

 

Näytä koko viesti
Veikkaus, rahapelimonopoli - 4.11.2022 08.36

EkeKeke kirjoitti:

Tampereella kysytään vaan casinokortti. Henkkareita ei ole ensimmäisen kerran jälkeen kyselty. 

Koska kävit viimeksi?

 

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 24.10.2022 08.14

Yksi iso ero yhtiömuotoisessa tai henkilökohtaisissa sijoituksissa on hankintameno-olettama. TVLn mukaan verotettava voi sitä hyödyntää, EVLn mukaan verotettava ei voi. Tämä vinkki niille, joiden pelikirjaan kuuluvat optiot.

Näytä koko viesti
Fortum - 28.8.2022 06.17

petteri kirjoitti:

Kun likviditeetti on sähköntuottajilla tiukilla ne eivät voi myydä tulevaisuudessa tuotettavaa sähköä samoissa määrin kuin aikaisemmin. Tämä tarkoittaa heikkoa tulevaisuuden sähkön tarjontaa.

Kyllä kai sitä sähköä on tarjolla tulevaisuudessakin samalla tavalla kuin nytkin. Sähköntuottajilla on vaan ongelmia lyödä tulevaisuuden hintoja lukkoon tässä vaiheessa

Näytä koko viesti
Fortum - 28.8.2022 05.43

Luultavasti näin

Näytä koko viesti