Olet täällä

Fortum - 28.8.2022 06.17

petteri kirjoitti:

Kun likviditeetti on sähköntuottajilla tiukilla ne eivät voi myydä tulevaisuudessa tuotettavaa sähköä samoissa määrin kuin aikaisemmin. Tämä tarkoittaa heikkoa tulevaisuuden sähkön tarjontaa.

Kyllä kai sitä sähköä on tarjolla tulevaisuudessakin samalla tavalla kuin nytkin. Sähköntuottajilla on vaan ongelmia lyödä tulevaisuuden hintoja lukkoon tässä vaiheessa

Näytä koko viesti
Fortum - 28.8.2022 05.43

Luultavasti näin

Näytä koko viesti
Fortum - 28.8.2022 04.34

petteri kirjoitti:

On päätöntä, että jos ja kun Fortum on myynyt vaikka vuodelle 2023 sähköä 70 euroa per MWh ja jos sähkön hinta nousee 270 Euroa per Mwh tasolle Forumin pitää asettaa valtavat 200 euroa per MWh rahavakuudet koko myydylle tuotannolle. Kyllä olemassa olevan luotettavan tuotantokapasiteetin pitäisi riittää pitkälti vakuudeksi sopimuksen toimittamisesta.

 

 

Mahtaako se 200e/MWh edes riittää. Hintahan voi nousta lisää. Indeksifutuureidenkin kohdalla vakuusvaateessa voi olla kymmenien prosenttien potentiaalinen hinnanmuutos sisällä

Näytä koko viesti
Kenellä on isoin? (Osakesäästötili) - 16.6.2022 08.32

jpkl:n kannattaa sulkea tuo OST ja avata sen jälkeen uusi. Tappion voi vähentää verotuksessa ja pääsee aloittamaan uudella pinolla

Näytä koko viesti
Norrhydro - 11.2.2022 04.29

Minulle ovat maksaneet jo 5 vuoden ajan

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 17.1.2022 11.29

petteri kirjoitti:

21.12 tehty ennusteeni HUS tartuntahuipusta 21.12 tai lähipäivinä eli jouluviikolla näyttää sairaalatilastojen perusteella osuneen aika nappiin.

Tammikuussa HUSin alueella todettuja uusia tartuntoja reilusti enemmän kuin joulun alla, vaikkei testeihin enää pääse yhtä helposti kuin aiemmin

 

Näytä koko viesti
Sijoitusyhtiön perustaminen, verotus ja taloushallinto - 16.1.2022 06.40

Tsekkaa Mandatum Trader

Näytä koko viesti
Betsson - 8.1.2022 09.04

luxa kirjoitti:

Nyt rupeaa kyllä kiinnostamaan yhtiö. 

Kaikenlainen kiinnostus yhtiötä kohtaan katosi minulta 15-20 vuotta sitten, kun laittoivat pelirajoituksia. Sain pelata max 1-5 eurolla per kohde. 

 

Näytä koko viesti
Koronavirus Covid-19 - 8.1.2022 07.08

Meuro kirjoitti:

Onko siitä mitään tietoa miten moni koronan takia sairaalassa olevista on parin viikon sisällä piikin saaneita, kun heidäthän taidetaan luokitella rokottamattomiksi?

Tuli mieleen että jos on piikin tuottama reaktio on vielä käynnissä ja jos siihen lisäksi saa koronan, niin immuunijärjestelmän ylireaktio ei kuulosta kaukaa haetulta.

Aika harvassa taitavat olla ne tapaukset, joissa 0 rokotetta saaneet ovat nyt (viikon sisällä) ottaneet ensimmäisen rokotteen ja joutuvat (viikon sisällä rokotuksesta) sairaalaan. Tuo rokottamattomiksi tulkittavat (mutta rokotetut) sairastuneet ovat sellaisia, jotka ovat saaneet 1. rokotteen alle 7 vrk sitten. Niitä on ainakin Suomessa todella vähän.

2 viikon tulkintaa ei käytetä ainakaan Suomessa

 

 

Näytä koko viesti
Selvityspyyntö verottajalta CDF-kauppoihin liittyen, kakka tuulettimessa - 17.2.2020 02.03

Jotain hassua on tapahtunut. Mielestäni en kirjoittanut ylle muuta kuin

"Asiatonta pelottelua". 

Joku muu jatkanut viestiäni???!!!

- Moi, näin ilmeisesti tosiaan kävi. Käyttäjärooleja säädettäessä asetus viestin muokkaamiselle 30min sisään oli hetkellisesti auki. Selvitämme viestin muokkaajaa. -yp

(muokattu lisäys ko. viestissä oli: "Täysin asiatonta pelottelua ja ilmeisesti tyyppi ei tiedä mistä puhuu. Ei verottajalla ole mitään intressiä ketään kiusata pidempään jos asia selviää ensimmäisellä kerralla. Luulisin että et ole ainoa joka ei ole näitä ilmoittanut jos on jäänyt tappiolle ja olettaa ettei näin ollen ole verovelvollinen yksittäisistä voitollisista kaupoista. Onhan se oikeustajun kannalta hieman outoa että tappiollisesta toiminnasta joutuu verolle :/")

 

Näytä koko viesti