Olet täällä

Koronavirus 2019-nCoV - 27.1.2020 03.43

Sinä aikana, kun kyseinen virus on tappanut vähän yli 80 kiinalaista, niin kiinalaisia on kuollut satoja tuhansia muista syistä

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 11.9.2019 04.23
Aki Pyysing kirjoitti:
Piensijoittaja kirjoitti:

Taidat tuntea ostajan - toivottavasti.

Yhtiö on viime päivinä ostanut omia osakkeita n 1800 kpl per päivä. Myös eilen.

En tunne tai ainakaan tiedä sitä ostajaa, joka hinnan on nostanut. Yhtiö saa ostaa omia osakkeitaan vain rajoitetusti. Nasdaqin ohjeista:

"Hankinnan määrä kunakin kaupankäyntipäivänä saa olla enintään 25 prosenttia hankinnan kohteena olevien osakkeiden keskimääräisestä päivittäisestä volyymistä kauppapaikassa

Omien osakkeiden hankintaa koskevan tarjouksen hinta ei saa olla korkeampi kuin korkeampi seuraavista hinnoista: viimeisimmän riippumattoman kaupan toteutushinta tai korkein voimassa oleva riippumaton ostotarjous."

Tiesin kyllä yhtiön ostavan omia osakkeitaan. Tämän kyllä varmasti tiesitkin.

 

Itse ostin eilen pienen erän hintaan 4.07. Sen jälkeen hinta nousi. Yhtiö tiedottaa ostaneensa eilen 1800 kpl keskihintaan 4,1467e. Varmasti joku muu nosti hinnan ensin korkeammalle.

 

Näytä koko viesti
Ovaro (os. Orava) - 11.9.2019 12.45

Taidat tuntea ostajan - toivottavasti.

Yhtiö on viime päivinä ostanut omia osakkeita n 1800 kpl per päivä. Myös eilen.

Näytä koko viesti
Fellow Finance - 1.5.2019 10.09

Aika paljon on tilanne muuttunut viime kuukausina. Suomalaisten kulutusluottojen takaisinostohintaa laskettiin 70% -> 53% (muistaakseni). Sillä on kohtuulisen iso merkitys todellisiin tuleviin tuottoihin. Sitä ennen korkotasot olivat laskeneet merkittävästi, nyt kylläkin nousussa. Jos pari vuotta sitten sijoittajien toteutuneet tuotot olivat reilusti yli 10%, niin mennään paljon alle 10%. Siis paljon. Tämä siis niiden luottojen osalta, jotka on nostettu noin 1 vuosi sitten.

Laskurahoitusten osalta toteutuvat tuotot ovat noin 2-4%. Laskurahoituksissa jos maksut tulevat myöhässä, niin sijoittaja ei saa mitään korkoa myöhässä oleville lainoille (myöhästymisen osalta). Joitakin lainoja on mennyt/menossa perintään. Voi kestää pitkään ennen kuin sijoittaja saa noista edes jotain takaisin.

 

 

 

Näytä koko viesti
Ostin/Myin tänään - 30.4.2019 09.30

Ostin tänään: Lehto, Ovaro, Suomen Hoivatilat

Näytä koko viesti
Lehto Group - 30.4.2019 07.16

Minä olen viimeisen viikon aikana tuplannut positioni. Ensi viikolla tulee mielenkiintoinen osavuosikatsaus. Yrityksen ongelmanahan ei ollut viime vuonna kasvu vaan sen hallinta. Jos yritys johto saa langat uudelleen haltuunsa, niin nousua pitäisi olla näköpiirissä. Ehkei vielä ensimmäisellä kvartaalilla isoja parannuksia, toivottavasti selvät merkit kuitenkin.

Toinen yritys, jossa olen reilusti vahvistanut asemiani, on Ovaro.

 

 

 

Näytä koko viesti